Como así soy yo

2010-08-31 @ 21:59:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Håller alla tummar! Jag vill vill vill. :)

Enjoy;)

H

Nu är jag igång!

2010-08-30 @ 18:37:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tog steget in i byråkratins värld idag. Första mötet varade i ca 45 sekunder, fick lämna namn och telefonnummer och gick därifrån med löftet om att bli uppringd. Det känns som att detta kan bli en lång process. MEN! Jag är igång! ;)Enjoy;)

H

Optimism

2010-08-29 @ 23:26:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tänk vad världen vore om ALLA var lite mer optimistiska. Glaset är halvfullt, inte halvtomt liksom. Jag har plötsligt kommit på det där med att vara optimistisk, vilket i min mening är samma sak som att vara positiv, gå in i allt med en bra inställning och kunna se negativa saker ur en positiv synvinkel. Tänk om vi alla vore sånna.
Jag ska göra mitt bästa.

Livet kan kännas surt ibland, men så ere. Det gör inget :)
Enjoy;)

H

Saturday

2010-08-28 @ 21:39:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter hemma i soffan med ett glas vitt. Maya ligger och sover på sin hörna. Mami och Papi är på kräftskiva. Lugnt, det är ett bra ord för att beskriva denna kväll. Känner mig helt mör efter en lång dag på jobbet.

Jag har aldrig gillat att vara själv. Jag älskar att ha nån med mig. Men. Jag kan njuta av att vara själv. Ensamheten skrämmer mig inte längre :)Enjoy;)

H

Ipod touch

2010-08-26 @ 22:38:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oj då, nästan en vecka sen sist jag bloggade! Illa för att va jag. Men nästa vecka sätter skolan och därmwed verkligheten igång, då ska jag bli bättre på att skriva:)

Åkte med storasyster till MediaMarkt häromdan, när vi klev in genom entrén möttes vi av julmusik, ljusslingor och tomteluvsklädda säljare, whaaat?! Tydligen har de en fiffig "mellandagsrea- tomten har solsting kampanj" som enligt min mening är mest deprimerande såhär i slutet av augusti, men i vilket fall, jag och syster kom hem med en varsin ipod touch! Härligt va?! Så nu sitter jag och laddar över musik dagarna i ända. Så ere!
Tare lugnt!


Bilden hittade jag här:)

Enjoy;)

H

Fredag

2010-08-20 @ 22:00:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagar är speciella. Hela Sverige slappnar av och låter sig sköljas av OLW's "Fredagsmys" reklam. Jag är en av dom.Enjoy;)

H

Minst sagt skrattretande

2010-08-19 @ 21:03:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag var inte ensam på tunnelbanan påväg hem från jobbet idag. Nej, ALLA stockholmare hade tydligen bestämt sig för att åka metro destination Mörby Centrum tillsammans med mig idag. Vi har alla varit med om scenariot. Tunnelbanan rullar in, folk på perrongen tränger sig så långt fram det bara går, gärna nån centimeter eller två från kanten (fatta att folk riskerar livet för att komma på tunnelbanan först?!), när portarna öppnas hör man suckar och stön från de passagerare som ska försöka kliva av, glipan genom den stressade folkmassan är minimal. Sen är det dags. Djungelns lag. När alla (förhoppningsvis) kommit på står man som alltid packade som sillar och trängs i varandras svettlukt. Är man kort får man hoppas på ett handtag inom räckhåll. Exakt så var det idag.
MEN, med ett litet undantag. Jag fick beskåda något som jag aldrig tidigare varit med om. Mitt i denna sillburk på röda linjens tunnelbana, ställer sig en liten tant och stickar!! Hallå?! Vem fasen tar fram stickningen när det knappt finns plats att andas? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Var det charmigt eller var det rent ut sagt idiotiskt? Jag tycker det var ganska charmigt :)Enjoy;)

H

Svek?

2010-08-18 @ 20:45:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har haft en tid då jag verkligen har känt mig sviken. Nobbad. Första reaktionen blir förstås att gräva ner sig, tycka lite synd om sig själv och grubbla. Men det gör ingenting bättre, sveket försvinner inte, det blir heller inte värre. Häromdagen började jag fundera på det där med svek. Vad är ett svek? Är det verkligen något sågon annan gör mot oss eller är det något vi gör mot oss själva? Man måste hela tiden fundera över vad man själv har för plats. Vilka antaganden man gör och vad man tillåter. Om man inte tillåter svek blir man heller inte sviken.
På sistone har jag börjat inse min del i det hela mer och mer. Om jag väljer att inte acceptera ett svek, så blir jag heller inte sviken. Det handlar om ett val. Det kan låta ytligt och elakt att välja sina vänner, men det ligger faktiskt lite sanning i det. Man kan dessutom välja vilka som inte är ens vänner. Poängen är bara att man måste vara beredd på att man själv kan bli bortvald som vän. Ens egen vilja om vänskap kan bli avvisad, något som vi måste vara beredda på att acceptera.
Jag väljer nu att sträcka på ryggen och se min egen del i min egna situation. Om jag inte själv ser det som svek, utan snarare som ett klumpigt misstag eller ett rent av idiotiskt handlande, så är det precis vad det är. Det enda sveket vi kan bli utsatta för, är när vi kryper in i skalet och sviker oss själva.Enjoy;)

H

Fullt ös medvetslös!

2010-08-17 @ 20:45:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är min melodi det! ;) Eller HAR åtminstone varit under en lång tid. Jag har blivit lugnare på sistone, bättre på att njuta av livet och det man gör. Tid ska upplevas, inte bara förbrukas.
Idag har jag faktiskt haft en såndär fullspäckad dag igen, men det gör inte så mycket om de kommer ibland, då är de bara roliga :) Känner mig lite mör i kroppen faktiskt så jag kommer nog somna gott ikväll. I morrn blir det upp tidigt till jobb igen!

(Måste bara berätta en sak, precis samma sekund som jag klev på bussen påväg hem från jobbet idag kom det en riktig hagelskur! Hur jäkla mycket tur kan man inte ha?! Tacksam för det! ;) )


Enjoy;)

H

Magkänsla

2010-08-15 @ 21:43:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har känt mig så förvirrad så länge. Ända sen gymnasiet faktiskt. Jag har aldrig riktigt vetat vad jag har velat, jag har bara gått och väntat på att jag helt plötsligt ska KÄNNA någonting jag verkligen vill. Men nej, nada.. Tills nyligen. Helt plötsligt har en mystisk känsla i magen krypit närmare inpå. Till en början visste jag inte riktigt vad det var. Det var en blandning av spänning, nyfikenhet och en gnutta rädsla. Sen insåg jag, det jag känner är det jag VILL! Jag är galet exalterad för att det kan bli verklighet men på samma gång livrädd för att det ska bli fel, så mycket betyder det mig. Så mycket vill jag det.Enjoy;)

H

Höst?

2010-08-15 @ 13:17:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kunde inte rå för att känna mig lite sorgsen inombords när jag tidigare idag fick syn på ett gäng bruna löv falla ner från ett träd för att sedan fortsätta in i en virveldans med vinden..Enjoy;)

H

The Voice

2010-08-15 @ 00:03:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag har det varit varmt och skönt. Har varit duktig och kommit in ganska snabbt i mina vardagsrutiner, har till exempel både ridit och joggat 2 dagar i rad nu. Försöker dessutom göra allt för att rädda min bränna, vill inte blekna!
Har även varit och firat farfar som fyllde år i onsdags, det blev traditionsenlig 5-kamp med släkten, alltid lika skoj. På kvällen drog jag och syrran in till stan för att kika på The Voice i Kungsträdgården. Det var sjukt bra musik (förstås) men galet mycket folk, mest unga ungdommar om ni fattar vad jag menar.. Men det var skitkul i alla fall :)
I morrn hoppas vi på mera värme och en dag i solstolen :)

Enjoy;)

H

Tillbaks till verkligheten :)

2010-08-13 @ 18:23:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter 10 dagar i Spanien har jag nu återvänt hem till verkligheten. Huden är gyllenbrun, håret är solblekt och kroppen mår gött :) Alla mår vi bra av semester men nu är det dags att ta tag i vardagen igen.Enjoy;)

H

En España!

2010-08-06 @ 10:53:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter pa ett internet café med Hannsingen i Fuengirola :) Allt e toppen har med varmeeeeeeeee!!!!!! :D MEN, jag har typ blivit forkyld!!:S Palla.. Tror det beror pa en flakt som vi har i lagenheten, far forsoka undvika den hahaha, ;) Hoppas jag kanner mig battre snart och att jag slipper feber.. For jag tror inte jag har det an ialla fall :)

Hare great! :)

Enjoy;)

H

Kärleksparty all night long

2010-08-01 @ 21:48:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min farbrors bröllop var helt otroligt. Vigseln var romantisk, middagen himmelsk och festen grym! Det var dans natten lång på ett fixat dansgolv med liveband, "Bar Illegal" hade öppet till siste man och folket var glaaada :D
Papi gjorde dessutom ett utmärkt jobb som toastmaster! ;)Enjoy;)

H