Jävla skit!!

2008-09-30 @ 21:29:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fick just ett trevligt mail från min mentor:
"Har kollat upp skola24 och din frånvaro har varit väldigt hög dom senaste veckorna."

Tydligen så har det blivit något knas med min ledighetsansökan för Greklandsresan. Jag lämnade in lappen innan sommarlovet men nu påstås det att jag har begärt ledigt för i november :S Så hela den veckan jag var borta räknas för tillfället som skolk:/
Dessutom verkar det vara en massa andra datum där jag har förvånansvärt mycket frånvaro också! Jag har varit på varenda lektion så något måste vara fel!! Hatar när sånt här händer..
Man kravlar sig fan upp varenda morgon och drar till skolan, pluggar, kommer hem sent, gör läxor och sen samma sak nästa dag igen! Fatta hur det känns när man för tillfället ses som värsta skolkisen?!
Men men, ska prata med min mentor i morgon och hoppas att vi kan reda ut det här..Eller, det måste vi göra..

H

Hylla hösten!!

2008-09-29 @ 14:35:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy fan vilken härlig dag!! Om hösten är så här får den gärna finnas för min del! Solen skiner, det är lite isigt i luften och alla färger på träden är ju bara så underbara:)

Hade som sagt en mycket kort skoldag, skönt. Var hemma till strax före 12. Då blev det en härlig promenad och sen lite käk och bus med Maya:) Har varit duktig och pluggat ett tag också..:P
Ska in till stan och träffa Alex, han slutar vid 5.. Tror nästan jag drar in lite tidigare så jag kan strosa runt i stan en stund:) Om vädret håller i sig;)



Enjoy;)

H

God morgon:)

2008-09-29 @ 07:23:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var riktigttrött igår!! Det blev sängen strax före 10 och sen sov jag heela natten enda tills det var dags att gå upp klockan
6. Har gjort mig i ordning i tid för än  gångs skull så därför hinner jag blogga och kolla mailen lite innan vi ska åka.

Idag ska mamma ta bilen till jobbet, YEY! det betyder nämligen att jag får skjuts hihi:) Skönt idag när det knappt är mer än 5 grader varmt.. Uschh, hösten är verkligen här..! Men den är ganska mysig ändå..:)

Nu ska jag plocka ihop väskan och sen dra till skolan! Vi har "resursdag" ida så det är en kort tid i skolan som väntar. Cee ya!

Enjoy;)

H

Grekland minnen

2008-09-28 @ 21:28:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Såhär fantastiskt var det i Grekland:)





Enjoy;)

H

Tävling

2008-09-28 @ 18:08:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjenixen, idag var det tidig söndag igen eftersom vi skulle iväg på tävling. Stackars Alex fick gå upp tidigt för att hänga med bilen, vi släppte av honom hemma hos sig eftersom vi passerade det på vägen.
Själva tävlingen gick hyfsat bra. Är lite besviken på första klassen, det gick skitbra ända till sista hindret, där tappade vi galoppen och fick ett stopp, skit! Andra klassen var vår debut i 1.20, och jag var skitnervös!! Men det gick bra:P Vi fick ett konstigt stopp på tredje hindret då Olympus plötsligt bestämde sig för att gå åt nått annat håll och sen en rivning men annars en bra runda:) Så jag är nöjd:)

Har inte hunnit med så mycket annat idag. Käkade sen lunch i bilen på vägen hem och sen är det ju alltid en massa fix och trix när man kommer fram.. Så nu är jag rätt slut, härligt att jag har kort dag i skolan i morrn, går från 9 till halv 12 tror jag:D



Olympus på sommarbete:)


Enjoy;)

H

Myskväll

2008-09-27 @ 12:22:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjenisen,
är hemma hos Alex. Har käkat frukost, kollat lite på TV och plockat undan lite efter gårdagen. Det var en väldigt lugn kväll men vi hade skitmysigt:) Spelade lite poker och drack tonvis med 2.25 cider från konsum, haha barnsligt värre men fett nice ändå xD Lite senare på kvällen blandade jag till en liten drink med min Smirnoff Raspberry som jag köpte i och med flygresan till Grekland:) 

Gabi och Madde tog lite bilder under kvällen, kanske kan ragga tag på dom och lägga upp på bloggen lite senare. 

Idag blir det mest lugnt tror jag, ska rida och förbereda mig lite inför i morrn då det är tävling på G:D

Vi hörs senare xD

Enjoy;)

H


Torsdag

2008-09-25 @ 21:57:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God kväll!
Den här dagen började riktigt dåligt!! Gick upp tidigt och tripapde ner till stallet laddad för att äntligen få köra ett dressyrpass för min tränare. Men vad händer, jo Olympus har tappat en sko!! Hatar när sånt händer..!! Aja, bättre att det hände nu än i helgen då vi ska tävla.. Hovslagaren kunde i alla fall komma under eftermiddagen så nu är allt fixat:)

Det var resursdag i skolan idag vilket innebar att det ända vi behövde göra var att se en teater av Stockholms statdsteater om klimat. Den va riktigt bra:) Stannade kvar lite i skolan efter och pluggade också men vid 3 tiden drog jag vidre till täby centrum. Där slog jag (ÄNTLIGEN) till på en skinnjacka!! Ascool från VeroModa:D Sen kom mamma dit och vi gick runt och kikade lite på skor utan att hitta något. Innan vi drog hem köpte vi lite middags mat av Julia på Konsum xD

Kassler i ugn blev det, mumsigt värre:)

Enjoy;)

H

Begravning..

2008-09-24 @ 21:21:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan,
idag var jag och min familj på gammelfarmors begravning. Det var sorgligt. Hon var gammal, och livet har ju sin gång men det är aldrig roligt när någon dör.. Kändes lite konstigt att komma dit och träffa en massa människor som jag aldrig tidigare sätt (kanske någon gång när jag var jätteliten) och så ska man sörja tillsammans.. Men det är klart, man håller sig till dom man känner, dom som man delar minnen med.
Jag minns inte så jättemycket av min gammelfarmor. Har inte träffat henne så mycket dom senaste åren. Men jag minns i alla fall att hon var världens gulligaste tant. Hon och Sture kom alltid på födelsedagar och ringde på namnsdagar. Och så kommer jag ihåg att det var en särskild sorts kakor som hon bakade.. hmm.. vad hette dom nu igen? Måste kolla upp de!! Hon var i alla fall en fin människa!

Vi kommer sakna dig<3

H

Gooooooood morning..

2008-09-24 @ 10:00:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är bara 10 och jag har redan varit ute och joggat, käkat frukost och hunnit plugga lite psychologi. Duktigt. Hahaha..

Ska försöka plugga så mycket som möjligt nu på förmiddagen, sen vid 1-tiden åker vi på begravning. Tråk tråk..:/ Aldrig kul med begravning..

Vi hörs senare:)

Tog söta bilder på Maya idag, kan lägga upp dom senare xD

Enjoy;)

H

Filmkväll med mamma:)

2008-09-23 @ 22:32:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppningen gick väl sådär..:/ Dom höll på att bygga uteboxar precis brevid ridbanan så allt skrammel fick nog både mig och Olympus lite ur fokus, haha.. Aja så kan det va! Hoppas det går bra på tävlingen i alla fall:D

När jag kom in från stallet hade mamma och pappa fixat en hemmagjord pizza med skinka och oliver på, MUMS!! Sen drog pappa iväg på nått möte medan jag och mamma kröp ner i soffan och kollade på en film, Kapten Corelli´s Mandolin, skitbra!! Nicolas Cage och Penélope Cruz i huvudrollerna:) Förut åt mamma och jag alltid soppa framför en härlig film på onsdag kvällarna. en riktigt mysig grej som vi höll på med rätt länge, kanske något vi kan ta upp igen?:)




Nu är hela familjen hemma och det är full fart i huset:P

I morgon väntar en begravning.. Min gammelfarmor gick bort för ett tag sen..

H

Tisdag.

2008-09-23 @ 15:15:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Började vid 10 idag med ett härligt matteprov. Det kändes lite sådär innan, men jag tror faktiskt att det gick ganska bra:) Hoppas på det i alla fall xD Sen var lunch och sen spanska så kom hem ganska tidigt idag. Har varit ute på ännu en snigeljakt,, även den här gången utan lycka... Vad ska jag göra liksom?! Det är inte mitt fel att dom har gått i ide eller va dom nu har gjort:/

Sitter och bloggar lite medan Maya lever livet.. ska väl passa henne lite nu, Sofie har tagit hand om busfröet hela dan:)
Sen blire lite hoppning med Olympus på volten här hemma. Pappa ska hjälpa mig. Lite träning inför helgens tävling bara:)

Vi hörs senare!!


Enjoy;)

H

Plugg!!

2008-09-22 @ 21:03:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hade en grymt skön förmiddag:) Började inte förän 13.15 så spenderade hela morgonen med att sitta hemma i soffan och plugga inför matteprovet och samtidigt småbusa lite med Maya. Hon älskar att tugga på grejer! Antar att det kliar i hennes små tänder.
Efter en stunds mattepluggande drog jag på mig jackan och gick ut för att leta sniglar med skal på! haha jag lovar, det är inte lika sjukt somd et låter. Det är en knäpp labb som vi ska göra på biologin. Dessvärre hittade jag inga sniglar..:/
Som vanligt glömde jag bort tiden och kom plötsligt på att jag måste göra mig i ordning och äta nått innan jag skulle dra till skolan. Det fick bli en snabb omelette som både tillagades och käkades på 10 min, haha.
Slutade halv 6, segt, men mamma hämtade upp mig med bilen i alla fall vilket var nice:) Puss på dig världens bästa mamma <3

Här hemma har jag käkat middag och sen suttit med matteböckerna och travlat. Fattar inte varför det inte fungerar även fast man sätter in siffrorna på rätt ställen i ekvationerna? Hur svårt kan de va liksom?:S

Nu ere datorn som gäller kvällen framöver. Kanke lite mys med Maya också:)





Enjoy;)

H

Maya

2008-09-21 @ 22:09:21 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Yeeess, nu e våran lilla gullplutt döpt:D Maya ska hon heta:D

Bilder som jag lovade (ska ta bättre):








Sötnos;)



Enjoy;)

H

Söndag

2008-09-21 @ 10:58:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jisses va tiden går fort.. helgen är liksom redan över..:/ Nej nu ska jag inte vara så negativ, vi har ju faktiskt hela den här dagen kvar:D Och enligt väderflickorna på TV ska det ju vara hyfsat fint väder så hoppas på att man kan hålla sig ute så mycket som möjligt:) 

Är hos Alex just nu, va på fest hos en kompis till hans familj igår och det var mysigt:) Även fast ja va gryymt trött efter n dag på jobbet..:/ Jag och Alex spelade Guitar Hero iaf och de va skiiitkul!! Måste fan köpa ett sånt... 

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända.. ska väl hem för att rida och plugga,, matteprov på tisdag, BLÄ!! 

Puss och kram

Enjoy;)

H


Valpen:)

2008-09-19 @ 21:45:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag hämtade vi hem världens sötaste valp <3 Hon har inget namn ännu.. får se vad det blir;)

Lägger upp lite bilder i morrn:) Ska sova snart.. har jobb i morrn...

Enjoy;)

H