Hur kan man stjäla någons identitet?!

2009-09-15 @ 21:00:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Efter att ha suttit och myst vid frukostbordet med en stor portion havregrynsgröt och den senaste VR-tidningen i högsta hugg i morse fick det bli en stund framför TVn. Hade en kvart på mig innan det var dags att dra till jobbet så det kändes som att en liten nyhetsuppdatering kunde sitta fint:) Slår på 4ans morgon TV, och vem tusan tror ni sitter där och blir intrvjuad? Jo, Hanna Arnhög, VR´s sexexpert. Så jäkla läskigt, just när jag hade suttit och läst hennes spalt.. Scary..
Men vad som är ännu läskigare är anledningen till att hon var där. Under 2 års tid är det någon som på internet har utgett sig för att vara Hanna Arnhög. Denna helt sjuka person har inte bara stulit Hannas identitet utan dessutom utnyttjat det förtroende alla läsare har för henne genom att skicka ut frågeformulär och deltagit i chattforum. Och självklart har allting handlat om sex.
Vem tusan gör något sådant?! Sånna som Hanna finns ju till för att man anonymt ska kunna få svar på sådant som man inte törs fråga någon annan. Jag skulle lätt hellre maila in en fråga till Hannas VR-spalt än att ringa till ungdomsmottagningen. Men nej, nu ska man behöva oroa sig för att den man mailar egentligen inte är den man vill maila.
Och det värsta av allt, det är inte ens olagligt att sno någons identitet! Hallåå?! Jag kan förstå att det inte är olagligt att använda något annat namn än ens eget, men att till 100% utge sig för att vara en viss person och dessutom framhäva denna på ett sätt som den alls inte är..? Ändring tack!

Vad tycker ni om detta?

Enjoy;)

H




Kommentarer

Postat av: Hanna

Uschligt dåligt...



Men det är olagligt att använda någon annans identitet, "identitetsförfalskning". Som om man tex lånar ut sitt leg/pass på krogen till en vän......



Hehe...

2009-09-15 @ 23:35:37
URL: http://hannsingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback