Free bra

2009-05-30 @ 17:48:59 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

God eftermiddag på er!
Idag är det lördag jämn vecka vilket betyder att jag har spenderat den på jobbet! 7-16 på fruktavdelningen, rätt mycke folk men helt okej ändå:) Tanken på lööööning får mig att jobba vidare, hehe...

Tänkte berätta lite mer om den där"free bra'n" som jag köpte igår. Det är en bh i lite silikon aktigt material som endast har ett knäppe framtill mellan kuporna. Det är alltså inga axelband och ingenting som går bak på ryggen. Men hur fan kan den sitta uppe då?! Jo, insidan på kuporna är lite klistriga så det är bara att trycka dit dom så sitter dom perfekt! Man ska börja utifrån och liksom dra bröstet lite mot mitten, då får man en fin liten klyfta :D hihi.
Den här bh:n är verkligen galet bra! Jag köpte den till min studentklänning eftersom det skulle vara så fult med en vanlig bh, även en utan axelband, men jag är helt säker på att jag kommer använda den till flera plagg :)



Jag köpte min free bra på Twilfit, den kostade 299 spänn å förpackningen ser ut såhär





Lite läbbig ser den allt ut, haha




Har precis tagit en dusch, nu ska jag snart göra mig iordning för ikväll ska familjen iväg på "ryttarfest" på en golfklubb. Ni visste väl att golfare å hästfolk älskar varandra?;) Haha, NOT! ;)

Enjoy;)

H

Nystart!

2009-05-29 @ 17:58:08 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Hej på er!
Snacka om att den här bloggen har legat på is ett tag! Men det ska det bli ändring på nu:)

De senaste veckorna har varit extremt händelserika, bland annat har jag gjort alla mina slut exams och det är den största anledningen till att bloggen har varit så dåligt uppdaterad. Dag som natt har gått åt till plugg och de stunderna jag har haft lite ledig tid har jag helt enkelt prioriterat andra saker än bloggen, till exempel Alex, familjen och hästen :)

Men nu har jag som sagt skrivit alla prov! :D Vilket har firats med en härlig spanien resa och världens bästa studentskiva! Nu är det bara självaste studentdagen kvar :)
Tänkte återkomma till alla dom där trevliga grejerna i senare inlägg när jag har lite bilder att visa;)




Här har vi flickor som kan fika!


Idag har varit världens mysigaste dag! Vaknade upp hos Alex vilket alltid är mysigt. Vid 10-tiden träffade jag Esther och Lisette för en frukost i stan. Vi satt på en uteserveringen i solen på drottninggatan. Esther va gullig och bjöd på kaffe å fralla :D
Efter frukosten drog jag och Esther vidare till gallerian för att köpa "free bra" på twilfit. Med lite hjälp hittade vi rätt storlek:) Efter storstaden blev det lunch hos mormor och morfar och nu sitter vi här hos mig och väntar på att päronen ska komma hem så vi kan käka middag.

Jisses, det här inlägget handlade visst bara om mat! Hahaha.. Det finns ju en anledning till att jag är taggad som "Miss fatty" av söta Esther på facebook. Hahahaha ;)



Enjoy;)

H

Så jäkla skönt!!

2009-05-22 @ 16:53:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej på er!
Guess what? Skrev sista IB provet idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska inte ta ut nått i förskott, vi får ju svaren den 6 juli, men hur det än går så känns det så jäkla nice att jag har skrivit klart proven nu! Dom tre senaste veckorna har varit tuffa, men det har gått!!

Hur firar vi detta då..? Hmm.. Jo! Fest hos Alex ikväll för att fira hans mamma som nyss fyllt år och sen i morgon drar jag och två klasskompisar till spanien!! Så jäkla underbart! Vi ska ligga som paddor i 4 dagar å göra nada ;) Hehe, nej, vi ska faktiskt bo hos Esthers mamma och hon verkar ha planerat in en hel del spännande grejer vi ska få göra så det ska bli superkul!!

Kommer hem lagom till studentskivan på onsdag :) 

Hare gott:)

Enjoy;)

H


Grattis Alex <3

2009-05-14 @ 21:02:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag fyller min Alex 20 år, Grattiiiiiiiis på deej :) <3
Av mig fick han ett par barca skor å ett paket kalaspuffar hihi xD




Har precis käkat en smarrig princesstårte bit, nu blire TV :)


ps. Har travat på Olympus för första gången på 4 ½ månad idag!!!!!!! ds.


Enjoy

H

Klänningsjakt!

2009-05-13 @ 20:51:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej på er!
Idag har jag och mamma haft en heldag i stan! Vårat mission var att hitta en studentklännig till mig:) Var inne i en heldel affärer, provade en massa olika modeller i helt skilda prisklasser. Till slut hittade jag en söt vit klänning med ena axeln bar. Ända problemet är att jag tycker den är lite för lång, men mormor har lovat hjälpa mig att sy upp den :D
När jag stod där i omklädningsrummen och tog av och på mig nya klänningar så började jag för första gången i mitt liv att fundera på att skaffa silikon tuttar! I princip alla klänningar är till för tjejer med big boobs! Och det har jag dessvärr inte..! Jag är en stolt A-kupa brud som vill kunna ha snygga klänningar! Tänk på det alla dsigner..!

Åter till våran dag i stan.. Det blev en del annan shopping förstås, lunch på John Chriss på Drottninggatan å en avslutande latte på Wayne's:)








I morrn fyller Alex år :D

Enjoy;)

H

Jag <3 pannkakor

2009-05-12 @ 21:05:05 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Tjenamors!
Läget? Med mig är allt bra. Hade ett litet ärende på förmiddagen idag som gick bra, sen blev det fika hos mormor och morfar och därefter plugg:P Har spanska och psykologi proven kvar.. Men dom är inte förrän nästa vecka så jag har lite tid på mig att plugga:)
Är ensam hemma just nu, båda päronen är på möte så jag å Mayis får roa oss själva. Synd bara att vi har olika intressen,, Maya vill leka med strumpor och jag vill surfa, hehe;)

Igår blev det en riktig klassiker här hemma till middag, PANNKISAR! Det är nästan lite nostalgiskt att äta pannkakor för mig. När jag var liten så var jag ETT HUGE FAN, å då menar jag HUUUUUUUUUUUUGE, av pannkisar. Seriöst jag tror jag kunde äta 10 st när jag var 8 år gammal lr nått, hahaha. Och allra godast var (ÄR!) farmors pannkakor, hon har tydligen nått hemligt recept som jag förgäves försökt lista ut.. hmm.. I alla fall, pannkakor är grymma, men man ska inte äta dom för ofta :)



Det roliga med pannkisar är att man faktiskt kan göra olika maträtter med dom! Några favvo förslag..

Crepes
Spenat pannkakor
Morots pannkakor
Pannkakstårta

(Fast vanliga är nog godast;))

Do you like pancakes? =)



Enjoy;)

H

I solen

2009-05-10 @ 20:30:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på er,
allt bra? Med mig är det toppen. Har haft en underbart lugn helg så nu känner jag mig redo för ännu en måndag!

Va hos Alex idag. Han blev tvungen att åka iväg en stund på dan för att hjälpa sin pappa med en jobbgrej. Undertiden avnjöt jag frukt, drickyoghurt och en skvallerblaska på en soliga plats i gräset :) Sommarn är påväg...:)





Enjoy;)

H



Killerweek is over..!

2009-05-09 @ 14:32:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej på er!
Idag känner jag mig så grymt utvilad och lugn. Startveckan av våra exams var riktigt tuff så det blev mycket plugg på kvällarna.. Nerverna lät mig inte sova en blund på 3 nätter så igår kväll somnade jag som ett litet barn i soffan, hehe.. Det var så grymt skönt att komma hem på fredagen å känna att man hade helgen framför sig..:)

Just nu sitter Alex och jag som två nördar vid varsin datorl, haha.. Men om en stund drar vi mot stan och sen får vi väl se vad vi hittar på :)



Nu när det är vår kan man se bebishästar i hagarna!


Ber än en gång om ursäkt för att bloggen är DÖTRIST och sämst uppdaterad för tillfället.. Bloggskrivandet får helt enkelt ligga på is ett tag framöver tills jag är klar med skolan:)

Enjoy;)

H

Allt blommar!

2009-05-07 @ 20:38:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()






En sommarbild till er som vill:)



Enjoy;)

H

El clasico

2009-05-02 @ 19:02:34 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Holapos!
Det har varit grymt dålig uppdatering här på bloggen ett tag nu. Jag har helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga. Däremot har jag tagit en hel del bilder med mobilen dom senaste dagarna så jag tänkte klippa ihop ett litet inlägg nån dag framöver som visar vad jag hållt på med den senaste veckan, typ valborg och sånt:)

Idag har jag varit på jobbet hela dan. 7-16 är egentligen en rätt bra tid, jag är ju morgonpigg så det är inte allt för svårt för mig att ta mig upp på morgonen, och kvällen har jag ju fri:D
Som vanligt drog jag till Alex efter jobbet. Det är ju El Clasico ikväll, alltså fotbollsmatch mellan FC Barcelona och Real Madrid, ett riktigt killer möte som tydligen är extremt viktigt att se;) Jag har i alla fall, kvällen till ära, satt på mig barca tröjan och snart ska vi, jag Alex och Robin, bunkra upp oss i soffan och kolla på matchen. Robin va snäll å köpte naturgodis (wiie!!), men först får det nog bli en empanada;)




Lördags planer?

Enjoy;)

H