Fredag

2008-10-31 @ 15:39:25 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hejsan,
i morse ringde klockan 05.30!! Ville inte alls gå upp men var tvungen eftersom ett härligt tandläkarbesök i stan väntade.. Tros jag låg ca en timme i den där tandläkarstolen innan han var klar. Jag har varit på 3 stycken besök för att fixa en rotfyllning. På tisdag kommer det fjärde...

Resten av dagen har gått åt till plugg..!! EE, mathproject, matte prov, spanska grejs... Usch!! Det borde vara förbjudet att plugga på lov!!
Jag var ute i regnet för att rita upp en ritning av våran sommarhage. Gick och stegade runt hela. Såg säkert helknäppt ut.. hahaha



Jag i regnet med pappas vinterjacka och rosa gummistövlar:)



Nej, nu tror jag minnsann Olympus ropar och vill in..

Hare gött!!

Enjoy;)

H


Middag med kusinerna

2008-10-30 @ 21:38:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God kväll,
har käkat en god fiskgryta med kusinerna ikväll. Lika mysigt som alltid när dom kommer hit <3 Lite babbel och mycket skoj..:)




Amanda gjorde en söt ängel..:)



Nu blire lite dator och TV och sen sängen. Ska till tandläkaren tidigt i morgon bitti för att avsluta min rotfyllning!! Usch!! Hoppas det går bra...

BTW!! Ska på Halloween party på lördag, va fan ska jag klä ut mig till??


Enjoy;)

H

Tjejmiddag

2008-10-30 @ 16:28:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wohooooo va kul vi hade!! Lagade mat tillsammans, drack vin, sjöng sing star och snackade massor av skit!! Kan ju inte bli bättre;)
Hade ingen egen kamera med mig (kanske eftersom jag inte ens har en egen kamera) så ska försöka sno lite bilder av Linda och Hanna och lägga upp på bloggen senare xD

Snart kommer kusinerna så ska vi käka middag ihop <3

Men först lite chatting tror jag...:)

Enjoy;)

H

Hurtbullen talar...

2008-10-29 @ 13:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjolahopp!
Nu är jag hemma igen. Jag verkligen flyger fram och tillbaks genom stan hela tiden, men inte gör det mig nått, e man kär så e man <3

Tog en joggingtur när jag kom hem, sen ställde jag mig och bakade nått chokladigt igen;) en god (förhoppningsvis) espressokaka som jag ska ta med mig till tjejmiddagen ikväll:)
Usch jag är verkligen en riktig hurtbulle!! Nästan läskigt att va det i min ålder.. Hur kommer jag va när jag är 60 liksom? haha...




Mmm chokladsmet.. hoppas den blev bra:)




Har precis stoppat i mig ris och kycklingwook, yummie..! Nu blire lite läxor och annat "kul" innan massören kommer:)

CHAO!

Enjoy;)

H

Frukost

2008-10-29 @ 08:48:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallojsan,
sitter här i midsommarkransen och käkar yoghurt med banan och cornflakes, mums:)



Hanna <3 yoghurt




Mikas och min kladdkaka!


Igår vid halv 10 tiden på kvällen fick jag och Mika för oss att baka. Det blev en kladdkaka gjord på oboy istället för kakao eftersom den va slut, haha:P Den blev i alla fall extremt god!! Till och med Alex gillade den;)

Ikväll är det dags för tjejmiddag:) Men först ska lilla Olympus få massage vid 4-tiden, *avis*


Enjoy:)

H


Nu känns det bättre..

2008-10-28 @ 19:26:37 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Känner mig lite gladare nu än tidigare idag.. Men tror att mina humörsvängningar är ganska lättförklarliga..  Som vanligt har jag DEN veckan just nu när det är höstlov, DEN veckan lyckas liksom alltid pricka in när det är lov eller något annat kul! Varför blir det alltid så? Jaja,, inget att göra någonting åt, inget att diskutera..

Alex och jag har varit i stan en stund. Hämtade bland annat ut Alex jeans som han köpte på JC igår men lämnade kvar för uppsyning. Sen blev det god sushi på ett mysigt ställe på Kungsgatan:)
Liten sushi tack!! MUMS! Mycket WASABII!


Ska snart kolla på bröstcancergalen, den tycker jag alla borde se!:) Får se om det blir lite bakning med Alex lillasyster Mika och hennes kompis först kanske.. Känner mig lite baksugen;)

Enjoy;)

H

Jobbig dag..

2008-10-28 @ 14:35:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch idag känns bara.. JOBBIG!!
Vet inte varför men det känns som att jag är på dåligt humör och som att saker och ting bara går fel!! Plus att jag vill göra flera saker och hinner inte med allt. Hela lovet är ju redan totalt uppbokat!! PALLAAAA...


Enjoy;)

H

Rocket...

2008-10-27 @ 08:45:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag går alla mina tankar till Rocket och Susanne.
Skänker en tår för dom.
Må Rocket komma till ett ställe där hon mår bra och må Susanne få allt det stöd hon behöver...

H..


Vänner för alltid

2008-10-26 @ 17:52:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Har varit i stan ett par timmar med Linda. Det var SÅ mysigt. Vädret var ju tyvärr inte det bästa.. men vi satt mest inne ändå, först lunch på ett himla trevligt ställe på Drottninggatan,, kommer inte ihåg vad det hette haha men nice var det iaf:) Lite senare blev det en varm chailatte på Wayne´s.

Babbel med dig är bland det bästa.
Längtar till tjejmiddagen med Hans på Onsdag, kommer bli skitkul!!

Enjoy;)

H

Powerwalk!

2008-10-26 @ 10:43:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Var lite hurtig i morse. Gick ut rätt tidigt på en powerwalk!! Var ute i cirka en halvtimme, sen när jag kom in åt jag en riktigt god frukost!!
Gick ner till stallet och tog en tur med Olympus. Mamma följde med mig bort till ridhuset så vi kunde kolla hur han såg ut idag. Tack och lov verkade det mycket mycket bättre!! I princip ingen hälta alls, vilket känns SUPERSKÖNT!! Hoppas på att det bara var en sträckning och att inget värre kommer tillbaka.... Håll en tumme xD

Har precis duschat, nu ska jag kolla på TV med mamma en stund, sen blire storstaden med Limpan <3

Enjoy;)

H

Nattbloggar

2008-10-26 @ 00:38:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godkväll,
kom hem från Madde för en stund sen. Hade en riktigt mysig kväll där, tack för det Madde:D

Det var trevligt hos farmor och farfar också, god mat och trevligt sällskap som vanligt:)
Lilla Mayis va med och träffade stor släkten. I början verkade hon lite blyg, förstås haha, men sen hittade hon sin plats. Hon busade runt med Kia och alla barn och både kissade och bajsade på golvet. Hihi LILLMAYIS ÄR SÖT!

Ser som sagt fram emot höstlovet.. Har förstås mycket plugg men det ska bli riktigt skönt att kunna sitta hemma och plugga! Slippa gå till skolan liksom:P
Men lite annat kul måste också hinnas med! Tjejmiddag, träffa kusinerna, rida och vara med Alex är några av dom kommande aktiviteterna:D

Enjoy;)

H

Ladda batterierna..

2008-10-25 @ 14:20:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Igår efter skolan kände jag ett stort behov av att varva ner lite grann. Bara vara ensam en stund och ladda batterierna lite. Eftersom jag skulle till Alex bestämde jag mig för att stanna till en stund på nått café i stan. Det fick bli Wayne´s på Drottninggatan.
Det var skymning och höstburrigt när jag kom fram till t-centralen. Knatade in på Wayne´s, beställde en chai latte, satte mig ner på en skön stol vid ett ensamt litet bord och NJÖT! Virade händerna runt den varma koppen och sörplade i mig den söta blandningen av chai och skummad mjölk. INGENTING har NÅGONSIN smakat så gott..




Satt där en stund för mig själv, funderade på allt möjligt, ringde och pratade lite med mamma..

När chai latten var slut plockade jag ihop mina grejer och gick ut från Wayne´s. Det var mörkt ute och det regnade lite grann. Men vad gjorde det när jag kände mig som en helt ny människa!  

Enjoy;)

H

Höstlov!!

2008-10-25 @ 09:32:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon allihopa,
Lördag morgon och första dagen på höstlovet!! Kan det bli bättre?! JA det kan det!! Solen skiner ju och det verkar bli en perfekt dag;) NAJS!

Sitter i midsommarkransen och surfar lite. Alex ligger och sover i soffan. Han är skitsöt när han sover<3 Ska väl klämma i mig lite frukost snart men först lite blogg:)

Testade en empanada (chilensk pirog) sort som jag aldrig testat tidigare i går. Spenat och ost fyllning, yummie! Rekomenderas:D




Idag händer det lite grejer faktiskt. Ska till farmor och farfar på eftermiddagen, dom firar nämligen GULD BRÖLLOP (50 år) idag!! Tänk att dom varit gifta så länge...:)
Senare på kvällen ska jag vidare till Madde och fira hennes födelsedag, som visserligen var den 7 oktober..., bättre sent än aldrig;)
Grattis på dom!!

Hoppas ni får en lika härlig start på höstlovet!!

Enjoy;)

H

FAN

2008-10-23 @ 17:32:37 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Tips!!

2008-10-22 @ 22:44:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

På msn's hemsida fanns det en länk till en sida med massor av goda varma kaffedrinkar!!

Kolla här kaffedrinkar :)

     




Enjoy;)

H