Irish Coffee

2009-01-31 @ 22:30:57 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Tjaa,
det blev ingen väskshopping idag:) Ska se om jag hinner in till stan i morrn kanske:)

Ikväll har farmor och farfar varit här på middag. Lammkotetter med potatisgrastäng blev det! Härligt va? Efterätten var farmors goda annanaskaka, I promise you, it's to die for!! Till det drack vi Irish Coffe, mumsigt:) Haha, bara en massa käk! Men så skare va en lördag:P Nu sitter jag till exempel här själv i soffan med en skål nötter,, Hahahaha, ni som känner mig vet att den snart kommer vara slut;) 



Irish Coffee:)


Vad har ni gjort en kväll som denna?

Enjoy;)

H

Lördag

2009-01-31 @ 10:59:32 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Hejsan,
igår blev det mumsig tacos middag med mormor och morfar och sen drog jag vidare hem till Alex. Vi spelade guitar hero hela kvällen och idag känns det i armarna kan jag säga... Vääärk!! Otränade armar eller vad..?;) 

Har inga direkta planer för dagen. Funderar på att stanna till i stan på vägen hem och kika lite efter en ny väska. Har ett flertal väskor hemma men alla är trasiga på ett eller annat sätt..!  Frågan är bara var jag ska leta.. Lisette tipsade om väskaffären i Souk, den e nice.. Men dyrt kanske..? Aja vi får se.. Nått tips?




Ha en bra löööördag!

Enjoy;)

H


Förlåt kompis!!

2009-01-30 @ 16:43:44 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Min vän Hanna berodrade mig och ett par kompisar till på sin blogg för ett tag sen att försöka skriva 5 sanningar om oss själva. Glömde helt bort det där, men nu ska det bli gjort!

5 sanningar om mig alltså...
- Har 11 gosedjur i sängen, räknar dom varje kväll för att se till att ingen saknas
- Har aldrig snattat
- Är en jävel på att äta cashewnötter
- Är skitskraj för spindlar
- Matade vår förra undulat med saliv

Sådär;)

Nu är det ER tur!

Enjoy;)

H

Restaurang besök

2009-01-29 @ 21:11:04 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Hejsan,
Hade en väldigt kort och skön skoldag idag. Sovmorgon dessutom:)
Efter skolan åkte jag till mormor och morfar en stund, käkade lite mellis, målade naglarna och umgicks med mina kära morföräldrar:D

Vid 5-tiden drog jag vidare till centrum för att träffa Tessan. En gammal barndomskompis. Sjukt länge sen vi träffades så det var riktigt kul..!!:D Vi gick runt i affärrna och kollade lite, jag hittade ett linne på JC och Tessan köpte en tröja på Zara. Sen blev det middag på restaurang. Rödingfilé med ett glas vitt blev det för min del;) Tessan åt skaldjursgryta och drack öl. Mumsigt värre:) Lite middags lyx mitt i veckan fick det bli:)




Mitt nya linne, sådär låååångt och fint, just the way I like it!:)



Vad har ni haft för er idag..?

Enjoy;)

H

Ledig!

2009-01-28 @ 10:55:02 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()

Hejsan,
idag är det friluftsdag i skolan, vilket innebär att alla elever ska delta i någon sportslig aktivitet förutom vi som går IB-programmet. Har aldrig riktigt fattat varför just vi slipper, kanske för att vi inte har idrott på schemat? Är i alla fall rätt tacksam för ledigheten;)

Men helt lat ska jag faktiskt inte vara idag. Mamma och jag har redan varit ute och promenerat med Olympu (som skötte sig utmärkt!:D) och snart ska vi åka iväg till gymmet för att yoga. Jag har egentligen inget gymkort, men mamma har, så tänkte följa med henn idag när jag är ledig för att testa på yogan:)

Sen lite senare kommer Alex hit:)
Ska försöka lägga upp en liten söt film på Maya sen:) Får se om jag lyckas:P

Vad ska ni göra idag?


Enjoy;)

H

Tisdag

2009-01-27 @ 22:35:46 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hejsan,
rätt vanlig dag i skolan idag. Ända som var annorlunda var att jag hade en 4 timmars håltimme..! Suck..! Men men, fick en hel del plugg gjort så det var skönt:)

Idag är det faktiskt inte vilken dag som helst. Det är förintelsens minnes dag. Kanske inte det roligaste att skriva om här på bloggen men det är tänkvärt!! Pappa och jag sitter och kollar lite smått på en dokumentär på svt med om den där hemska tiden. Jag blir nästan lite illamående av att se så mycket hemskheter, det är ju nästan osanolikt att människor kan vara så grymma..!! Men som sagt,, det är tänkvärt och jag tycker vi alla ska skänka en tanke till offrena från den tiden!

Enjoy;)

H

Födelsedagspresent

2009-01-26 @ 19:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()

Hallojsan,
ni kanske minns att jag nämnde en fin födelsedagspresent jag fick av Alex när han kom tillbaka från Chile, här är den i alla fall:)



Assåååå, finns det nått annat man kan önska att ens pojkvän har med sig tillbaka??
Blev helt förvånad..!! Han har alltså lämnat 2 st foton till en gatukonstnär i Chile som har gjort den här fina bilden:)

Här är orginal bilderna

  


Likt va?:)
Graaaaacias mi Alex<3

Enjoy;)

H



Ny design!

2009-01-26 @ 09:43:37 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Min nya design made by A förstås:) Rosa fick det bli den här gången:):) Tycker den e skitsnygg!!

Vad tycker ni??

Enjoy;)

H

I Midsommarkransen:)

2009-01-25 @ 12:44:17 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()

Hejsan på er!!
Äntligen äntligen äntligen är jag i Midsommarkransen hos min Alex!! <3 Dagen på jobbet igår var SEG som fan..! Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge;)

Blev inget inlägg igår så därför tänkte jag börja med att berätta vad som hände i fredags.
Jag och Linda var och kollade på Chris Brown i Hovet! (Fick ju det i födelsedagspresent av Limpis :D) Innan konserten blev jag bjuden på middag på ett jättemysigt litet café i shoppingcentrumet vid Globen. Mumsig pastasallad med kyckling soltorkade tomater och balsamico blev det för min del!
Efter middagen kilade vi bort till Hovet där det förstås var proppat med folk! Eller,, vi kan ju nästan precisera oss med att säga tjejer!! Haha,, en del pojkar såg man också;)
Konserten var skitbra i alla fall!! Show som in i bängen och en massa grym musiik!! Tack Linda!!:D<3



Igår var det som sagt jobb.. Kände mig ändå på rätt bra humör:) Kanske för att jag skulle till Alex efteråt:) Här i Midsommarkransen blev det förstås god mat till middag och sen guitarhero och wii sport :D
Kändes skönt att träffa A igen:):) Och självklart är han brun och snygg som en liten pepparkaka!!
Fick VÄRLDENS FINASTE födelsedagspresent av A..!!! Blev helt förvånad över den, så jäkla fin!! När allt e som bäst så poppar han upp den där och gör mig ännu gladare <3 Ska visa en bild lite senare så får ni se själva;)

Oj, långt inlägg.. Hoppas ni orkade hela vägen hit!!:D

Enjoy;)

H


Chris Brown och Alexander

2009-01-23 @ 14:12:12 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()

Yes, dom två roliga sakerna som händer idag!!
Chris Brown konsert med Linda!
Alex kommer tillbaks från Chile :D


Hade en ynka liten spanska lektion i morse och sen bar det av hemåt igen:) Skönt! Tog en jogging/promenadtur i det fina vädret, det var mysigt ända tills jag började blöda näsblod..!! Typiskt mig..:P
Nästa mission: Stallet!! Var skitskraj för att Olympus skulle hålla på som häromdagen men tro det eller ej, han skötte sig utmärkt idag!! Knäpp häst det där;) Han fick förstås lite extra godis för det<3



Min lovikavante fick agera näsduk!!




Såhär vackert är det i skogen hos oss nu:)





Olympus var på bra umör..:) Phu;)




Nu är det plugg ett tag och sen dusch och fix innan jag och Linda drar in till stan. Vi ska inte bara på konserten, den lilla gullungen envisas med att bjuda mig på middag också..! Mys..!!


Hoppas ni har en fantastisk fredag!!

Enjoy;)

H

Kaffe och fika, är det lika?

2009-01-22 @ 19:34:45 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()

Haha, ett litet fint rim som min mamma alltid brukar säga..;)

Tyckte i alla fall att det passade bra till det här inlägget eftersom jag har fikat med Lisette och Esther idag.
Jag hade ju som sagt en väldigt kort skoldag (skönt!!) så direkt efter matten tåg jag och Lisette tåget in mot stan. Efter några ärenden mötte vi upp Esther på Waynes Coffee.
Gud så vi babblade..! Å babblade å babblade..! 3 timmar senare kände vi oss inte alls klara med allt babblande men det började ändå bli dags för mig att dra mig hemåt..:P




Pappa hämtade upp mig vid bussen så åkte vi till pizzerian och köpt lasagne till middag. Mums!! Brukar bli nått sånt när det bara är vi två hemma;)

I morrn och på lördag blir bästa dagarna..!
1. Chris Brown konsert med Linda i morrn!!
2. Bäst av allt, Alex kommer hem!!!!!!!!! <3


Enjoy;)

H

God morgon:)

2009-01-22 @ 08:08:10 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Har sovit jättegott i natt:) Har ni??

Idag blir en såndär mysig morgon. Först lång frukost med goda mackor och kokt ägg tillsammans med mamma, TV-nyheterna i bakgrunden å DN på bordet förstås;)
Sen blir det en mysig långpromenad med Maya.

Fortsättningen bli ockå nice kommer jag på nu. Har bara en lektion idag! Tjohoo!! Matte mellan 12.20 och 13,20, sen blir det fika med Lisette och Esther i stan!:D

Vad ska du göra idag?

Enjoy;)

H

Galen Olympus

2009-01-21 @ 17:45:12 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Ja, idag var det faktiskt inte lätt...:/ Grejen är att om Olympus ska bli frisk så MÅSTE han motioneras, men INTE MER än 20 min skritt varje dag, han får alltså INTE springa. Idag var vi både nere i diken, stod på bakbenen OCH backade in i staketet till ridbanan så att det gick sönder..! Gud, hur ska jag få han att lugna ner sig lite..?






Enjoy;)

H

Nya hörlurar

2009-01-20 @ 22:10:02 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


 


Här är mina nya hörlurar som jag köpte igår. Är dom inte otroligt tuffa? Grymt ljud dessutom:)




 




Tips på bra låtar att fylla ipoden med..?


Enjoy;)

H

Bilder

2009-01-19 @ 21:43:50 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()

Lite smått å gått från tjejmiddagen:) Fotograf: Madde
































Enjoy;)

H