Mi amor

2008-07-26 @ 23:49:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yo no sé qué paso pero yo me he enamorado de ti!


Vamos a la playa

2008-07-26 @ 12:10:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hola!
Japp sol å värme är vad det är just nu och jag njuter i fulla drag!! Precis som resten av alla semesterfirare:D
Klaga inte på värmen nu när den äntligen är här!!:D 

Enjoy! 

H


Sandhamn

2008-07-24 @ 23:08:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallojsan!!

Idag har jag varit på utflykt med mamma, pappa, mormor och morfar. Vi åkte Waxholmsbåt till Sandhamn och spenderade dagen där:)
Riktigt härligt var det att ligga å sola på klipporna i värmen! Kolla bilderna här:


Enjoy;)

HTack OS för att ni bidrar till en bättre miljö..

2008-07-23 @ 17:41:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halloj!!

Idag tänker jag vara grymt tråkig och bitter! Jag tänker nämligen vara lite neggo mot OS som snart kommer dra igång i Peking.
Härom kvällen satt jag och mamma och kollade på 22 nyheterna på 4an. Det snackades om diverse Irak händelser som vi har blivit ganska vana vid. Sen kom det ett reportage som enligt mig helt stood out!
Man "hyllade" OS i Peking eftersom man nu har satt upp en lag över att invånarna där endast får köra bil varannan dag, detta beslut togs för att minska luftföroreningarna inför de kommande tävlingarna. Jag trodde jag skulle tappa hakan! Javisst, det är jättebra att man gör något sådant för att värna om miljön, och det kommer säkert bli ett positivt resultat, men efter alla år av tydlig information och kunskap om vilka förbättringar våran miljö behöver men utan att särskilt mycke har gjorts åt saken, tycker jag att det är rent ut sagt PINSAMT att så mycket händer bara på grund av OS!!
OS tävlingarnas framgång tycks vara viktigare än vår egna planet.
Tack å hej leverpastej!!

H

Åland

2008-07-21 @ 00:38:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heej!
Länge sen jag skrev men det finns ju faktiskt viktigare saker att hinna med på sommaren, eller hur?;)
Den här veckan har varit toppen! Vår kusin Amanda kom hit från Nyköping för att spendera ett par dagar med oss och jag kan inte säga annat än att vi har haft skitkul!!
Egentligen skulle vi allihopa ha åkt till Ystad med mormor och morfar men det blev ju tyvärr inte av..:/ Istället har vi tagit dagarna som dom kommit å hittat på lite olika roliga grejer. Vi har t ex åkt berg och dal bana och spelat bort lite pengar på Gröna Lund, käkat glass i Norrtälje och tagit en tvådagars tur till Åland!

Här kommer lite bilder:Enjoy;)

H

Hanna Hissar Stadsbiblioteket!!

2008-07-11 @ 22:26:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hejsveej, I know, efter den rubriken måste jag klassas som sveriges största TÖNT! Men det är faktiskt sant, Stadsbiblioteket är GREAT!! Jag har spenderat timmar frmaför datorn för att hitta bra sources till min extended essay, men man hittar liksom aldrig riktigt det man söker.. Så jag begav mig till Stadsbiblioteket och vips så hittar man titlar som stämmer precis på det man vill ha!!

Hanna <3 stadsbiblioteket hahahahaNej ja skojja, Hanna <3 Alex


Enjoy;)

H

Skööna dagar

2008-07-08 @ 11:46:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Som jag nämnt i tidigare inlägg är detta min första hellediga vecka, alltså inget jobb och ingen skola. Vilket är mycket skönt. Fast lite skola har det förstås blivit ändå, har lite grejer att göra över sommaren men det är ju så grymt mycket skönare att sitta hemma framför datorn i morgonrock och göra research än att sitta i skolan och vänta på att få gå hem. Här hemma kan man liksom skapa sin alldeles egna speciella arbetsplats. Man kan hämta en kopp kaffe om man är sugen, man kan göra en liten paus och kolla på nått kul TV program om man har lust, och man kan ju faktiskt helt enkelt skita i uppgiften och göra något annat istället om man nu skulle känna för det:P
Jag har i alla fall börjat mina dagar med att sova ut och sedan ta en lång god frukost, läsa DN under tiden och ha på radion i bakgrunden. Bästa starten jag lovar.
 


Det här var min frukost idag:D Vanilj yoghurt mud musli, hembakad filmjölkslimpa med leverpastej och ett glad apelsinjuice:DEnjoy;)

H


Nu har jag både sommarlov och semester!!

2008-07-04 @ 22:36:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag befinner mig verkligen i den där "mitt-i-mellan-åldern". Eftersom jag fortfarande går i skolan och bor hemma så räknas jag som ett barn. Men samtidigt har jag fyllt 18, får gå på krogen, har ett jobb, betalar frissören själv och antas vara ansvarsfull och ordningssam, som en vuxen.
Att vara "barn" och att vara "vuxen" har olika förmåner. Så just nu försöker jag ständigt dra nytta av båda. Men det går typ inte.

- "Jag är faktiskt 18 nu!! Du kan inte bestämma vad jag ska göra!"
- "Så länge du bor under det här taket..."

- "Men mammaaaaa,, jag vet faktiskt inte hur den där tvättmaskinen fungerar.."
- "Men då ska jag lära dig! :D"

- "Nej men jag vill inte att du åker själv dit på kvällen."
- "Vadå, jag är vuxen nu, jag har ju till och med ett jobb."

-"Hanna,,,, din telefonräkning kom idag.."
-"Bara för att jag har ett jobb betyder det inte att jag har råd med den där telefonräkningen, jag är ju bara ett barn."


Detsamma gäller sommaren. Jag har liksom sommarlov.. men jag har inte varit ledig förän nu, när jag har semester från jobbet i 3 veckor. Nice. Det är väl bara att njuta i förvirringen antar jag;)


H

"Får jag be om leg tack?"

2008-07-01 @ 20:02:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjohoo! 
Helgen flög förbi som vanligt och 2 dagar av den här veckan är redan över. Syrrans 20 års partaj blev en hit och vi hade skiitkul!! Shottar i alla regnbågens färger blandades och alcholoäsk i alla dess smaker delades ut. Najs! 

Måndagen började med ett par slitsamma timmar på coop. Efter det bar det av in mot stan tillsammans med Hanna och Linda. Vi drog till café Saturnus vid Östermalmstorg och beställde en varsin latte och delade på en av deras HUGE och GRYMT GODA kanelbullar:) Det kanske låter konstigt att vi var tre stycken som delade på en bulle, men jag lovar, det räckte gott och väl... hahaha Vi snackade skit och skojjade som vanligt och njöt i fulla drag utav att sitta i den härliga café miljön ett tag. 
På hemvägen stannade vi till på Lagerhaus och sen även på ICA nere i Östermalmstorgs tunnelbane station. Vi skulle handla lite tacomat och cider till kvällen. Eftersom jag är den ända som hunnit bli myndig blev det bestämt att jag skulle köpa cidern och Linda resten. Som vanligt tog jag fram mitt leg så fort jag ställde mig i kön, aldrig att nån tror jag är över 18..^^ Det har jag liksom vant mig vid. När det var mitt tur bad kassörskan som väntat om mitt leg, jag gav henne det och hon kollade lite snabbt, inget mer med det. Men sen! Ja då ville hon ha Hanna Paulis leg också.. Jag som såklart inte kan hålla käften började argumentera emot och vi kunde nog lika gärna ha kommit därifrån utan leg, men som tur var va kassörskan lättövertalad och lät oss fnittra vidare med våran cider:D 
Senare på kvällen öppnades cidern, det blev tacokäk och en flaska vitt vin gick även åt. Hela dagen bestod av konstant TJEJSNACK! Så skönt att ibland, som linda kallar det, få avreagera sig själv lite grann;) hahahaha

Älskar er kompisar!!:D