Stockholm Horse Show

2009-11-29 @ 20:11:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


För oss hästintresserade innebär den här helgen inte bara att det är första advent, utan det är också helgen då Stockholm International Horse Show äger rum =)
Brukar oftast vara där större delen av helgen men i år blev det bara en söndagsbiljett vilket var helt tillräckligt. Mamma och jag var där på förmiddagen och kollade på ett flertal hoppklasser. Därefter blev det en (lyxig!) lunch tillsammans med pappa och syster som för övrigt jobbar som funktionärer hela helgen. Till sist blev det en tur på mässan, Olympus fick ett nytt (till...;)) täcke av mamma och själv fick jag en jacka med mig hem. Slutet gott allting gott =)



Kan ni se den lilla hästen?=)


Enjoy;)

H

Sushi med en vän :)

2009-11-27 @ 17:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Igår var jag iväg och käkade sushi med Alex :) Vi passade på att åka till den nya gallerian vid Liljeholmen så vi kunde kika in i lite affärer också. Sushi blev det på "Take a Sushi" som ligger precis utanför en av ingångarna till gallerian. Det var grymt gott men lite dyrt! 115 spänn för 10 bitar.. Men man fick faktiskt 2 avokadobitar!! Så det var värt de ;)
För er som undrar kan jag berätta att bara för att Alex och jag inte är ihop längre så betyder inte det att vi tänker sluta umgås. Vi har alltid funkat så bra ihop och haft så jäkla kul tillsammans. Det finns ingen som känner mig så bra som Alex och jag kan nästan lova att det inte finns någon som känner Alex lika bra som jag ;) Jag menar, vem annars ska jag äta sushi med? Och prutta högt inför? Vem ska jag leka boxningsmatch med? Och vem tusan ska jag skratta och ha sånna där löjliga men sjukt roliga diskussioner om huruvida "extrem överlevnad" och andra dåliga och äckliga program borde förbjudas? Nej, det måste ju finnas en Alex i livet för sånt liksom;) Haha. Synd att han inte helt plötsligt kom på att han är gay eller nått. Hade ju varit coolt med en gay-kompis;) hahahahahaha. Skojja ba;)



Alex, nyfrissad :)




Sushi in my <3 !


Enjoy;)

H

Gillinge avklarat!

2009-11-24 @ 13:34:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Idag har jag gjort halkkursen för körtkort på Gillingebanan, å jäklar vad kul det var! Jag var riktigt nervös innan med en massa jobbiga frågor snurrandes runt i huvudet.. Vad kommer man egentligen få göra? Hur svårt är det? Och kommer jag att klara det?!
Det gick i alla fall finfint genom hela kursen! Teorin var intressant och körningen superkul! Det känns verkligen som att jag har fått mer kött på benen vad gäller det här med bilkörning och framförallt riskerna som medföljer.. Jag var på alkohol- och drogutbildningskursen igår kväll, den var riktigt givande den med, men körningen idag var roligare ;)
Nu är det slutklämmen kvar!



Bild

Enjoy;)

H


Sen fika i stan...

2009-11-19 @ 21:59:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tack alla vänner för alla fina ord <3

Idag har det hänt en hel del grejer och jag har fått mycket gjort, älskar sånna dagar! Började som vanligt med hurtbulle stilen, hehe.. ;) Efter frukost var det dags att motionera Olympus, därefter tog jag en joggingtur och till sist en promenad med Maya. Alla fick sin dagliga motion, härligt!
Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att äta sushi med Alex, lika gott som alltid.. Dagen avslutades med en fika på Café Bellman tillsammans med Lisette och Esther. Var sugen på en chailatte men jag kunde inte låta bli att testa en Toffee Boy! Lät så himla smarrig på menyn... "Espresso med toffeesirap och ångskummad mjölk med kanelkryddor", mums!



Ha en trevlig torsdagskväll! =)

Enjoy;)

H

:/

2009-11-16 @ 11:28:55 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Känner.mig.ensam.

Hemma från dagens tävling

2009-11-15 @ 15:49:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Först måste jag säga att jag hade en jättemysig kväll igår med mina goa brudar. Tack för det =) <3

Idag bar det av mot Uppsala på hopptävling. Det gick riktigt bra och Olympus kändes superfräsch, så det var jättekul:) Vädret hade ju kunnat vara lite bättre bara.. Duggregn, blåst och kyla. Riktigt November väder alltså..
Har precis ätit lite mellanmål och kollat på filmen från tävlingarna. Alltid lika kul att sitta och analysera efteråt;) Nu ska vi dra iväg till ICA för att handla lite tacogrejer och lite smått som jag behöver till kvällens brödbak.. Receptet kommer upp på Kanelsnäckan.blogg.se =)



Frukost i bilen blir det dessa tidiga morgnar...




Maysan e alltid me <3



Enjoy;)

H

Pigg!

2009-11-14 @ 00:47:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kan inte fatta att jag är så jäkla pigg:P Gick upp 04.10 i morse så jag borde verkligen vara rätt deckad vid det här laget, hehe.. Kanske beror på att jag just proppat i mig en massa smarriga yoghurtgodisar och är mitt uppe i en sockerkick?

Har i alla fall ätit en jättegod middag och därefter kollat på en av världens bästa filmer, "Slumdog Millionaire". Är ledig i helgen vilket är sååå skönt... Känns som att jag behöver vara hemma och tare lite lugnt..

I morrn blir det också god mat och film, fast på restaurang och bio i stan med 2 goa brudar. Ska bli mys <3

Nej, nu stänger jag ner datorn tror jag!

Enjoy;)

H

Pluggar...

2009-11-13 @ 17:32:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag har varit en händelserik dag som vanligt =) Började med jobbet mellan 6-12. Jag vet, det är riktigt äckligt att börja så tidigt på morgonen! Men det är skönt att åka hem vid 12;)
När jag kom hem var det dags för ridning och lite stallpyssel.. Alltid mysigt..<3 Kom in för en timme sen ungefär, då fick det bli en kopp te och lite mellanmål för att värma upp kroppen! Har även plockat fram körkorts teorin för att plugga lite.. Vill ha det där körkortet nuuuu! ;)
Ha en mysig fredag!!


 
Enjoy;)

H

Lediga dagar!

2009-11-10 @ 12:17:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har haft två lediga dagar i rad nu, helt underbart! Igår gjorde jag i princip ingenting. Var ute med Maya, tog en joggingtur, lagade mat.. En mysdag helt enkelt=)
Idag har jag lite mer på schemat, har ridit och snart ska jag iväg in till stan för att fika med Lisette och därfter ska jag hem till Alex :)
I morrn ere dags för jobb igen..:P



Gammal bild på mig..:P

Vad gör ni på era lediga dagar?

Enjoy;)

H

Lördagsmys

2009-11-07 @ 21:52:11 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Har nyss kommit hem från en riktigt fullspäckad dag på jobbet. ALLA hade tydligen bestämt sig för att komma och handla hos oss idag. Trevligt =)
Pappa hämtade mig så jag slapp åka kommunalt hem, tack världens bästa papi <3

Hann springa in och köpa lite lördagssnacks innan vi åkte hem så nu sitter jag här i soffan och gottar mig med naturgodis och ett glas vitt;) Ha en trevlig lördagskväll!





Enjoy;)

H

Förmiddag med Mayis

2009-11-06 @ 13:09:54 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Eftersom jag är deltidsanställd så har jag ett väldigt varierat schema. Ibland börjar jag tidigt och ibland sent. Den här veckan har jag haft många sena dagar, vilket i och för sig innebär att man har förmiddagarna ledigt =) Ingen tycker mer om det än Maya tror jag;)
Vi har börjat dagarna med en härlig långpromenad i den friska luften, sen har det blivit hästutsläpp och ridning och ytterligare en promenad. Tänk vad mycket roligare allt blir när man har en liten Maya att vara med... =)



På promenad =)


Snart blir det som sagt jobbdags.. Usch, hoppas den hemska huvudvärken försvinner bara..

Enjoy;)

H

Dinner at Friday's

2009-11-05 @ 15:00:28 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Häromdagen kom världens finaste bästaste Esther to town och igår fick jag den äran att äta en helt grymt god middag på Friday's, Östermalmstorg, tillsammans med henne =) Det var helt underbart att sitta och prata, prata, prata och åter prata med henne om allt som hänt sen sist vi sågs. Tänk att även fast vi inte setts sen strax efter studenten så kändes det precis som vanligt att ses. Det var min fina vanliga Esther och ingen annan =)



Fördrink förstås =) Apple Tini för mig och Strawberry Daiquiri för Esther.




Söt Esther =)




Efterätten Oreo Madness, och JA! den var precis lika god som den ser ut;) (godare mohaha)


Enjoy;)

H

Ny blogg!

2009-11-02 @ 23:01:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen har jag tagit arslet ur vagnen och fixat en till blogg =) Den nya bloggen, Kanelsnäckan, kommer vara min mat och bak blogg där jag lägger upp en massa smarriga recepet och skriver om spännande grejer från matens världs. Designen är långt ifrån klar men jag hoppas jag kan få den lite snygg inom kort (host.. alex..host..) ;)

Sweethanna fortsätter som vanligt =)

Enjoy;)

H

London Dag 4

2009-11-02 @ 13:57:14 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Last day...:( Usch vad tråkigt det kändes att behöva lämna denna underbara stad! Som tur var hade vi bokat sena biljetter hem. Flyget skulle gå vid 18-tiden på kvällen så en shoppingrunda till hann vi allt med. Primark en måndag morgon är att rekomendera;) Spenderade några timmar där sen blev det en sista fika på Starbucks innan det var dags att påbörja resan hemåt.. Tror vi lämnade hostel vid 13-tiden men klev inte innanför dörrn här hemma förrän efter midnatt. Det tar sin lilla tid även om flygresan är kort :)


Ingen märkvärdig frukost direkt.. Mjölk med müsli och en toast med marmelad.


Trötta haha.


Yey, älska <3


Påsarna var välfyllda när vi kom ut;)


Jeanette och jag tog en solig promenad mot närmaste....


...Starbucks!


Söta Jeanette =)


Bussresa från Liverpool street station till flygplatsen..


På Stansted blev det ceasarsallad till lunch :)



Till det en varm, saftig scone fylld med russin!! Så god!


Trötta men glada i väntan på flyget




Ska snart ta en liten tur ut med Maya, sen blir det att göra sig i ordning för jobbet!

Enjoy;)

H

London Dag 3

2009-11-01 @ 16:47:55 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndagen, dagen innan hemfärd, var tänkt att tillägnas endast en sak: SHOPPING! Som ni kanske förstår var denna plan inte särskilt svår att fullfölja;)
Medan mina kompisar åkte iväg till en vintage marknad på Brick Lane spenderade jag förmiddagen vid Covent Garden. Gick och strosade för mig själv i solen och njöt för fulla drag. På kvällen blev det mexikanskt till middag och sen London-taxi hem till hostel :D


Apple Market vid Covent Garden <3 Mysigaste stället!


Covent Garden


Seriöst!! Hur lik?!


Lunch på Café Nero, tomat och basilika soppa, grillad ciabatta och fruktsallad.


Sen lunch för vännerna på E.A.T. Rekomenderas som lunchställe!:)


Älskar deras smarriga müslibars..!


När affärerna hade stängt blev det ett fikastopp på Starbucks innan vi drog hem till hostel.


Primark shopping!<3


Piccadilly Circus, i jakt på ett schyst ställe att käka middag på. Tid? Ca 23.00 haha.


Till slut hamndade vi på en mexikansk restaurang vid namn Chiquito.


I väntan på maten...


Såg att det fanns paella på menyn och det är något som jag verkligen inte kan motstå!


Strawberry Daiquiri till efterrätt (förstås;))


Taxi hem :)


Kanske hinner lägga upp de sista bilderna senare ikväll:) Tills dess...

Enjoy;)

H