Grattis Storasyster!!

2008-06-27 @ 10:15:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller min storasyster 20 år!!



Hoppas du får den bästa dagen<3<3

H

Hårda russin..:S

2008-06-22 @ 11:02:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hopp på er!
Sitter här å käkar lite frukost vid datorn, idag blev det en skiva skogaholmslimpa med prickig korv och lite yoghurt med russin i. Tyvärr så upptäckte jag att det där russin paketet jag hittade längst in i skafferiet förmodligen har stått där ett tag, russinen var nämligen hårda som små stenkulor, haha men gott ändå;)

Träffade kussarna och mormor och morfar igår. Vi grillade fiska tillsammans och det blev supergott:) Lite plump spelade vi också. Max som fegspelade lite (haha) vann, vilket då betyder att fegspelet förmodligen är en väldigt bra taktik, Amanda kom 2a jag 3a mormor 4a och sist Mammsing:) 
Hoppas vi kan ses i stan på måndag, det vore mysigt<3

Senare på kvällen åkte jag till midsommarkransen och det är där jag är nu:)

Dagens låt:
No air - Jordin Sparks ft. ChrisBrown

H


Glad Midsommar!!

2008-06-20 @ 15:07:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Weiii idag är det Midsommar!! Njuuuut och ha världens bästa dag alla!!:D

Och glöm inte allt det viktiga...

     


Enjoy!!

H

MidsommarMums!!

2008-06-19 @ 12:28:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan alla glada!!
Idag är det torsdag och dagen innan Midsommaraftonen! Härligt:D 
Just nu är jag, väldigt passande, i Midsommarkransen hos Alex. Får se vad vi hittar på för kul grejer idag:) 

När jag får tråkigt vid datorn har jag en tendens att alltid kolla runt bland en massa recept. Det är allt ifrån fisksoppor till skorpor men allra mest är det bakgrejer som kommer upp, eftersom det är lite av en passion här i livet för mig. Choklad och kanelbullar...MM!! 
I alla fall, här är några tips på mumsiga grejer, enjoy;)

http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=396

 

http://recept.nu/1.18332/leila_lindholm/matbrod/filmjolkslimpa

 

http://recept.nu/1.13154/therese_wikstrom/frukost_brunch/scones

 

http://recept.nu/1.4090/anders_leven/bullar/mormors_chokladkaka

http://www.recepten.se/recept/rabarberpaj.html

http://www3.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15769

 

Något som jag ska göra den här sommaren är den här mumsiga tårtan!! 

 

 

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=625063

 

Får se om det blir till midsommar eller någon annan härlig dag!!:D 

 

H

 

 

 

 

 

Kvällstävling:D

2008-06-18 @ 01:05:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ikväll var jag på kvällstävling med Olympus. Red första klassen ca 18.30, va dubbelnolla så vi slutade 2a:D Andra klassen gick ännu bättre, det kändes super å vi slutade 1a!!:D



Extra kul var det också eftersom att Alex var med och att Linda och Sussie kom och kollade:D Längtar till på fredag när vi ska fira midsommar med familjen Hansson!!

Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag, klockan är 1 på natten och jag känner mig helt slut i benen..!

H

Musikmaskinen

2008-06-17 @ 11:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Igår var jag och några polare publik på inspelningen till ett kommande underhållningsprogram som heter "Musikmaskinen". Programmet går ut på att två tävlande lag, bestående av kändisar, ska försöka lista ut en 10-i-topp lista på olika genrer som svenska folket har röstat fram.
Det var jättekul att vara där och jag ser fram emot när det ska sändas på TV:) Det hela blev ju inte sämre av att BennJerrys va huvudsponsorer och bjöd på lite glass;)



På kvällen tog jag en mysig tur med Olympus och sen vid 9-tiden kom Alex hit och vi kollade lite på TV innan jag blev trött och somnade.. haha SNARK! Ja vet, ibland är jag nog världens tråkigaste flickvän..^^ haha...
Just nu regnar det men förhoppningsvis kan vi dra till farmor och farfar och bada lite i poolen senare när herrn har vaknat;)

Have a nice day all! And lets pray for a sunny midsummer!!

H

Men Sverige då..

2008-06-15 @ 11:52:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Laddade inför EM matchen åkte jag Alex och hans familj till Carolas kusin vars dotter fyllde fyra år, det skulle alltså vara en slags födelsedags/fotbollskväll:) Allt gick ju så bra i början! Men vad händer,, jahapp Sverige förlorar.. blä!! Nu är jag trött på EM, allt handlar ju om EM!! Plus att det är bara roligt om Sverige vinner..!;) hahaha, oj vilket troget fan ja e;) 

Nej men seriöst, visst att det är en härlig nationsfest där vi svennar kan rå om varandra. Men please, det behöver väl inte sprida sig överallt hela tiden! TV, radio, tidningar, tom snacket på tunnelbanan! Det ända folk diskuterar är ju dom där matcherna! Jag må låta bitter, men jag måste ändå säga att jag tycker att den här EM hysterin snart nått sin gräns...



Soooommar sommar å sol!

2008-06-13 @ 22:18:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

YESSSSSSSSS äntligeen!! Nu ere sommarlov!!:D
Dagen började med en härlig "ölfrukost" på kullen utanför skolan. Jag var med på frukosten men skippade ölen^^ haha Som vanligt var det lite uppträdande med en traditionerlig avslutning med "Den blomstertid nu kommer" i allsång:) Sen vare betygdags och sen HEM!! Såååååååååå skönt!!

Det här var dagens outfit:)



Klänningen köpte mamma för ett tag sen på Zara när hon skulle på nån stor fest, nu har jag tagit över den;)

H

Beeeeeellman

2008-06-12 @ 21:19:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag åt jag Hanna och Vicki lunch på Bellmans café vid sergel biografen. Det var riktigt mysigt. Jag käkade en pastasallad med kyckling, Hanna åt en smarrig broccoli och ädelost paj och Vicki en grillad smörgås med kyckling och soltorkade tomater. Kan ju inte bli bättre;) Vicki fick sin försenade födelsedagspresent vilken jag tror hon gillade:D;)
Det blev förstås kaffe och en massa skitsnack också!;)

I morgon är det skolavslutning. Det ska bli så himla skönt!  Dom senaste dagarnas förberedelser inför lovet, dvs inlämning av böcker och uppsatser och städning av skåp, har verkligen bara varit befriande. Jag har gått runt som i trans och bara kännt mig mer och mer avslappnad, mer och mer redo för lovet, sommar och vila. Lycka!!

H


Regn regn prisade regn!

2008-06-11 @ 19:33:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja, efter vårens tjat efter sommar och sol så känns det ju nästan lite larvigt att nu helt plötsligt hylla regnet, men det är precis vad jag tänker göra idag!!
Det var så skönt i går morse när jag gick ut och tog en joggingtur i duggregn innan skolan. Jag hade vaknat upp i vad som kändes som en bastu och svalkan utomhus var så obeskrivligt skön!
Hästarna var minst lika glada dom, ett morgonrace i hagen drogs i gång så fort dom blev utsläppta.



Och det bästa av allt, nu när det har regnat till och från i två dagar, kanske även i morrn, så kommer allt att bli så grönt och vackert när solen vågar sig fram igen! :D

H

Helgen går fort:)

2008-06-08 @ 20:34:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Den här helgen har varit längre än vanligt, har gjort supermånga roliga grejer men som vanligt har allt gått alldeles för fort^^

I torsdags hade jag bara en lektion på morgonen, så efter den drog jag hem till mormor och morfar. Efter ett tag kom Sofie också dit så åkte vi till Vaxholm allesammans, Det var supermysigt<3
Senare på kvällen åkte jag hem till Alex och sov där:)
Dagen efter hämtade mamma och pappa upp mig hos Alex så drog vi vidare ner till kusinerna i Nyköping för att fira nationaldagen!! Vi käkade grillat vildsvin och spelade poker, fett nice ;) 
 På lördagen hann vi med en shoppingtur på stan, jag köpte dom där skorna jag snackade om för ett par inlägg sen och ett par örhängen. Åkte hemmåt nån gång mitt på dagen, red, åkte vidare till Långsjötorp till en chilensk grillfest:D På natten drog Alex och jag hem till mig, med lite tunnelbanekrångel var vi hemma runt halv 2..^^ Taaaaack Sofie och Pappa för att ni hämtade oss<3  
Söndag morgonen började klockan 6 för min del.. Pallrade mig ner till stallet och fodrade, fixade med lite smågrejer, upp å käka frukost, byta om, ner till stallet igen och sen iväg på tävling:)



Tyvärr gick det inge vidare på tävlingen..... men älskar Olympus ändå <3
Kom hem runt 12, Alex var söt och sov fortfarande<3 På eftermiddagen åkte vi till farmor och farfar och käkade en suuuuuuuuupergod rabarberpaj!!:D Sen drog jag och Alex in till stan igen, vi promenerade runt lite i sommarvärmen och bara hade det bra :) Och nu sitter jag här och inser att det åter är Söndagkväll!!

Men bara EN vecka kvar, sen är det SOMMARLOV!!

Hanna diggar sommarkvällar:)

2008-06-03 @ 21:19:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heej!
Ännu en tisdag avklarad. Har haft en ganska skön dag med lagom många lektioner:) Hann ta en sväng på täby centrum efter skolan också vilket var trevligt. Var på riktigt shoppinghumör men ska hålla mig till på torsdag när jag ska träffa mormor tror jag;)

Ikväll efter middagen, vilket för övrigt bestod av grillade revbensspjäll och färskpotatis ikväll!!, tog jag en kort, skön promenad i kvällssolen. Storesyrrans kamera slank med i fickan så jag passade på att ta lite bilder, här är några utav dem:

image57

image58


image59


image60

Enjoy:)

H


När kommer det där sommarlovet egentligen??

2008-06-02 @ 21:33:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jaa, nu känns det som att man har väntat i evigheter!! Det är bara 2 veckor kvar till sommarlovet men det känns som att jag började för flera veckor sen. Motivationen till allt som har med skolan att göra är typ på botten och det ända man vill är att utnyttja solen!! Så när kommer egentligen det där sommarlovet, vill att det ska komma nuuu!!


Lovade ladda upp en bild på gårdagens fina tröja, här är den:)



Idag var jag i skolan till 4, åkte sen hem och red Olympus i den ljumna eftermiddagen och sedan blev det grillade fläskkotletter till middag:D MUMS!!

H

Sverige - Ukraina

2008-06-01 @ 22:18:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Yess:D tro det eller ej men idag har jag gjort min debut som åskådare på Råsunda!! Sverige spelade "vänskapsmatch" mot Ukraina och jag alex sofie mamma och pappa var på plats. Tyvärr så förlorade ju Sverige med 0-1, men men,, det var kul ändå! Lägger upp nån bild på min fina Sverigetröja sen;)

Gårdagen var också mysig. Då var jag hos Alex, vi hyrde en film, "catch me if you can", den va riktigt nice!! Rekomenderas:D Vi käkade empanadas och jag bakade kladdkaka med hans småsyskon:)

Yapo, nu vare söndagkväll igen, ska nog hoppa i säng så jag kommer upp i morrn när jag ska:)

Chao!!

H