Beroende.

2010-03-31 @ 17:06:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()





Enjoy;)

H

Morning lover

2010-03-30 @ 21:28:42 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


I morrn ska jag ta 5 bussen för att hinna till jobbet till 6. Jag vet att det låter sjukt, men jag älskar faktiskt att jobba morgonpasset. Jag har alltid varit en morgonmänniska (fråga Alex;)) och jag har alltid tyckt att morgonen är så mysig. Kanske för att man gör så mysiga saker, som att äta frukost till exempel? Finns ju inget skönare än att sitta och förbereda sig för dagen med en redig frukost och en tidning. Man är sådär lite småtrött men allt går åt rätt håll. Älskar att känna dagen gry!

Efter jobbet blir det en tur till skolan för att fixa en grej sen hem och rida!



Hur kan man inte älska morgonen?

Enjoy;)

H

Barnhem i Bulgarien

2010-03-30 @ 14:41:56 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Av en slump när jag satte i gång TVn för ett tag sen hamnade jag framför en dokumentär om barnhem i Bulgarien. Jag vet inte vad den heter och jag kan inte hitta någonting om den på TV4's hemsida, men en sak är säkert, den var hemsk!! Helt fruktansvärt hemskt att se! Eftersom jag inte såg från början vet jag inte exakt vad för slags barnhem det var, men många av barnen var apatiska, resten så nära man kan komma. De satt och gungade fram och tillbaka, gjorde konstiga ticks och läten.. En pojke hade de kapat av tummen på för att han sög på den för mycket, en annan hade ett brutet ben. De flesta av barnen var stumma, en del blinda och döva. Alla var undernärda, och då menar jag att de såg ut som barnen i Auschwitz, bara skinn och ben. Dessutom förekom det både våld och sexuella övergrepp, det sistnämnda endast barnen emellan enligt föreståndaren. Personalen var helt likgiltiga, och då menar jag HELT! De matade (?), tvättade och hjälpte barnen till pottan, inget mer. De får inte lära sig att leka med varandra eller att umgås, de får ingen tröst, de befinner sig i sina egna bubblor.. Och de håller alla på att bli galna. De senaste 2 åren har 10 barn dött. Sängliggandes. Utan tröst. Utan vård. Tynar bort. Varför är världen så grym?

abused-sad-child.jpg Stop Abusing Children image by i_try_to_control_the_tears


Enjoy;)

H

Påsklov!

2010-03-30 @ 08:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fick sent igårkväll lite oväntat veta att jag faktiskt har påsklov!! Inte planerat förstås men våran föreläsare i skolan är tydligen sjuk så båda våra föreläsningar den här veckan är inställda. MEN, icke att glömma är att detta även betyder att vi måste läsa in dom föreläsningarna senare.. Men va fasen, det tänker jag inte fundera på nu! ;)



Så vad ska jag hitta på idag?! Får se om jag kanske åker iväg till öppningen av ett nytt "Kronans Droghandel". Mamma har varit där och jobbat som en galning nu ett par dar och hon sa att jag gärna fick komma förbi.. Ska nog försöka dra med mig syrran också!;)

Ha bästa tisdagen <3

Enjoy;)

H

Sov gott.

2010-03-29 @ 22:38:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tidiga morgnar nu för tiden... Snaaaaaaaark... Hoppas på att föreläsningen i morrn inte är inställd som dagens var, så kul är det inte att åka fram och tillbaks till stan haha. 
Sov sött <3



Bjuder på en sommrig bild!


Enjoy;)

H

Nyklippt!

2010-03-29 @ 16:59:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Visst finns det inget som får en att känna sig så fräsch som ett besök hos frissan? Idag fick jag håret toppat och det känns superskönt! :)



Ikväll är det premiär för TopModel och därefter är det Svenska Hollywoodfruar, tänker ni precis som jag sitta bänkade vid TVn?;)

Enjoy;)

H

Vill.lära.mig.mer.

2010-03-28 @ 22:17:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Älskar spanska. Vill vara spansktalande <3




Ni har väl inte glömt ställa fram klockan?

2010-03-28 @ 10:21:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lika förvirrande varje gång man måste ställer om tiden. Är det fram eller bak? Blir det mer eller mindre sömn? Vilka klockor ställer om dig själv och vilka gör det inte..? Jobbigt. Men jag tror jag har koll på läget nu!;)



I WANT SUMMER!!!!!!!!!

Sitter vid frukostbordet och sölar lite. Ska snart börja göra mig i ordning för en 9-timmars dag på jobbet, suck.. Inget är så segt som att jobba till 21! Kommer i alla fall ta bilen så det går fort att svischa hem på kvällen ;)

Hare gött!

Enjoy;)

H

Myskväll med tjejorna

2010-03-27 @ 22:11:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er!
Har inte skrivit mycket de senaste dagarna vilket beror på att jag haft en del andra grejer för mig =) I går var jag på jobbet mest hela dan och när jag slutade svischade jag hem till Linda för lite fredagsmys bestående av vin och snittar (Linda är så duktig på att fixa). Av nån konstig anledningen blir våra "lugna tjejkvällar" alltid lite galna. Skrattade tills jag grät av något som jag inte minns och jag tror jag åt en halv påse chips helt själv, jag som inte ens gillar chips liksom?! Haha, galet kul var det i alla fall!;)
Lite jobbigt var det dock att kliva upp strax efter 5 i morse för att hinna till jobbet i tid.. men det var helt klart värt det!



Från förra tjejkvällen.. hihi..

Ikväll har jag bara varit hemma. Kändes som att kroppen behövde det. Bland annat har vi deltagit "Earthhour" genom att släka alla lampor här hemma och istället tända en massa stearinljus. Mys <3
Tycker man ska göra allt man kan för klimatet och att delta i sånna här grejer som Erthhour är det minsta man kan göra! :)

Enjoy;)

H

God fredag gott folk!

2010-03-26 @ 08:14:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tenta-ölen igår (som blev tenta-vin och tenta-drink för min del) var oerhört trevlig! Vi var på ett ställe vid Slussen som heter Bauer, jättemysigt ställe! Det var bara EN liten grej som var dålig, dom hade ingen cider! Wtf?! Vilket ställe "har inte cider"????? Därav vin och drink;)

Kom hem ganska tidigt vilket jag är tacksam för idag. Ska nämligen iväg till jobbet snart för 9-timmars jobb. Direkt när jag slutar ska jag svischa hem till linda för lite fredagsmys med tjejerna! Kanske boka Spanien biljetter till sommaren...?;)



Ha en bra dag!!

Enjoy;)

H

Tillbaks i cybervärlden!

2010-03-25 @ 13:03:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tog ett litet break från internet igår eftersom jag verkligen behövde sitta med tentaplugg hela dan. Hoppas allt pluggande har gett resultat och att jag får godkänt på tentan som jag var iväg och skrev idag!

Har precis kommit hem och hunnit käka lite lunch. Nu ska jag ner till stallet och sen SOFTAAAAAAAAA! Senare ikväll blir det förmodligen att åka in till stan för en tenta-öl med klassen !;) Hihi, en grej jag har lärt mig om att plugga på universitetet, vad man än ska göra så går det alltid att sätta ett "öl" på slutet så har man en anledning att gå på pub tillsammans ;)

Vet ni? Jag sitter och dricker en kopp kaffe och det smakar så JÄVLA GOTT!!







Btw, gick in till frissan och bokade en tid idag efter tentan. Känns som att det behövs..?


Enjoy;)

H

Pluggdate

2010-03-23 @ 21:08:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den här dagen har ägnats åt plugg inför tentan på torsdag. Var först in till skolan för en inplanerad "frågestund" med lärarna för den pågående delkursen och sen blev det lunch och tentaplugg tillsammans med några goa tjejer från klassen. Det var skönt att komma ur pluggbubblan här hemma och bolla idéer med andra pluggnördar. Det känns verkligen som att man kommer frammåt och man är mer motiverad att sätta sig med böckerna när man kommer hem igen =)



Mormor och morfar kom förbi på middag och bjöd på Shepherds Pie, något som jag aldrig ätit tidigare faktiskt men det var väldigt gott! Nu blir det datornördande i soffan ett tag innan sängen.. Ja, det finns två saker jag är beroende av : Internet och kaffe! Jag vet, Okej?!!  ;)

Enjoy;)

H



Vilken start!

2010-03-23 @ 07:30:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har ni ocks varit med om att man vaknar och från det att makliver ur sängen så går allt åt pipsvängen? Det här har än så länge varit en sån dag för mig. Det började med att jag drog upp rullgardinen och såg snöstorm framför mig... Suck! På med kläderna och ner till stallet, vad möts man av där? Jo, en tappsko! Eller inte ens det faktiskt, skon satt liksom fast i en söm så det var bara för mig att ta fram en tång och leka hovslagare sådär på morgonkvisten. Kommer upp till huset igen, lyckas välta ut en stor papkasse med tomburkar. Mot frukosten, är SÅHÄR JÄVLA NÄRA att tappa en porslinskål i golvet, lyckas liksom fånga upp den med en annan sål i luften, sjukt, haha. Kanske är det nu turen börjar vända?;)



Jag med yoghurtskålen hihi <3


Ha det bra! Jag är säker på att med rätt inställning kommer den här dagen bli toppen!;)

Enjoy;)

H

Trött

2010-03-22 @ 22:24:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har suttit och kikat på underbara Maria Montazami och de andra i "Svenska Hollywoodfruar". Grymt bra! Nu ska jag snart hoppa i säng, min kaffeabstinenshuvudvärk har hållt i sig lite smått hela kvällen och jag börjar få lite ångest inför tentan på torsdag.. Måste verkligen vara fit for plugg i morrn!
Ha det bäst! =)



Plugg i sängen..


Enjoy;)

H

GE...MIG...KAFFE..NU!!!!!!!!!!!!

2010-03-22 @ 16:36:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kaffeabstinens så det heter duga!! Kaffeburken gapade tom i morse så jag fick helt enkelt klara mig med te. Tänkte att det minsann kan vara bra för mig att klara mig utan kaffe en dag, jag är ju helt klart beroende. Till en början gick det riktigt bra, men fram mot lunchtid började suget sätta fart ordentligt! Jag rotade igenom ALLA köksskåpen efter något som kunde fungera som ett substitut, det ända jag hittade var nått kaffepulver med marabousmak som man skulle blanda med varmt vatten. Självklart testade jag det. Men icke, det smakade mer som varm choklad, gott i och för sig men inte tillräckligt koffeinrikt för mig. Riktigt illa blev det när jag suttit med skolböckerna ett tag och huvudet började verka nått så fruktansvärt. Ringde till pappa och kollade när han skulle komma hem och om han kunde köpa med sig kaffe. Jo det kunde han, men jag hade 1½ timmes väntan framför mig..
Bruuuuuuuum, när bilen körde in på uppfarten var jag inte sen med att ta emot ICA-kassen med det värdefulla innehållet. Gott. Nu har jag druckit 3 koppar inom en timme. Ska nog gå och ta en fjärde.

    

Mitt kaffeberoende är läskigt. Det brukar bli en 4 koppar innan lunch, och sen minst 2 på eftermiddagen. Dock aldrig efter klockan 6 på kvällen, då kan man inte sova. Men åå så gott det är.. Och hur tusan ska man kunna sluta när man får sån huvudvärk och mår så dåligt om man inte dricker? Pyttsan..

Enjoy;)

H