Lussebullsmys hos farmor

2008-11-28 @ 22:13:01 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Igår var jag och min kära kusin Anna hemma hos farmor och farfar och hade lite lussebullsbaks mys!! Älskar att baka lussebullar nu när julen börjar närma sig, dom är ju så goda!! Lussebullar äter man ju bara en viss tid av året och just därför smakar den första alltid lite extra gott;)
Bullarna blev i alla fall grymt goda!! Visst ser dom fina ut där dom ligger och jäser?:)













Hihi, riktiga bullbakerskor!!

Enjoy;)

H

Mayis och jag

2008-11-28 @ 15:16:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har varit riktigt dålig på att uppdatera ett tag nu men ända gångerna jag har tid att blogga är på kvällstid, och på sistone har jag varit så grymt trött på kvällarna!

Idag grog Stockholm International Horse Show i Globen igång. Det är en häst show som arrangeras varje år och den är grymt rolig att gå på:) Jag ska dit på söndag eftermiddag/kväll öfr att kika på finalhoppningarna och förmodligen göra några fynd på mässan;)
Resten av familjemedlemmarna däremot är där HELA helgen som funktionärer. Dom kom hem sent igår kväll eftersom det var genrep då och ikväll lär dom vara minst lika sena. Det betyder att det blir jag och Mayis ikväll:) Vi ska väl förmodligen kolla på Idol och mysa lite i soffan hela kvällen :D hihi

Nån mer som ska till Globen i helgen?

Enjoy;)

H

Onsdag

2008-11-26 @ 23:02:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hejsan,
sov hos Alex igår. Det var mys<3 Kom på värsta bra grejen! Det är nämligen så att Alex är en nattuggla som gärna har tv:n på när han ska sova. Jag däremot vill helst att det ska vara kolsvart och knäpptyst! Hmm, problematiskt det där.. Oftast har det ju blivit så att när vi är hemma hos mig så är det tyst och mörkt och när vi är hemma hos honom så är det tv som gäller. Men så kom jag på att jag fick en finurlig liten julklapp av Madde förra året som kanske kunde vara användbar.. Nämligen en sån där ögonlapp:D Testade att ha den igår när jag skulle sova hos Alex och den fungerade utmärkt!! Jag deckade på direkten (enligt Alex haha). Så får nog ta med den fler gånger:) Ska visa en bild nån dag... Det står FUCK OFF! på den, fint i lila färg:D hihi..

Ikväll var det hoppträning med Olympis älsklingen. Det gick bra:) Har även suttit en stund med matteprojektet som ska in i morrn.. Men nej, nu får det räcka för ikväll. Sängen, bums!!

Enjoy;)

H

En månad kvar till jul...

2008-11-24 @ 21:15:56 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hej!!
Nu börjar julstämningen krypa fram alltmer! Snön har verkligen vräkt ner under dagen och jag tycker att det är supermysigt! Tyvärr kunde jag inte ta mig till skolan eftersom bussarna var inställda (ja jag tycker faktiskt det var lite synd för jag behöver verkligen gå på lektionerna nu.. men jag måste erkänna att det var mysigt att vara hemma också;)) så mestadels av dagen spenderade jag iförd myskläder. Fick en hel del plugg gjort ändå vilket känns skönt:)
Mamma hade förstås samma problem med bussen så hon fick stanna hemma från jobbet. Stackars oss^^ Pappa, som kör lastbil, kom också hem tidigt pga vädret, så vi har haft en riktig familjedag hemma, mysigt:)
Mamma passade på att plocka fram lite julstjärnor och ljusstakar. Vi brukar alltid vara så sena med det eftersom mamma, pappa och sofie alltid jobbar på Stockholm International Horse Show i Globen den första advent när man ska plocka fram dom där grejerna, så för våran del brukar det aldrig bli gjort förrän andra advent, men i år var vi en vecka tidiga istället, nice;)





Såhär ser det ut hemma hos oss:)


Så med lite röda gardiner, tända ljus och ljusslingor är julkänslan i mig snart på topp!! Härligt:) Ännu mysigare blir det på torsdag då jag och förhoppningsvis min käre kusin Anna ska baka lussebullar med farmor!
Julshoppingen får vänta till December då julpyntet i butikerna är på MAX NIVÅ!! Det är då det är som mysigast att gå runt och julshoppa!

Ha en trevlig kväll:)

Enjoy;)

H

HoppCops!

2008-11-23 @ 18:02:36 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Hejsan,
idag har det varit tävlingsdag:D
Det var nämligen dags för årets WoW Cup som arrangeras på Vallentuna Ridklubb varje år. Man tävlar alltså i lag, alla i laget på olika höjder och för dom som vill är det fritt fram att klä ut sig:) Vårat lag var förstås utklädda till poliser!! Hannas mamma Ylva jobbar som polis så hon fixade riktiga polisskjortor och slipsar åt oss i laget, skittuffa!
Jag och Olympus hoppade 1.10m och vi gick felfritt vilket känns superbra:) Laget slutade totalt på 12 fel, alla gjorde bra rundor så jag tycker vi ska vara nöjda med våran insats!:D Framförallt var det ju kul att leka polisryttare;) hihi





Världens finaste Olympus..:)


Världens bästa Alex var med på tävlingen hela dagen också. Stackarn, det var ju minusgrader och snöstorm men han klagar aldrig!! Love u baby..! <3

Nu sitter jag och surfar lite medan vi väntar på att det ska bli dags att åka ner till pizzerian och hämta upp kvällens middag..;)

Enjoy;)

H

Hanna 18 år!!

2008-11-22 @ 22:50:20 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Idag fyller världens gulligaste Hannsing 18 år!!
Vi började firandet redan igår kan man säga.. Vi sågs ett gäng hemma hos Sofia runt 7 tiden på kvällen för att förfesta lite:) Huset håller på att renoveras så det är bara bottenvåningen som är möblerad. Och eftersom köket inte är igång det heller så blev det kyckling med potatissallad till middag:) På det blev det dricka och naturgodis!! Lite senare på kvällen tog vi bussen in till stan och när klockan var ca 00:10 så klev vi in  på en nattklubb, Hanna som då varit 18 i 10 minuter alltså.. haha! Vi hade det skitkul!! Dansade och tjoade tills vi tröttnade och åkte hem. Jag åkte till Alex<3

Vaknade upp och blev överraskad av all snö som kommit!! Gud så mysigt!! Lite kallt var det förstås när jag (med ballerinaskor på fötterna) och Alex skulle ta bussen hem til mig..
Firandet fortsatte ikväll hemma hos Hanna där det serverades en grymt god middag. Mycket folk, mycket snack, grymt trevligt helt enkelt!



 

Hannor!!


 


Hoppas min lilla Hannsing är nöjd med sin födelsedag:D

Enjoy;)


H


Friiiiiday

2008-11-21 @ 10:27:29 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

God förmiddag allihopa!

Igår var jag iväg på SACO-mässan i Älvsjö. Jag och Lisette gick runt nån timme lr 2, samlade på oss broschyrer och käkade ur godisskålarna, haha.. Tror att kassen med broschyrer som jag fick med mig hem vägde minst 5 kg eller nått. Jag är verkligen helt lost i vad jag ska göra efter gymnaiset, så jag plockar på mig lite av varje liksom haha;)
Nej, men jag har ju en liten dröm om att plugga journalistik.. men samtidigt tycker jag naprapathögskolan, språklinjer och coaching låter grymt kul det med, så jag vet inte riktigt var jag kommer hamna... hihi:) Framtiden får visa..;)

Hade sovmorgon både igår och idag men jag har faktiskt inte sovit utan utnyttjat tiden rejält. Har tagit en härlig joggingtur innan frukost båda dagarna, det är verkligen bland det bästa som finns. Plus att frukosten smakar så jäkla gott när man kommer in!
Sen har jag jobbat lite på mitt matteprojekt som äntligen börjar rulla på framåt.. Peppar peppar,, skulle inte förvåna mig om det skiter sig nu bara därför,, men hoppas inte!!




Vackra gryningen här på landet..:)




Världens sötaste Mayis!



Ikväll blire PARTYPARTYY! Min kära vän Hanna fyller 18 i morrn så vid midnatt blire krogen!!
Vad har du för planer inför helgen?:)

Enjoy;)

H

Snö!!

2008-11-19 @ 22:23:17 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Tjohoo,
hade en kort skön skoldag idag! Spanska, engelska och biologi stod på schemat. Esther och jag hann även fixa lite med psykologi experimentet som vi ska göra på klassen nästa vecka. Spännande;)

Det var ljust när jag gick från skolan vilket alltid är skönt. När jag kom hem käkade jag en supergod kesomacka med skinka! Älskar keso.. borde äta det oftare...
När mamma kom hem tog vi på oss mössa och reflexvästar och gav oss ut i mörkret på en promenad. Medan vi var ute började det snöa!! Så mysigt..! Det kom ju lite i helgen men det försvann ju lika fort... Hoppas det här får ligga kvar ett tag..:) Jag gillar snö, världen blir liksom lite ljusare då..;)




Hej mitt vinterland...:)


Till middag blev det lax i ugn med ris och dillsås, mumma, som min käre vän Hanna skulle ha sagt..;) Apropå Hanna.. hon fyller år på LÖÖÖRDAG!! PARTYY!;)

Qué has hecho hoy?

Enjoy;)

H

Skitväder!

2008-11-18 @ 20:51:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Blev nöjd med frillan i morse. Hade i mousse, blåste, kammade, sprayade och fixade. Och jag blev RIKTIGT nöjd! Sätter på mig dunjackan, skor, tar väskan, kliver ut genom dörren... STORM!! vafaan! Varför just i dag..?!
Och inte blev det bättre, lite senare på dagen kom kylan och regnet också!! Jaja, sånna dagar måste väl också få finnas antar jag..




Mmmm, chailatte...


En bra sak med ovädret var i alla fall att jag inte fick någon lust att smita iväg till centrum och köpa en cahilatte på håltimmen som jag först hade tänkt, istället blev det behövligt plugg med matteprojektet.. Tråkigt förstås, men mycket mer ekonomiskt..! Ho ho...

Ikväll har jag yogat och druckit glögg!! Vad har du gjort..?

Enjoy;)

H

Maya

2008-11-17 @ 20:13:30 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()






Man kan ju inte bli annat än glad av den här snorpan..



Enjoy;)

H

Party Night

2008-11-16 @ 20:52:38 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Halloj,
hade en hemskt trevlig dag igår:)
Jobbade på Coop på dagen vilket var rätt nice. Jag tycker det är ganska kul att jobba faktiskt, plus att man tjänar pengar;) Direkt efter jobbet tog jag bussen i riktning mot Alex. Kom dit, myste lite med honom, duschade och gjorde mig i ordning för en partykväll!
Alex åkte till Fridhemsplan för att spela fotboll och jag drog mot Östermalmstorg för att träffa Esther och Lisette. Vi började kvällen med en fördrink och en grymt god middag på Friday's. Burgare för oss allihopa, mums;)
Sen strävade vi runt lite på stan för att hitta nått kul ställe att gå in på. Till slut hamnade vi på Chaplin's Bar. Har hört både ris och ros om Chaplin's, har aldrig varit där tidigare, men jag måste säga att jag tycker det var helt okej!! Lite jobbigt var det innan dansgolvet öppnades då man satt i karaoke delen och lyssnade på inte allt för bra sångerskor.. hahaha, men det var kul;)



En god drink jag drack på Friday's, Hawaiian Vulcano tror jag den hette..:)



Drack, snackade och dansade mest hela kvällen. Vi hade det verkligen grymt trevligt!!

När det var hemgång mötte Alex upp mig vid t-centralen, sötaste av alla <3


Enjoy;)

H

Äntligen helg..!

2008-11-14 @ 20:58:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tjihooo!! Nu är helgen äntligen här:)

Har inte uppdaterar på 2 dar tror jag,, riktigt illa..! Men bättre sent än aldrig:)

Gårdagen var supermysig..! Fick sluta tidigare så blev hämtad av mormor så åkte vi hem till hon och morfar och fikade och snackade en stund:) Sen drog jag vidare in till stan och käkade på en god asiatisk buffé på Vasagatan med Hanna, Vicki och Linda.

Slutade sent idag. Mamma hämtade upp mig påväg hem från jobbet. När vi kom hem tog vi en promenad i mörkret. Reflexvästar på och ficklampa med!
När vi kom tillbaka blev det tacomiddag och nu lite idolTV:D










Enjoy;)

H

Yogapremiär å hoppträning

2008-11-12 @ 21:28:42 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Hallojsan!

Hade en KORT skön skoldag idag. Slutade redan 10.30!! Det var till och med ljust när jag kom hem liksom;)

Väl hemma bestämde jag mig för att testa Yoga videon som jag köpte förra veckan. Så jag flyttade tv-bordet i vardagsrummet och gjorde plats för en mysig yoga stund! Och guuud så skönt det var!! Man blir så skönt avslappnad och det känns som att varje andetag går ända ner till tårna..! Filmen var ju dessutom billig. Den kostade 199kr på Åhléns, en Yoga kurs kostar flera tusen, så det här passar mig perfekt;) Kommer helt klart bli en liten minirutin för mig:) Rekomenderas starkt!

Nu på kvällen har jag varit iväg på hoppträning med Olympus. Har ju inte hoppat nu på ett tag eftersom han varit lite dålig. Men idag kändes han toppen! Riktigt tufft pass! Både för Olympus och mig... haha... Vi kommer nog vara lagom stela båda två i morrn:) Eller åtminstone jag..:P



Söta Olympus..:)



Nu ska jag snart hoppa i säng.. Tänker INTE ställa klockan i morgon eftersom jag har sovmorgon till 12.20, så jag hoppas jag får en god natts sömn:)


Enjoy;)

H

Utvecklingssamtal

2008-11-11 @ 17:41:44 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()

Hejsan,
känns inte riktigt som att jag har sovit ikapp helgens sömbrist än..! Var supertrött i morse också! Däremot har jag sovit grymt tungt och skönt dom senaste nätterna, vilket är bra:D 

Hade en rätt vanlig dag i skolan förutom en sak. Hade utvecklingssamtal:) Mamma kom och var med också även fast jag egentligen anses som "vuxen" nufötiden och därför kan komma själv på dom där mötena. Jag tycker i alla fall det är mysigt att hon vill komma och det känns skönt att mina föräldrar bryr sig så mycket om mig:) 
Jag gillar det där med utvecklingssamtal. Man får liksom en chans att se hur man ligger till plus att det är ett bra tillfälle att ta upp speciella önskemål/funderingar med sin mentor. Bra där skolregeringen;) 

Vad tycker du om utvecklingssamtal? 

Nu sitter jag i midsommarkransen och inväntar Alex fotbollsmatch. Ska bli kul att se:) 

Hörs senare!!

Enjoy;)

H




Måndag

2008-11-10 @ 19:57:35 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Hejsan!
Varför är måndagar alltid så seeega? Började inte förän 12.10 (så ska väl inte klaga kanske..) men tiden därefter var seg ..! Plus att jag var så grymt trött idag..! Efter helgens äventyr antar jag:D

Idag bevisades det.... IB elever är inte bara töntar, vi är atleter också!! Våran klass fotbollslag vann idag finalen i skolans fotbollsturnering!! Där fick ni alla som tror att vi går runt och tänker på matematiska formler hela tiden..! Haha!


Hörde några smågrabbar, typ 11 år gammla max!, när jag gick från bussen till skolan.
En sa typ "Och då sa hon att hon hade hört att han hade värsta kuken! Men att hon trodde inte han visste hur man använder den"
Den andra: "vaa skojjar du?"
Seriöst, har jag blivit gammal eller är det verkligen sådär småbarn som dom ska snacka? Kan inte minnas att man gjorde det när jag var 11 i alla fall.. Usch..!

Nej nu har jag mycket att göra:D

Enjoy;)

H