Morgonens guld

2007-12-29 @ 09:54:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

God morgon allihopa!!
Steg upp för en timme sen ungefär, ganska precis klockan 09.00 vilket jag tycker är en alldeles lagom tid att börja dagen på. Jag gjorde i lugn och ro i ordning frukost medan resten av familjen antingen sov eller var ute hos hästarna.
Idag blev det min hemmagjorde filmjölkslimpa (MUMS! receptet finns på recept.nu, ni vet hon tv-kocken leila, älskar hennes recept!) tilld det blev det leverpastej och gurka, apelsinjuice och honungsyoghurt med det bästa av allt....

Trumvirvel...

Müsli!!

Fruktmüsli med russin och björnbär och blåbär å allt möjligt gott!! Plus att det är nyttigt!!
Ja vad säger man, helt otroligt..

Müsli, morgonens guld..

image6

MellandagsRean!

2007-12-28 @ 17:10:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I morrn ska jag och mor min, får se om syrran hänger med också, ge oss ut på rean med stort R... MellandagsRean!! Veckan är ju nästan slut så vi får väl se vad utbudet har att erbjuda för oss om kommer i sista minuten men jag kan tänka mig att vi inte kommer vara dom ända som planerat att frossa i alla klädbutiker i morgon...
Egentligen ska vi ju inte shoppa till oss själva.. Det är faktiskt lite försenade julklappar till kusiner som varit bortresta men jag hoppas också på att kunna hitta något fint till nyår...:) En svart liten klänning, eller kanske något glittrigt vore nice!  Men som sagt vi får se vad staden har att erbjuda.

Wish us luck! Chao


image4

Vänskap..?

2007-12-28 @ 12:02:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Många gånger har jag gått och funderat på vad vänskap egentligen är. För mig har det alltid kännts som att vänskap inte är något konstigt, man har liksom alltid varit omgiven av vänner så egentligen är dety väl inget speciellt? Men på senaste tiden har jag verkligen börjat förtså skillnaden mellan "vänskap" och "vänskap". Att vara kompis med nån kanske itne är riktig vänskap? Man kan ha skitkul ihop men det är ändå något som saknas.

Jag upplevde riktig vänskap igår. Eller det var då jag insåg vad riktig vänskap är. Och jag har faktiskt haft den så länge, fast utan att riktigt veta hur värdefull den där äkta vänskapen verkligen är. Vi har hållt ihop som systrar i flera år. Vi har gått igenom många bråk som separerat oss i perioder av månader. Men på något sätt hittar vi alltid tillbaka till varandra. Vi festar inte särskilt mycket ihop, vi ses itne ens särskilt ofta, men när vi väl ses så är det äkta kvalitéts tid och man skulle kunna tro att vi setts varenda dag sen barnsben. Vi pratar om allt, är öppna, går från seriösa till helt skrattgalna, vi tar varandra på allvar, respekterar varandra och stöttar varandra. Det måste vara det som är äkta vänskap..

image3