Västerås i morrn

2009-10-29 @ 22:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I morrn kommer klockan att ringa tidigt må jag säga. Vi ska till Västerås på hopptävling vilket innebär att vi måste lämna stallet allra senast kvart i 6 i morgon bitti. Räcker det att gå upp en timme innan tro..? Ja, det får vara tillräckligt! Tidigare kan inte vara humant. Frukost i bilen it is!

Håll en tumme för oss =)

London Dag 3 och 4 kommer upp i helgen!

Enjoy;)

H

London Dag 2

2009-10-28 @ 22:34:46 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Efter en härlig natts sömn var vi alla pigga och sugna på att dra ut på stan. Efter en inte allt för spännande frukost på hostel gav vi oss ut och forsatte beta av affärerna på Oxford Street, den gatan är låååång kan jag säga! Vid 1-tiden mötte vi upp Jeanette, som flög ner en dag efter oss, vid Liverpool Street station. Därefter blev det lunch på en libanesisk restaurang, ett besök på Harrods och en tre timmar lång guidad tour genom London. På kvällen blev det en riktig lyx middag på Garfunkel, Oxford Street, och därfter utgång vid Camden.


Tunnelbanestationen närmast vi bodde


Äckligt små perronger, man blir nästan lite skraj :S


Yey! Jeanette kom till oss<3


Klockan var väl typ 3 när det var dags för lunch, grymt hungriga!!


Allt skall fotas..;)


Häftiga Harrods. Två av mina kompisar köpte ascoola Tomas Szabo smycken i form av röda små dubbeldäckare till sina armlänkar.


Dags för guidad tour..


I väntan på guiden underhåller flickorna med en "gå-tävling" ;)


Buckingham Palace, mäktigt.


Vi fick han att le! Haha!


På Garfunkel.


Madde och Jeanette delade på en BIG grill tallrik :)


Sen blev det utgång;)

Resten kommer i morrn eller senare i veckan.. =)

Enjoy;)

H



London Dag 1

2009-10-28 @ 10:22:00 Permalink Resor Kommentarer (3) Trackbacks ()

Första dagen på våran London resa började tidigt (klockan 05.00 närmare bestämt) här hemma i härliga Stockholm. Att hinna med flygbussen var challenge number 1, därefter blev det flygplansresa och när vi äntligen var framme var det förstås dags att spana in Oxford Street. 
Här kommer lite bilder =)
 
Påväg ut till planet. Spännande =)
Det första vi gjorde när vi kom till London var att käka lunch, vilket vi gjorde på Café Nero vid Liverpool Street station. 
Vårat härliga, minililla rum på hostel. 
Oxford Street <3 
Är man turist så är man ;) Kan ju inte åka därifrån utan en sånhär bild!! 
Efter lite shopping gjorde vi vårat första stopp på Starbucks <3 Mocca Latte och Granola bar för min del. 
Gabi och jag är nöjda;) 
Självklart blev det dubbeldäckare hem till hostel;) 
Senare på kvällen blev det kinesiskt till middag. Menyn var skum om fan men det vi fick in var gott i alla fall :D 
Efter middagen mötte vi upp Emma och Janni som kom med tåget från något ställe, haha.. Kvällen avslutades vid baren på hostel. 
Är hos Alex nu. Han sover fortfarande. Funderar på att gå ut en stund, vädret verkar rätt okej. Samtidigt är det säkert bäst om jag låter bli.. Sitter här och hostar å hackar så kroppen mår kanske bäst av att stanna inne. En varm dusch istället? Låter lockande;)
Enjoy;)
H

LONDON I MITT <3

2009-10-27 @ 09:21:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I natt kom vi hem från coolaste staden EVER, LONDON!! Har haft det så grymt jäkla kul med en massa shopping, god mat och mycket skratt!

Det blev en hel del bilder så jag kommer lägga upp dom allt eftersom här på bloggen =)
Nu ere breakfast som gäller;)


Enjoy;)

H

London!

2009-10-22 @ 22:05:24 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Väskan är så gott som färdigpackad! Nu blir det snart sängen, ska upp tidigt i morgonbitti för att hinna med flygbussen. Tror inte jag kommer kunna uppdatera något under helgen så det får nog bli när jag kommer hem!:)

Hare gott!

Enjoy;)

H

Tack för alla tips!

2009-10-22 @ 17:16:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu har jag verkligen fått lite kött på benen om vad man ska passa på att kika på i London! Stort tack!<3

Nu till något annat, packningen!
Usch, jag gillar verkligen inte att packa! Vare sig jag ska iväg en snabbis till jobbet eller om jag ska åka utomlands, det känns liksom ALLTID som att det är något man har glömt.. Nu är det extra svårt också eftersom jag måste tänk på att vi ska vara uta mycket, och London är inte direkt kännt för att vara varmt såhär års.. Tjocktröjor, sockor och halsdukar får åka med!



Tror tyvärr inte frukostarna kommer se ut såhär för min del de närmaste dagarna.. Jag får klara mig med english brakfast helt enkelt!;)




En bild på smarriga middagen jag åt hos Alex igår. Stekt kyckling med ris och sallad:)

Enjoy;)

H

Ge mig tips om London!

2009-10-20 @ 21:32:15 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hej på er!
Snacka om att nedräkningen har börjat..! Om 3 dagar drar vi (jag och de andra mupparna) iväg till en av Europas coolaste städer och vi kommer ha så grymt jäkla kul! Vi vill förstås få ut det bästa av våran resa så jag tänkte att det kanske är någon som har lite tips på grejer man inte får missa när man är i London? Typ mysiga caféer, häftiga affärer eller andra sevärdheter. Någon bra nattklubb kanske..?;)
Ös på me tips, please :)

Funkar inte att ladda upp bilder:/ Får testa senare =)

Enjoy;)

H

Hanna rekommenderar

2009-10-19 @ 22:51:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag köpte ett par grymt snygga skor! Ljusa skinnstövlar utan klack med ett par härliga detaljer, kanske kan visa bild i morrn =)

Nu till något helt annat. Hade inte hunnit med att fixa någon matlåda till jobbet ikväll så jag fick helt enkelt hitta på något kul att köpa.. Bara det att inspirationen var på noll! Jag var liksom inte sugen på något, inte sallad, inte grillad kyckling, inte soppa.. (Frysmat behöver vi inte ens nämna, hate it mer än något annat..!) Till slut bestämde jag mig för att slå på stort och testa det relativt nya wrapstället, "Wiggo- that's a wrap!", vid Östermalmstorg's tunnelbanestation. Å gud så gott det var! Menyn såg hur smarrig ut som helst och man väljer själv om man vill ha orginal, spenat eller tomat tortilla. För min del blev det en California Roll bestående av spenattortilla med ett sushi inspirerat innehåll, det vill säga både sjögräs, ris, soyamarinerad lax, sesamfrö, salad, wasabi.. You name it! Och det till ett helt okej pris, 66 spänn. Ska absolut gå dit igen!


Bild från deras hemsida
http://www.wiggogroup.com/

Sov gott!

Enjoy;)

H

Skojakt!

2009-10-19 @ 12:48:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skrev ett grymt långt, och intressant (enligt mig) inlägg igår kväll men sen hände nått med internet och vips så var hela inlägget borta. Så surt när man suttit och komponerat nått en hel kvart liksom, fick i alla fall mig att ledsna och stänga ner datorn istället. Hehe, noll tålamod som vanligt;)

I alla fall, God morgon/dag på er! Jag har som vanligt varit uppe med tuppen, tagit en jogging tur, pulat i stallet och ätit en fantastiskt god frukost bestående av chaigröt och äppelbröd, mums. Sitter hos mormor med en kopp kaffe och väntar på att hon och mamma ska göra sig redo för en shoppingtur. De ska följa med mig till centrum för en skojakt! Jag åker ju till London med tjejerna på fredag och jag behöver verkligen (!) investera i ett par schysta skor som pallar både väta, kyla OCH (det viktigaste) ett antal timmar på stan!;) Vi ska shoppa och sightseeinga som tusan och jag tänker inte låta ett par dåliga skor pajja en mysig helg för oss.


Senaste inköpta skorna.. Den här gången blir det något utan klack! =)


Wish me luck<3

Enjoy;)

H

Blog awards 2009

2009-10-17 @ 18:42:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ikväll är det dags för årets blog award gala! Spännande..:) Ska lätt kika in alla häftiga, kreativa bloggar som kommer uppmärksammas. Jag som är lite av en, ja vad ska vi kalla det, "text nörd" kanske (?), tycker det här med bloggar är så mycket mer än ett sätt för fjortisbrudar att lägga upp bilder på sina "outfits". Det finns så enormt många intressanta bloggar där människor födda med textskapandets begåvning fullständigt bubblar ur sig information som sånna som jag suger åt sig med glädje. Så GO alla ni som är nominerade!

Ska speciellt hålla utkik efter alla grymma matbloggar. Om alla läste matbloggar skulle ingen någonsin mer behöva ställa sig den uttjatade frågan "Vad ska vi ha till middag?" Tänk på den du.

Enjoy;)

H

091016

2009-10-16 @ 15:32:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter för tillfället i soffan under yllefilten med en kopp kaffe och några müslibars. Datorn är igång och samtidigt har jag satt på en dvd film, "Pettson och Findus - Tomtemaskinen", som rullar i bakgrunden. Det kallar jag FREDAGSMYS!
Dagen har som ni kanske förstår varit rätt lugn. Tog en jogging tur tidigt i morse, sen blev det stallgöra och därefter ett litet möte inne i stan. Nu är det softa i soffan som gäller fram till kvällen då mina kära mor och far föräldrar kommer över på middag. Vi ska som sagt laga menyn från Tinas-cook-a-long som vi var och såg på i måndags. Det doftade så fantastiskt gott i studion så vi kände att vi ville testa smaken också. Ett glas vitt eller två får det minsann bli också, det förtjänar man ju såhär i slutet på veckan;)
Hur ska ni frdagsmysa ikväll?



Reflexvästen fick åka på till joggingturen i morse.


Enjoy;)

H

Höstigt äppelbröd

2009-10-15 @ 20:45:06 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Jag älskar äpplen. Jag älskar att baka bröd. Därför fick det bli ett smarrigt äppelbröd!



Ingredienser för 1 limpa:
2 dl vetemjöl
1 dl grovt rågmjöl
1 dl havregryn
1 dl vetegroddar
2½ dl grahamsmjöl
½ tsk salt
2 ½ tsk bikarbonat
2 tsk brödkryddor
½ dl mörk sirap
4 dl naturell yoghurt
1½ dl hasselnötter
2 äpplen, gärna Gravenstein, Aroma eller Discovery

Blanda vetemjöl, rågmjöl, havregryn, vetegroddar, grahamsmjöl, salt och bikarbonat i en bunke. Rör försiktigt i yoghurt, sirap och brödkryddor. Skala, kärna ur och tärna äpplena smått och rör sedan ner dom i smeten. Klicka ut smeten i en brödform. Strö över lite havregryn och grädda i mitten av ugnen, 175 grader, i ca 1½ timme. Låt svalna ordentligt innan du skär i brödet.

Enjoy;)

H

Hanna goes tv4

2009-10-14 @ 23:00:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den här veckan har jag varit iväg på 2 spännande live sändningar för tv4. I måndags var jag tillsammans med mamma, syster och några kompisar på Tinas Cook-a-long. Det var skoj att stå i matosen framför Tina och Ernst och se hur de gjorde..:)
I morse var det dags för nästa publik deltagande. Mamma och jag hade anmält oss att vara publik på Efter 10 som sänds efter tv4'as morgon program. Programmet leds av Malou von Sivers och på onsdagar är det alltid hennes bokklubb som sänds. Jag vet att jag är en liten tönt när det kommer till sånna där grejer.. Jag älskar böcker och diskussioner kring dom. Tycker det är jättespännande! Spännande var det också att gå runt lite i tv4 huset där man kunde spana in en hel del kändisar.. Bland andra Tilde de Paula, Martin Björk, David Helenius och Elin Kling. Så snygga allaihopa ;)



Ernst och Tina (ska laga deras goda meny här hemma på fredag, lovar att rapportera;))




Efter dagens tv4 besök blev det en välförtjänt lunch på Åhléns, kyckling med bönsallad.


Har även hunnit med en del andra spännande grejer idag. Dels en grymt givande hoppträning med Olympus och sen en del annat också.. Men det håller jag tyst om ett tag fram över tror jag...

Enjoy;)

H

Testar att blogga med mobilen...

2009-10-12 @ 15:52:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tar en fika i västermalmsgallerian innan kvällens äventyr:)

Tävling!

2009-10-11 @ 20:45:56 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hej hopp!
Dåligt uppdaterat här på bloggen nu i helgen vilket beror på att jag har haft fullt upp hela tiden! Har inte haft en chans att sitta framför datorn. Det kanske är bra att man har sånna helger ibland;)
Jobbade i går och idag var det dags för min och Olympus tävlingspremiär efter skadan :) Det var på hemmaplan vilket kändes skönt. Man känner till banan, hindrena osv.. Olympus gick i alla fall toppen! Han kändes glad och var grymt pigg! I första klassen fick vi verkligen till det och kom 2a:D I andra klassen gick det lite sämre, fick 8 fel i grunden men rundan var helt okej. Så vi var helt klart nöjda med dagen när vi tuffade iväg hemåt.. :)

Nu är jag helt SLUT!! Ska dessutom upp tidigt i morgon, börjar klockan 6!!!!!!! Men det är lite mitt egna val faktiskt.. Bytte till mig den tiden så att jag, syster och mamma kan hänga med några kompisar för att vara publik i Tinas Cook-a-long som direktsänds i morgon kväll. Så det är helt klart värt det att gå upp i ottan;)

Lägger upp nån fin bild i morrn..:)

Enjoy;)

H