Valborg

2010-04-30 @ 22:52:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heej,
har haft en soft kväll här hemma med familjen. Syster, farmor, farfar, mormor och morfar har varit här och käkat en god 3-rätters middag och vi har eldat en brasa nere på stallplanen =) Nu sitter jag i soffan med naturgodis och ett glas vitt, kan inte bli bättre;)
I morrn är det tävling som gäller!:D Håll en tumme ;)



Enjoy;)

H

Koll på ekonomin

2010-04-30 @ 16:59:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är sämst på ekonomi. För mig är amortering, deklaration och räntor som ett främmande språk. Det blir ju inte heller bättre av att man undrar var fan alla pengar tar vägen varenda månad! Alltid samma sak den sista veckan innan lön, man känner sig snuspank.
Men nu ska det bli ändring. Jag har bestämt mig för att ha koll på mina pengar! Jag är faktiskt väldigt duktig på att spara lite varje månad, men jag tänkte att om jag får lite bättre koll på vad det är jag egentligen köper så kanske jag kan spara ändå lite till ;)
Jag satte mig ner med min lönespes för ungefär en vecka sedan och gjorde upp en budget. Skrev ner saker jag måste köpa, hur mycket som ska till sparkontot och hur mycket som får vara "spending money". Jag har dessutom ordnat en liten bok där jag skriver ner VARTENDA LITET KÖP! Och då menar jag verkligen ALLT, från en banan på ICA till ett par nya pjucks.
Den här första månaden får vara lite på prov, så får jag se om jag ska ändra min budget något inför nästa månad :)

Hur pass bra koll har ni på er ekonomi?? Har alla en liten budgetbok hemma kanske? Hehe..



Enjoy;)

H

Me <3 Stockholm

2010-04-29 @ 21:43:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er =)
Idag har jag varit inne i stan med mupparna (- jeanette..) och det var grymt mysigt. Började med lunch på subway (not a subwayvirgin anymore haha) och därefter blev det lite småshopping. Mest fönstershopping för min del.. Ju längre in på eftermiddagen vi kom ju varmare blev solen, så underbart! Vi kunde inte låta bli att sätta oss på trappan till kulturhuset med ett gäng jordgubbar, glass och kaffe och bara njuta av värmen. Kul att kolla på folk som går förbi och småsjaskiga duvor som skuttar runt i väntan på nått att äta. Kommer nog aldrig kunna se en sån där Stockholmsduva utan att kolla på fötterna på den! (Tack Madde!) ;)



Vad händer i morrn? Jo, VALBORG! Men eftersom jag ska på tävling på lördag så ska jag bara va hemma =) Känns rätt soft.. Har haft mina valborgskvällar med konstiga spritblandningar och ballerinaskor på fötterna i kylan. Usch. I morrn blir det brasa här hemma, vin och *TRUMVIRVEL* ..... NATURGODIS! I'm an addict, I know, hehe.

Ha en soft torsdagskväll ;)

Enjoy;)

H

Tenta & shopping

2010-04-28 @ 21:21:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilken underbar dag!
Började med tentan som jag tror gick ganska bra (hoppas!!) sen blev det ett par timmars strosande i solen i stan. Lunch på Rice med mamma, latte på uteservering och därefter lite småshopping. Hittade 2 par snygga strumpbyxor, nya ipod-lurar, grovt bröd och till sist, dagen till ära, en barcatröja =)



Lite svårt att se vad det står kanske,, det står i alla fall iBRA!, tolka som man vill;)

Enjoy;)

H

Världens minsta (och sötaste) häst!

2010-04-27 @ 22:08:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kolla in det här lilla charmtrollet! Det var ett reportage om fölungen i Aftonbladet idag, jag tror minsann han heter Einstein, hihi <3

 

 

Enjoy;)

H

 

 

LäsaÖvaSkrivaFatta

2010-04-27 @ 15:37:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fan va trött jag är på att plugga. Och ändå har jag inte pluggat tillräckligt! Efter en timme med böckerna blir jag så grymt omotiverad och inget tycks fastna, måste komma på nått bra knep för att lura mig själv.
Nu blir det en paus ett par timmar i alla fall. Sitter och käkar mellanmål innan jag åker iväg på träning med Olympus. Sen när jag kommer hem blir det boooooooooks again.. Men fan, tenta i morrn och jag måste klara den! Det är ju så mycket skönare att komma dit förberedd..



Enjoy;)

H

Tentaångest

2010-04-25 @ 23:04:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

big time!

Har varit på jobbet hela helgen och därmed inte kunnat plugga alls. Jo, har läst på bussen,, duktigt..

Måste bara berätta att gårdagen var GRYMT kul! Vi var hemma hos Sofia på födelsedagsfest. Träffade en massa roliga människor och käkade en massa goa kakor och grejer som Sofia hade bakat. När klockan närmade sig 2 och de andra bestämde sig för utgång bangade jag och tog nattbussen hem till mormor och morfar istället. Kändes skönt eftersom jag var rätt seg efter jobbet..




Har druckit te och käkat valnötter nu ikväll. Gott =)

Enjoy;)

H

Hemmakväll

2010-04-23 @ 21:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej på er.
Ikväll är det soffan här hemma som gäller =) Sitter med en cider och lite nötter och softar, ska nog bege mig till sängen snart.. Upp och jobba i morgon bitti! Ska bli kul Det var länge sen sist nu..


Vad gör ni denna fredagskväll?=)

Enjoy;)

H

Lycka!

2010-04-23 @ 15:54:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag klarade andra tentan! Fick ett C :D

Enjoy;)

H

.

2010-04-22 @ 21:10:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Me dijiste que somos amigos mejores... Que mentiroso!


Estoy agradecida de..

2010-04-22 @ 18:43:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Enligt mig är det otroligt viktigt att kunna känna tacksamhet, och då menar jag att VERKLIGEN KÄNNA tacksamhet, inte bara påstå att man känner det.
Varje dag finns nån liten grej som man blir påmind om att man känner sig lite extra tacksam för och när man känner så tycker jag att man ska ägna det en extra tanke =)
Idag känner jag mig SÅ tacksam över mitt körkort. Blev supersugen på frukt för en stund sen och då var det så lätt att bara hoppa in i bilen och köra ner till ICA för att köpa några äpplen och bananer =)
Och nu vet jag att det finns vissa som tänker " GUD SÅ BARNSLIGT!". Tänk så då ere jävlar! Jag är tacksam för mitt körkort ändå! ;) 



Enjoy;)

H

Det regnar ute...

2010-04-22 @ 13:02:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det här är en såndär typisk dag då man vill ligga inne i soffan och kolla på film...
Men nej, sånt har man inte tid med!;) Har varit ute och ridit, gått en prommis med Maya och tagit en snabb joggingtur. Nu har jag precis käkat lite lunch, bulgur med stekt ägg och kantareller (M-U-M-S!), och nu är det dags att ta fram skolböckerna! Måste sätta på kaffekokarn först bara.. ;)

Btw, Maya har minsann varit en riktig liten latmask idag! Kolla hur jag hittade henne i sängen tidigare på förmiddagen..





Ibland undrar man vad som är upp och vad som är ner på den hunden ;) Hon ser ut som en stor lurvig boll när hon ligger i sängen hihi..

Enjoy;)

H

 

Träningsvärk

2010-04-21 @ 23:08:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nej, inte riktigt. Träningsvärk kommer ju 1-2 dagar efter hårdträning,, inte 1-2 TIMMAR efter som det verkar vara i mitt fall, hehe. Har varit på ett riktigt hårt hopp-pass med Olympus ikväll och just nu känns mina ben som sladdrig spaghetti! Verkligen! Men det är väl bra antar jag, betyder ju att vi har kämpat ;)
Olympus kändes superfin <3



I morrn tar Mayi å jag sovmorgon! Vi båda älskar DUNTÄCKET!


Jag tycker i å för sig att träningsvärk är en ganska skön känsla. Det som känns lite extra skönt just nu är att jag är helt ledig i morgon. Plugga ska jag givetvis göra men först och främst ska jag unna mig en sooooovmorgon. Då kan benen vila upp sig! =)
Ha en soft onsdagskväll people!

Enjoy;)

H

Trötter

2010-04-20 @ 21:18:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Har landat i soffan efter en lång dag i stan. Var duktig och stannade kvar i skolan för att plugga efter morgonens föreläsning. Vid 3-tiden började jag se suddigt i boken så då fick det bli en promenad längs med strandvägen för att sedan möta upp Esther och Lisette för en fika. Vi satte oss på älskade Café Saturnus på Östermalm (anledningen till att jag säger Östermalm är inte att jag vill låta fin eller så utan att jag helt enkelt glömt bort vad gatan som caféet ligger på heter^^). Där blev det en kaffe och en stoooooor kardemummabulle =) Saturnus är ett italienskt litet café som är känt för att ha Stockholms STÖRSTA bullar, ett rykte de lever upp till mer än väl! Om ni inte har varit där så rekommenderar jag er att testa det! =)



Hittade en bra bild på bullarna på familyliving.se :) Big and tasty!

Nu är det Barca på TV. Pedro gjorde just mål, sweet. Heja!

Enjoy;)

H

Me want.

2010-04-19 @ 21:01:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill tipsa om en bra sida där man beställa hem en massa snygga skor! have2have är en sida som en av mina bästa kompisar Hanna råkar jobba på ;) Har ännu inte beställt något från dem men jag funderar på att göra det till sommaren.. Ett par klackar höga skulle sitta fint! :D

Hur snygga?!


Enjoy;)

H