Förkylning på G?

2008-08-30 @ 17:28:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uscch, jag tror jag börjar bli förkyld..:/ Har en hemsk halsbränna och nyser och snorar. Blä!! Hoppas det går över så fort som möjligt:)

Än så länge har dagen varit rätt lugn, har ridit, joggat och varit med Alex:) Snart ska vi dra till Linda och Paolo. Vi ska väl typ käka middag och sen hitta på nått annat kul kanske xD

Hoppas ni får en trevlig lördag kväll!!

Enjoy;)

H

Hard Rock Café

2008-08-30 @ 00:50:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God kväll alla människor!
Har precis kommit hem, världens bästa pappa hämtade mig vi bussen med cykel <3 Älskar dig oc,h mamma, ni ställer alltid upp! Syrran med förstås;)

Har varit ute med Lisette, Kimmo och Esther. Vi började kvällen på Hard Rock Café. Älskar det stället alltså.. Måste åka dit lite tidigare å käka en burgare nån kväll;) Sen drog vi vidare till nån liten pub på en avstickargata till Sveavägen:P Inget party party utan mer skitsnack med god dricka haha, skitkul var det iaf!!:D



Var lite frussen när jag kom hem, hösten är ju påväg.. Plus att det svider lite i halsen, så just nu sitter jag hoppkurad i syrrans säng (för att hon har så cool säng och för att hon inte e hemma) under täcket med myskläder, vetekudde och en kopp te:) myspys på hög nivå alltså:)

nu ska jag surfa lite, sen blir det sängen:)

Enjoy;)

H

Ps. Vet att mina inlägg e så tråkiga utan bilder!! Ska försöka bli bttre xD Ds.

GoooodMorning

2008-08-29 @ 07:22:25 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredag morgon, yes!! sista skoldagen för den här veckan!! samt bara lite mer än en vecka kvar till vi åker till Grekland!!:D Idag har jag sånt där pissigt schema. Först Spanska mellan 8.20-9.50, sen börjar nästa lektion 14.30!! 4½ timmes hål alltså... Men men, jag ska inte klaga! Mormor och morfar räddar dagen! Jag ska nämligen hem till dom och chilla, äta lunch och ta en långpromenad i skogen under tiden:) Plugga..? Njaa,, vi får se.. haha

Ikväll ska jag förhoppningsvis ut på nått mysigt ställe i stan och ta en drink med Lisette och ev nån mer. Men vi får se hur allt slutar:) Kanske blir det Hard Rock lr Friday's xD Eller varför itne båda? *Hoppas Hoppas*



Jag (lite smått förvånad lr nått haha) i morse xD

Enjoy;)

H



Skor!!

2008-08-28 @ 19:33:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallojsan!

Hoppas ni alla har haft en bra dag:D Min dag började ju inte så bra precis.. (relaterar till tidigare inlägg..) Men skolan var faktiskt helt ok! Började med en timme matte, vi startade upp ett nytt kapitel,"financial mathematics", fancy name va?;) haha Sen hade jag håltimme och då skrev jag klart första utkastet av min word lit 2! Tillsist hade vi ca 1½ timme TOK, (theory of knowledge) tänker inte ens försöka förklara vad det är för något.. tänk filosofi typ:P

I alla fall, direkt efter plugget drog jag en snabbis till täby centrum. Jag hittade ett par skitsnygga beige pumps på Rizzo:) Rea dessutom;) Great! Kanske kan visa dom vid ett senare tillfälle:)

Just nu sitter jag som vanligt och häckar vid datorn, ska väl plugga lite kanske.. men vi får se..;)

Enjoy;)

H

Vilket jävla antiklimax!!

2008-08-28 @ 10:42:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag som var så taggad på att träna dressyr!! Vad händer.. jo kommer ner till stallet, tar ut Olympus ur boxen, börjar borsta.. Allt som vanligt, sen upptäcker jag att han är svullen i ena frambenet.. Buuuuuuu.. Jaja,, efter att ha pratat med Birre bestämde vi att jag skulle ta en skrittur mud honom på asfalten, så så fick det bli:) Det var rätt mysigt de me:)

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan! Å käka lunch,, paj kanske..eller nått.;)

Enjoy;)

H

Torsdag morgon

2008-08-28 @ 07:47:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!!
Hoppas ni alla är minst lika pigga som mig, för ja, jag känner mig faktiskt riktigt pigg! Har precis klämt i mig frukost och nu sitter jag här vid datorn med en kopp kaffe och uppdaterar bloggen lite medan jag kollar på sex and the city:) Perfekt start på morgonen.
Ska alldeles strax dra ner till stallet för att släppa ut hästarna och rida ett pass på Olympud. Första dressyrpasset på månader.. hoppas det går bra haha

Börjar skolan vid 12.20 vilket är så skööönt, älskar när man hinner med att göra lite grejer hemma först, som att rida till exempel..

Aja, nu är det bäst jag beger mig:D

Enjoy;)

H

Inspelningsfunktion äger

2008-08-27 @ 22:55:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ända tills för några dagar sen har vi haft boxer, vilket är sjukt bra, men boxer utan inspelningsfunktion.. I alla fall, häromdagen fick vi hem en ny boxer, med en massa filuriga grejer man kan göra, bland annat med inspelningsfunktion
Detta betyder att mina sex and the city nätter är räddade!! Nu kan jag spela in avsnitten varje kväll och kolla på dom dagen efter!! great:D



I love them

Nej, nu ska jag hoppa i säng:) Är rätt trött och ska upp hyfsat tidigt för att rida Olympus innan skolan. Sen får vi se vad mer för kul jag kommer hitta på:)


Enjoy;)

H

Onsdag

2008-08-27 @ 20:14:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vaknade upp hos Alex i morse, det är alltid mysigt <3 Köpte en STOR kaffe påvägen till skolan vilket jag kände ett stort behov utav..  

Jisses vad veckan rullar på.. redan onsdag liksom!!
Idag har jag inte gjort mycke annat än att jag har varit i skolan.. Fick både bra och dåliga nyheter på schemat. Men men, life goes on liksom;)

Tog en tur med Olympus när jag kom hem och sen en promenad med mamma. Just nu sitter jag mest och häcker vid datorn.

Har precis brytit mitt cashewnöts förbud... men vafan! Gillar man nått ska man äta det liksom!! Man ska väl bara tänka på mängden kanske... haha, aja, ungefär 2 veckor klarade jag i alla fall:) STOLT!!

Din favorit godis?

Enjoy;)

H

Tisdag

2008-08-26 @ 20:34:52 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

God kväll alla vänner:) 
Idag var minst sagt en låååång dag.. Började 8.20 med psykologi, därefter matte, lunch, 4 timmars håltimme!!! och sen svenska mellan halv 4 och 5:P Denise och jag hade kul under håltimmen, vi va en snabbis i täby centum och sen chillade/pluggade vi lite hemma hos henne plus gick en promenad med Hobie. 

Direkt efter skolan drog jag hem till Alex, vi har inte setts på dar så d e nice att vara här <3 

I morrn ska jag ha terminens första spanska lektion, det ska bli kul:) 


Min kära Alexander har ett extra stort intresse för photoshop..
Här har han fixat lite piercingar på mig.. haha

PS. Alex har gjort min design, han gör gärna fler:)



Enjoy;)

H


Måndag

2008-08-25 @ 20:44:09 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Klockan ringde 05.45, myyys... haha nej, det kändes faktiskt helt ok att skutta upp ur sängen och dra till plugget, jag känner mig mer motivated than ever!! Vilket e nice;)

Vi hade samling med lite allmän info, sådär som man alltid har.. sedan drog schemat igång klockan 10. Jag började med en håltimme haha, men jag var faktiskt riktigt duktig, satt i Kulan och pluggade nästan hela tiden.. Det vill säga efter min, Lisettes och Denise tur till Sandy's, morgonkaffe behöver man ju liksom!!

Dagen slutade 16.00, helt ok start men var faktiskt tröttare än jag trodde när jag kom hem:P Nu blir det kvälls mys i soffan!

(Finns en risk att jag bryter mitt cashewnöts förbud ikväll.....)

Enjoy;)

H

Skolstart!!

2008-08-24 @ 18:33:57 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

I morrn börjar skolan, hjälp!! Det ska bli kul att träffa alla kompisar och jag känner mig rätt taggad inför mitt sista gymnasie år,,, men ändå, massor av plugg, slutprov, blablabla,,,, HJÄLP!!

Enjoy lr nått hihi;)

H

Nyklippt

2008-08-22 @ 21:18:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skitmysigt att åka och klippa sig tycker jag, älskar det! Någon som masserar in shampoo på en, man blir serverad kaffe och skvallerblaskor och någon som pillar med håret, jag älskar det! hihi

Blev i alla fall nöjd med min frilla, som i och för sig inte blev så särskilt mycket annorlunda, men det känns alltid fräscht att va nyklippt liksom:)

Efter frissan åkte jag hem och pluggade lite och därefter bar det av till jobbet för första gången på 3 veckor. Som tur var jobbade jag bara 3 timmar, men det var jobbigt ändå.. haha fy vad jag gnäller;)

Funderar på om jag ska gå ner och hämta bananchipsen som mamma och pappa köpte på coop... (Tro det eller mig men jag har faktiskt börjat ersätta mina cashewnötter med dom! Har utmanat mig själv med ett cashewnöts förbud..) Nej,, jag tror bananchipsen får vänta tills i morrn;) hihi



Yummie!!

Enjoy;)

H

God morgon!

2008-08-22 @ 08:31:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjenare alla glada,
har precis vaknat här i midsommarkransen (före väckarklockan förstås.. typiskt mig) Har tagit en lång varm dusch och nu blir det lite bloggande innan frukost:) 
Alex har sovmorgon, han börjar 11 tror jag att det var, själv ska jag iväg till frisören (ÄNTLIGEN!!) Tror inte det blir någon större förändring på frillan, som vanligt^, det är jag alldeles för feg för;) Men lite uppfräschning av det gamla är alltid skönt. 

Nej, nu ska jag gå å käka lite frukost och kolla på TV.

Btw tanden har inte gjort ont!! Weeei!! Peppar peppar...;)

Enjoy;)

H


Hängläpp!!

2008-08-21 @ 17:21:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är det ett par timmar sen jag var hos tandläkaren och äntligen känns det som att bedövningen släppt helt! Har nog aldrig haft så mycket grejer i munnen på en å samma gång som jag hade idag tror jag. Det var gummidukar fastspända med bågar, sugrör och borrar, röntgen grejer och en massa annat.. Ett besök har jag kvar...

Direkt efter tandläkarbesöket drog jag till täby centrum för att inhandla lite mappar och block inför skolstarten på måndag. Det blev 2 stycken med monster på (skitsöta!!), två stycken med blommor på och en grå:) Satte mig ner på Sandy's också för att käka lunch. Folk hade säkert jätteroligt åt mig där jag satt och försökte suga i mig min pastasallad på ett helt normalt sätt.. hahaha

Ska kanske till Alex senare:) See you!

Enjoy;)

H

Tandläkarbesök

2008-08-21 @ 09:30:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!!

Usccch idag ska jag göra nått jag ogillar.. Jag ska till tandläkaren!! Vanliga tandläkarbesök har jag oftast inget emot.. Men idag ska jag påbörja en rotfyllning! Fick första behandlingen i början av sommaren och efter den hade jag tandvärk i en vecka!! Nu är det andra behandlingen och jag är skitskraj att jag ska ha ont efteråt igen.. Får hoppas på det bästa..

Hör av mig senare och berättar hur det känns med bedövad läpp.. hahaha

Enjoy;)

H