Coola Coopare..

2007-07-28 @ 23:58:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan vad trött man är på regn!! Visst, det finns en del braiga sidor med regn,, tex får det saker att växa, det får en del att bli rent och det gör luften mindre rik på pollen!
Men annars är väl regn allt för trist.. speciellt på sommaren när man vill ligga på stranden i solen å bli brun!

Men, när man sitter i byggkassan på coop, så är regn faktiskt helt ok ändå. Är det somamr och sol utanför vill man ju bara dit, men när det är regn är det ganska mysigt att sitta och kolla ut genom dom stora entréportarna och lyssna på det porlande ljuden.
Plus att coop (speciellt byggavdelningen förstås) är FULL av härliga människor!! Utan alla fantastiskt sköna människor som jobbar där vore det surt! + att man får betalt,, så varför inte spendera en regnig dag i kassan på coop..?;)

En i mängden..

2007-07-05 @ 15:57:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det räcker inte längre med att "vara den man är", för den man är måste vara "något". Att erkänna att man gillar samma kläder som de flesta andra och har blandad musikstil då det mesta kommer från radion är numera "ocoolt".

Det är ett ständigt tjat om att man ska ha en egen stil, en utstickande personlighet och stå för sina åsikter. Man ska vara så extrem och unik som möjligt, det är då man är cool. Man ska helst lyssna på nått helt random punkband och köpa sina kläder på dem mest mystiska butiker.

Eller,,

så kan man ju alltid vara en gapig mega fjortis med tre lager idomine på läpparna och blont tuggummi hår, H&M club kort och kunna rabbla Ginas rea varor som rinnande vatten. (går alltid hem^^)

Vad är det för fel med att vara helt,,, vanlig? För det är ju sånna dem flesta är, helt vanliga:)

Våga vara lagom:D

Välkommen till min nya blogg!

2007-07-05 @ 15:44:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()