Ge mig tips om London!

2009-10-20 @ 21:32:15 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hej på er!
Snacka om att nedräkningen har börjat..! Om 3 dagar drar vi (jag och de andra mupparna) iväg till en av Europas coolaste städer och vi kommer ha så grymt jäkla kul! Vi vill förstås få ut det bästa av våran resa så jag tänkte att det kanske är någon som har lite tips på grejer man inte får missa när man är i London? Typ mysiga caféer, häftiga affärer eller andra sevärdheter. Någon bra nattklubb kanske..?;)
Ös på me tips, please :)

Funkar inte att ladda upp bilder:/ Får testa senare =)

Enjoy;)

H


Kommentarer

Postat av: Jennie/Kalasgott

Sv: Hej Hanna! Tack så jättemycket! Yes, jag lägger ned en del tid på omgivningen och väntar in rätt ljus etc. innan jag fotar. Redigerar i princip ingenting i datorn. Sedan så har jag en otroligt bra systemkamera att fota med också då min mamma är fotograf! :-)

2009-10-20 @ 22:19:50
URL: http://kalasgott.blogg.se/

Postat av: molly

hej på dig hanna!

allt bra med dig?! :) här är det finfint :p



vad kul med londonresa! jag älskar london! jag har ett tips om ett rullskridskodisko på min blogg, om du vill besöka det när du är där ;)



annars kan jag tipsa om en vegetarisk restaurang på regentstreet. även restaurangkedjan "garfunkel" är ett ställe värt att äta på. de har även en kedja som heter wagamama med japansk mat och det kan rekommenderas. sedan är ju parkerna otroligt fina och utbudet av sandwish och dagoberts är stort så om ni vill ha picknick och det är fint väder så är mackorna värda att testa. camden market gillar jag, harrods. vill du ha fler tips så har jag några till ;)



ha en fortsatt bra dag! kramar

2009-10-21 @ 15:02:43
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Postat av: Anna

Mos är tydligen en grym nattklubb ;) gå dit!

2009-10-21 @ 19:51:55
URL: http://annascherdin.blogg.se/

Postat av: molly

http://www.hamleys.com/



här är webbadressen till leksaksaffären :) jag tror att deras adress står där men den är mitt i stan och på fem våningar så ni kan inte missa den ;) den är helt klart värt ett besök :p man kan bl a göra sin egen nalle där, riktigt kul om man vill ge bort en nalle till någon :)

ha det fint! kramar

2009-10-22 @ 13:17:41
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback