Rädda världen!

2007-08-03 @ 22:58:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingenting gör mig så arg som när man ser någon på gatan som skalar sin glass och släpper pappret utan vidare på marken, istället för att lägga det i papperskorgen 3 m därifrån. Eller på offentliga toaletter där alla släpper handservetterna på golvet brevid papperskorgen, är det så svårt att träffa rätt? Eller i skolan där undersidan av alla bord är fulla av gamla tuggummin?  Är det så svårt att göra sitt för att hålla omgivningen ren?
Om alla la sitt skräp i papperskorgen, pantade sina burkar och inte slängde datorer i diket i brottby (JA  det har faktiskt hänt!!) så skulle världen vara en mycket trevligare (eller iaf renare) plats!!

Tack för mig leverpastej, nu har ja varit tillräckligt sentimental för idag;)

Kent

2007-08-03 @ 09:19:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kent konsert 18 augusti!! Tack Madde för att du fixade biljetter;)

image1

Muntra upp dig själv på IKEA

2007-08-02 @ 21:49:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hollojsan,
har spenderat större delen av dagen på ett utav dom roligaste ställen man kan, svaret är IKEA!
Ett fantastiskt litet (hmm) shoppingcenter för alla oss (till 95% tjejer) som älskar att gå runt och provsitta soffor, klämma på mattor och välja och vraka ur det stora servett sortimentet. Överallt finns det små drömrum att kika in i där allt är perfekt matchat med dukar, kökshandtag och gardiner. Möbler hämtar man själv på angiven hylla/fack och med får man alltid en liten beskrivning av hur alla delar ska sättas ihop med varandra så att vem som helst klarar av det:)

Det där sista var dock en lögn,, men det satt bra;)