Hard work work

2010-01-31 @ 21:21:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen har varit ganska så blogglös eftersom jag mestadels har varit på jobbet. Har kännt mig trött och rätt seg i kroppen både igår och idag:/ Undrar om det beror på fredagens festande och för lite sömn..? Det som oroar mig är att halsen känns lite roslig, jag vill verkligen INTE bli sjuk! Men men, det är dunjacka, sockor, vantar.. och allt sånt där som gäller nu! ;)

I brist på något intressant att säga så avslutar jag inlägget här!Fin mobil va?;)

Enjoy;)

H

"Dead Dog Farm" Releasefest

2010-01-30 @ 18:33:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er,
Ni förstår inte hur trött jag är..! Var på releasefest för "Dead Dog farm's" musikvideo igår. Bandmedlemmarna är har jag lärt känna genom Alex eftersom de går i samma klass. Kvällen började i alla fall rätt tidigt, vid 8-tiden om jag inte minns fel. Partyt bestod av videovisning, dans, mingel, dricka.. Och det var så jäkla kul! Kom därifrån vid halv 3 tror jag och kom i säng vid halv 4 kanske.. Det värsta var att klockan ringde redan 2 timmar senare, ca kvart i 6 på morgonen, eftersom jag skulle upp och jobba! Usch, har aldrig varit så trött (och bakis!). Jag var säkert inte ens helt nykter när jag kom till jobbet. Illa! Men nu är jag hemma i alla fall :D Det är helt klart värt att vara trött ibland om man får chansen att vara med på sånna där fester ;)

Ikväll blir det soffa och godis kan jag säga :D

Enjoy;)

H

Aventuras!

2010-01-29 @ 12:42:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har varit duktig och fixat stallet med ridning och allt nu på förmiddagen, Maya har fått komma ut på en promenad och jag har ätit en riktigt lyxig lunch!

Snart kommer papi hem och då ska vi åka iväg på äventyr;) Ska en sväng förbi systemet ockå! Mohahaha, jag älskar att vara 20!!Kallt men soligt :)

Vad har ni för planer för eftermiddagen??

Enjoy;)

H

Kan inte sova!

2010-01-29 @ 08:03:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det här skulle vara min första sovmorgon på en vecka! Och självklart vill kroppen inte sova:/ Finns inget värre än att ligga och vrida sig i sängen och vänta på att man ska bli trött, för man blir ju aldrig det. Isätllet bestämde jag mig för att fixa lite frukost och ta en extra låååång frukoststund med tidning, blogg och tv4nyheter :) Inte så tokigt det heller;)Mysvärmetofflorna är på!:D Ja, dom ser ganska stora ut, men det är för att dom är fyllda med nån slags veteblandning ;) Julklapp från kusinerna!

Enjoy;)

H

Barna på frossmofjäll?

2010-01-28 @ 16:05:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Barna på frossmofjäll är något vi alltid brukar relatera till i sånt här väder! Inte för att jag är helt säker på vad "Barna på frossmofjäll" var (är?), men namnet passar i alla fall in på stämningen här ute på landet för tillfället..

Att ta sig ut till hagen med hästarna i morse var ett riktigt träningspass må jag säga. Samma sak med lunchfodringen som jag skulle fixa precis innan jag drog till skolan. Vad kul det är att man stått och gjort sig i ordning i en timme för att sen ge sig ut i snöyran och förstöra allt.. Blöt och kall blev jag dessutom! Nej, ucsh, nu ska jag inte klaga :) Det har faktiskt varit en fin vinter..
Ikväll väntas det ärtsoppa hos mormor och morfar, ska bli mysigt!
Ni får ha en trevlig eftermiddag!Enjoy;)

H

Insight

2010-01-27 @ 20:07:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Look beyond!

Enjoy;)

H

Mer snö?

2010-01-27 @ 08:00:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nej jag orkar inte! Jag vet att jag önskade mig en massa snö i december och jag är SÅ tacksam över att vi har haft en vit och fantastisk jul! Men ... kan det inte bli vår nu?:/Enjoy;)

H

En dag på jobbet

2010-01-26 @ 22:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Yes, idag har jag skuttat runt på ICA Maxi igen. Timmarna går så fruktansvärt fort nu när jag inte jobbar lika mycket, men det är kul och jag älskar mitt jobb!

Annars har jag tagit min första tur helt SJÄLV med bilen idag. Visserligen bara från bussen, till macken och sen hem.. Men ändå.. det var läskigt! Haha.. Har även varit på posten och hämtat ut mina böcker (kurslitteratur) som jag beställde förra veckan. Superkul (och skönt!) att de äntligen kommit. Nu är det plugg som gäller!Nu blir det TV.. sen sängen!

Enjoy;)

H

2010-01-25

2010-01-25 @ 21:54:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()"You kind of have to put yourself out of it, put your emotions out of it and look down at the situation as tough it weren't you , as it were two random people, and make decisions. Cause then you make smart decisions"


Citerat Rihanna. Det bästa jag någonsin hört någon säga.Ikväll har vi firat

2010-01-25 @ 20:28:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Supergoa mor och far föräldrar har varit här och firat lite ikväll:)Enjoy;)

H

Körkortet avklarat!

2010-01-25 @ 15:23:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Yes! Äntligen äntligen äntligen!! Tredje gången gillt verkar vara ett ordspråk som passar in på mig!;) Känns så jävla skönt att jag kan ta mig vart jag vill när jag vill (så långe jag får låna en bil hehe) utan att behöva vara så beroende av andra:)

Nu kommer jag vara glad hela dan! Hihi..Beviset :)

Enjoy;)

H

God morgon

2010-01-25 @ 07:51:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ville bara passa på att önska alla en bra start på den nya veckan!

Jag gick upp för nästan en timme sedan och sitter nu med frukosten, datorn och tidningen för att uppdatera mig lite. Idag har jag en hel del spännande saker på gång så det är bäst jag går och gör mig i ordning så jag inte kommer för sent;)
Vad har ni för planer för dagen? Berätta!!Enjoy;)

H

Bio med mupparna

2010-01-24 @ 21:59:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biobesöket med mupparna (- Janni :( ) var lika lyckat som vanligt. Träffade på Gabi och Jeanette vid bussen så vi samåkte in, alltid kul med lite resesällskap. Väl inne i stan mötte vi upp Madde och sprang sedan runt i 4 olika godisaffärer så att alla skulle få de sötsakerna de ville till bion:P Självklart var det mina "naturella cashewnötter" som ställde till det, hehe..
Filmen vi såg, "Bröllopsfotografen", var helt okej :) Rätt kul humor och inte helt förutsägbar. Fast jag har alltid tyckt att svenska filmer är lite B.. Men för att vara en svensk film var den faktiskt bra ;)HAHA. Lika som bär <3

Senare blev det middag hos farmor och farfar och därefter SOFFAN! Nu är det segdeg ett tag innan jag går och lägger mig :)

Enjoy;)

H

2010-01-24

2010-01-24 @ 12:22:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er!
Kvällen igår var toppen! Började med förfest tillsammans med en massa gymnasiekompisar som jag inte träffat på evigheter, superkul! När klockan närmade sig midnatt drog en del av oss vidare in mot stan där vi dansade och hade kul :)
Vid 3 tiden tog jag nattbussen hem till mormor och morfar. Dom är så gulliga som låter mig komma och sova över<3 Och riktigt bortskämd blir jag så fort jag kommer! Kolla bara..

Förfest med charader!!
Ett litet gulligt meddelande stod vid sängen i gästrummet när jag kom hem till mormor och morfar<3Och självklart hade mormor lagt fram en handduk och tandborste åt mig i badrummet..Och på morgonen blir det riktig hotellfrukost!
Nu måste jag skynda mig! Ska på bio med tjejorna:)

Enjoy;)

H

Minnen.

2010-01-23 @ 16:35:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
"Let's dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad men
Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the madman

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young
It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun
And diamonds are forever
So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams are swinging out of the blue
We let them come true
"