Ojoj vilka höga tankar om sig själv^^

2008-01-31 @ 13:09:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjoo:)
Idag är en härlig dag!! Det är torsdag och jag är LEDIG! vilket jag är på fredag, måndag och tisdag också, superskönt!
Gick i alla fall upp tidigt och red ett dressyrpass först på Wexford och sedan på Olympus, (tog förstås en kaffe + äpple däremellan annars hade de ju inte funkat;)) mockade sedan boxarna och gick upp och åt en stor portion lasagne, MUMS! Och nu sitter jag här, har precis skrivit ut utdraget av en svenska uppsats som ska lämnas in på torsdag nästa vecka och känner mig oerhört stolt över mig själv! Klockan är bara ett och det känns som om jag har fått en hel del gjort redan:) Nu är det bara det allra roligaste kvar, ska träffa Alex:)

Hare bra todos!! Chao

Gossipgirl

2008-01-30 @ 08:34:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjenaa,
bestämde mig igår kväll för att kolla in premiären av den omtalade serien Gossipgirl på kanal5. Måste erkänna att jag blev positivt överraskad även fast det är i princip en kopia av The OC. Tom skådisarna dom har valt liknar varandra i dom båda serierna. Men, svag som jag är för dom här riktigt smöriga överdrivna amerikanska ungdomsserierna om kärlek och vänskap så kommer detta säkerligen bli ett program jag följer;) Saknaden efter OC är stor, kanske kan Gossipgirl fylla upp dess plats..?

                 

Cast: Blake Lively (The Sisterhood of the Traveling Pants) som Serena; Leighton Meester (Entourage) som Blair; Penn Badgley (John Tucker Must Die) och Taylor Momsen (Underdog) som Dan and Jenny. Gossip Girl själv visas aldrig, men hennes röst tillhör Ksten Bell (Veronica Mars).



Chaoo!


Dagens prognos ser ut att visa ett ganska klart Götaland...

2008-01-27 @ 11:28:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagarna rullar på som vanligt med alla dess rutiner,, men det gör INTE vädret! Ena dagen är det minusgrader och snö andra 5 + och lervälling. Det läskigaste är att ingen tycks anse att detta övervägande milda väder är särskilt konstigt för slutet av Januari, ja menar HALLÅÅÅÅ!! för ett par år sen var det 18 minus och en halvmeter snö vid den här tiden! Alltid! Hur mycket snö har vci haft i år? I princip nada.. Vi har knappt haft några minusgrader heller, vilket iofs är tacksamt men det ska inte vara så! Det ska vara minusgrader annars är något fel.. och ja, det är något som är fel nu.. Helt ärligt utan att vara någon miljöaktivist,,, vi måste börja ta hand om vår natur bättre....


PS. plus att detta "ligger runt nollgradigt sträcket - vädret" är förjävligt både för hud och hår!! DS.

Espresso, latte, capuccino lr varför inte svart?

2008-01-22 @ 21:04:43 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idag vill jag hylla det som värmer oss när det är kallt, det som piggar upp oss när allt är tröttsamt, det som mildar huvudvärken och det som gör en fika till något alldeles extra...

Kaffet!!

image10

Min personliga favorit är Latte. Starkt kaffe blandat med varm skummad mjölk som på ett proffsigt sätt formats till ett hjärta eller ett blad på ytan. Latten är det som förgyller alla fika stunder med kompisar, som tröstar på morgon lektionerna i skolan och som bara smakar bäst!! Vill man lyxa till det lite extra kör man på en Shailatte, lite sötare men ohh så god!!:)

Tack för latten!!

Bingolotto, inte alls bara för pensionärer;)

2008-01-20 @ 20:45:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Shoo bräishar, hoppas allt är great!

Helgen har varit grym, har varit med Alex nästan hela tiden. Vi spelade bingolotto, något som ja inte har gjort på åratal, i lördags. Det var skitkul! Man sitter där på helspänn och alla skriker om vart annat vilket nummer man vill ha. Kom igen nu GUSTAAAAV 48!!!
sen kommer det väntade tjutet........ BINGOOO! dock inte hemma utan på tv:n.. hahaha men spelar roll, de e kul ändå! Vem vet, nån gång kanske man lyckas ta hem en volvo v70 eller varför inte FÄRGFEMMAN:D hahaha

Kollade på Råttatouille också, tycker den va jättebra, lite äcklig kanske, men bra;) Riktigt nice med animerat..

Jao d va allt för mig för ikväll!!
Hare braa, BESOS

Fan va nice livet kan vara...

2008-01-17 @ 17:53:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu känns det som att jag mår toppen!!
Pigg och full av energi, glad och rätt positiv!

Recept: Ät ordentligt! Nyttigt men ordentligt;)

That´s it:)
Chaooooo

Förtrollad - Fairytale på hög nivå

2008-01-16 @ 16:00:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjenaa,
Va på bio med Alex igår. Vi kollade på Förtrollad med Patrick Dempsey och Amy Adams i huvudrollerna. Måste säga att den var överraskande bra. Så mycket mer saga över det hela kan det inte bli men dom har verkligen lyckats med att göra det så pass överdrivet att det blir ironiskt och underhållande. Min personliga favorit i filmen var ekorren Pip, haha, helt underbar.. Så, gå och se den;)

image9


Annars sitter jag här vid datorn nu och chillar lite. Ska iväg på säsongens första hoppträning med Olympus lite senare ikväll, håll en tumme för att de går bra;)

Dom tre värsta dagarna av veckan är över, nämligen måndag tisdag och onsdag. Imorrn slutar jag 13.20 och på fredag har jag bara en lektion så nu känns det som att helgen äntligen närmar sig. Har lite läxor att pyssla med förstås men det värsta för den här veckan är över, nämligen psykologi provet som var igår,, väntar på resultatet bara..... hehe

Have a nice day!

Baaarcaa

2008-01-14 @ 21:06:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoo,
helgen va riktigt nice måste jag säga. Jobbade fredag kväll och lördag morgon vilket känns bra eftersom det kommer lite extra slantar på kontot nästa månad då. Sen åkte jag till Alex. Vi spelade biljard (jag förlorade förstås^^) och det bästa av allt, jag "lärde" honom äta yakiniku, annars är det alltid han som lär mig att äta en massa saker:P Senare iaf var det bingolotto hemma hos familjen Rengifo, haha åratal sen jag ens såg på det!! Farmor å farfar var ju riktiga fan av d där programmet för ett par år sedan men sen loket försvann avtog det liksom, haha..
Sen var det Barcelona maaaaaatch:) dom spelade mot murcia tror jag det hette och självklart vann dom med 4-0;) haha jag är inget fotbollsproffs men Barcelona matcher tycker jag är helt ok att kolla på:) Jag kan tom ganska många som spelar, MESSI:D:D eto´o, ronaldinho, henry, bojan, puyol osv..
Efter det kolalde vi på skitbra film, Amores perros (älskade hundar), rekomenderas starkt! En mexikansk film, rätt lång men riktigt bra!!

såå,,, Viva barca!

image8

Nu ere mycke

2008-01-10 @ 21:18:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okej nu ska jag vara lite gnällspik hära...
Ibland har man ju bara för mycket att göra.. psykologiprov, spanska läxa x2, svenska redovisning, labrapporter.. ÅÅÅ jag blir galen!! Och alla dom där grejerna måste man göra! Var ska man få tid till allt det man vill göra?
Jaja nu har jag gnällt färdigt..

Jag mår bra, har en underbar familj, många kompisar, världens bästa Alex, två fina hästar och en fågel... De e mycket som är bra i livet också;)


Chao!

Nattklubb..

2008-01-08 @ 20:42:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Shoo,,
Idag är det tisdag, ca 4 dagar sen min kära syster och kusin drog med mig på mitt första nattklubbsbesök. Och jag har inte återhämtat mig än... haha skojja bara;)
Vi hade skitkul, dansade hela natten och drack lite goda grejer men inte särskilt mycket:) Jag drack en drink med Malibu och annanasjucie, en favorit från min och syrrans spanienresa i somras;)
Kom hem runt 4, inte allt för sent alltså, men måste ändå säga att det var ganska skönt att krypa ner under täcket efter resan hem genom staden iförd nylonstrumpbyxor och kort kjol.. Vill man va fin får man lida pin:)

Hare bra todos,
Chao!

image7

Första krogbesöket på G...

2008-01-05 @ 02:39:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fyllde 18 den 3de men ikväll,, den 5e... ska jag göra mitt första krogbesök!! Måste erkänna att jag e lite nervös! Syrran är ju ute var och varannan helg och kommer hem och berättar en massa roliga historier om saker som folk sagt och gjort. Men så här långt har det bara varit historier för mig, nu ska det bli verklighet!
Förmodligen kommer jag känna mig liten som en mygga, till och med mindre än jag känner mig varje gång "3" försäljarna på Täby Centrum först observerar mig och sedan bestämmer sig för att jag inte är 18 år och därför inte heller något offer dom kan hoppa på med trevliga telefonerbjudanden och sedan kollar vidare efter andra kunder.. Men det känns bra ändå, jag ska ut med syrran kusinen och deras gäng, och med dom känner jag mig trygg:) Dom får väl ta hand om den här generationens minsting i släkten, vilket är jag, och som dom säger "lära mig allt dom kan". Herregud ja, håll en tumme för mig;)

Lovar att rapportera efter mitt krogbesök...;)

Chao!

18 år!!

2008-01-03 @ 23:18:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Halloj!!
Idag den 3 januari 2008 fyller jag 18 år:D
Dagen har varit toppen! Fick första paketet redan klockan 00:00 i natt av min pojkvän, bla en jättefin klocka:) Under dagen har grattis sms rullat in från alla supergulliga kompisar och nu på kvällen kom närmsta släkten och firade:) Jag hade bakat en cheesecake som blev väldigt god till smaken men lite för lös i koncistensen, men vad spelar det för roll egentligen;)

Sist men inte minst, precis när alla hade åkt, så kom min allra bästa kompis mamma på besök och lämnade ett paket (eftersom min kompis själv inte kan göra det:P). Tack världens gulligaste!!

Dagarna går så fort och denna var verkligen inget undantag.. Men nu är jag 18 år, får dricka alcohol (om man nu blir så särskilt mycket gladare av det :S), ta körkort, gå på krogen och... ja lite småsaker:) Visst känner man sig lite mer vuxen och att man nu verkligen måste vara ansvarsfull, men egentligen är man ju faktiskt precis densamma som man var igår:)

God fortsättning på er alla!!

Gott Nytt År!!

2008-01-03 @ 23:17:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gott Nytt År!!

Firade nyår tillsammans med min pojkvän Alex och hans familj och de va skitkul!! En massa roligt folk och god mat (fast ja kommer inte ihåg namnet på allt haha) nice musik och rakeeeeeeeeeeter!:D
Fast en landade nästan på oss, hjälp och usch!! 
Tycker asmycket om er!!

2007 gick verkligen undan. Och nu när det är den 1 jan 2008 så kan man ju inte låta bli att tänka tillbaka på allt som hänt och hur livet såg ut för ungefär ett år sen. Ganska snabbt inser man att både bra och dåliga saker har skett. Och tur är väl det kanske:)


För ganska precis ett år sen träffades jag och Alex för första gången och nu ett år senare är vi ihop:) te quiero muchisimo mi amoor!!

Jo så har jag ju börjat andra året på gymnasiet också och det har väl varit lite av en pers.. hehe men men, det är väl bara att hålla ut antar jag:)

Make 2008 to your own;)