Tentatime

2010-05-31 @ 18:12:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I morrn är det dags för terminens sista tenta. Taggad? Njaa.. Förberedd? Hyfsat (hoppas jag!). Allitd lika svårt att veta hur mycket och på vad man behöver plugga, man kan ju aldrig bli helt klar liksom. Håll en tumme för mig i morrn i alla fall! ♥

Annars? Inte mycket. Solen skiner, jag har solat och det blir hemmagjord yakiniku till middag!

Enjoy;)

H

Jag är ett litet nystan

2010-05-30 @ 23:41:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jisses. Ibland är det så jäkla svårt att få ner det man vill säga. Jag har så mycket i mig, alldeles för mycket. Kanske det som ställer till det?
Jag brukar jämföra livet med ett trassligt garnnystan. Man måste liksom reda ut det. Vissa perioder sliter man i de där jävla trådarna för att knutarna ska lösas upp, men det blir bara ännu värre! Man måste vara luuuuuuugn och metodisk, det får ta den tid det tar. Då går allt mycket bättre.



Enjoy;)

H

Bad update

2010-05-30 @ 08:27:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er,
har varit lite dålig på att skriva på sistone. Det beror som alltid på att jag har en massa andra skoj saker att göra på dagarna och då är inte datorn så lockande. De senaste dagarna har det pluggats en hel del men jag har även träffat en massa goa vänner och skrattat mycket.
I fredags morse var jag inne i stan och pluggfikade på Café Magdalena med tjejerna från JMK. Tycker vi var väldigt effektiva och det känns alltid LIIIITE bättre efter att vi gått igenom instuderingsfrågorna tillsammans =) På kvällen sen blev det åter in till stan för att chilla med ett gäng på skinnarviksberget med en cider i handen, me like. Det blev däremot lite kallt så kvällen fortsatte i Årstaberg, drog rätt tidigt eftersom jag skulle upp dagen efter.
Yes, igår stod det jobb på schemat och efter det middag och födelsedagsfirande av Jeanette på en krog. Det var mysigt =) Nu sitter jag hos mormor och morfar och förbereder mig för en skogspromenad och sen mera jobb.
Hörs ikväll!

Enjoy;)

H

Btw, det är morsdag idag! Grattis bästa MAMI! <3

Sitter och funderar..

2010-05-27 @ 15:14:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


.. på att köpa antingen en ipod touch eller en iphone!

Iphonen är ju sjukt dyr här i Sverige men hyfsat billig i USA, till och med billigare än en ipod touch är här i Sverige. Galet. Grejen är bara att jag i sånna fall måste be någon som åker till USA köpa en åt mig, och sen be någon hacker att öppna den för det svenska nätverket. Tror att jag har kontakter till båda dessa punkter.. Frågan är bara om det är värt det och om allt kommer gå i lås..? Hmm..
Jag har inga erfarenheter av ipod touch, är den bra?? Hur bra internet har den? Hur är kvalitén?


Bild från applestore

Annars skulle det ju va rätt lätt att gå till Elgiganten och köpa en ipod touch här i Sverige bara. För grejen är, att egentligen behöver jag ingen ny telfeon, utan snarare en ny ipod, men det vore samtidigt kul med internet funktionen. Men då är frågan om det inte är lika bra att köpa en iphone..?
Jisses. Vilka i-landsproblem!!


Enjoy;)

H

Resumé

2010-05-26 @ 19:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Något som alltid har fascinerat mig är tid. Är det inte lite läskigt, att den är helt omöjlig att stoppa? Lika omöjligt är det att få den att gå fortare. Den rullar på i samma takt och tempo, dag in dag ut, år in och år ut. Oberoende vad vi tycker om det. Ändå har man så olika uppfattningar om tid. Ibland känns det som att den flyger förbi och ibland som att den står helt still.

I morse funderade jag lite på det här senaste året. För det har nämligen gått väldigt fort. Det som mest har fått mig att tänka tillbaka på hur livet såg ut för ett år sen är nog alla studentförberedelser i form av mössor, inbjudningskort och fester som man ser och upplever för tillfället. Kan inte fatta att det är ETT HELT ÅR sen jag var mitt uppe i mina studentförberedelser?! 
Men det jag minns allra mest från förra våren är mina IB studier som led mot sitt slut. Fan va jag pluggade!! Jag satt dag in och dag ut, timmar timmar åter timmar och föreberedde mig för proven. Jag kommer ihåg att jag kände att tiden inte räckte till. Jag levde i 190 hela tiden och hann aldrig riktigt stanna upp. Nu är livet så annorlunda. Jag har jättemycket tid. Och på något konstigt sätt så är det stressande att ha så mycket tid till övers. Vad gör jag egentligen av all tid? Låter jag den rinna förbi helt oanvänd? Kommer jag ångra mig? Är det kanske bra för mig att ta det lugnt ett tag? Jag vet liksom inte riktigt vad jag vill med livet! Men jag vet vad jag vill göra i år, och jag vet vad jag vill göra nästa år. Sen får vi se!

Man får inte glömma bort att leva! ;)



Enjoy;)

H

Cashar vuxenpoäng!

2010-05-25 @ 23:03:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja, åtminstone om jag får säga det själv!
Jag har nämligen varit väldigt diciplinerad idag vad gäller ridning och plugg. Jag har dessutom suttit 1 timme i bilkö påväg till jobbet (sånt gör ju bara vuxna, eller hur??) och utvärderat min lilla budget plan för maj månad samt gjort en ny plan för juni. Jag måste erkänna att det faktiskt är jätteskönt att ha lite koll på vad man egentligen gör för sina pengar. Det blir grymt mycket lättare att spara då, vilket jag verkliegn måste göra om jag ska lyckas med mina planer för nästa år =)


Snart är det sleeepy time. I morrn blir det plugg.

Enjoy;)

H

Nyårslöften

2010-05-24 @ 21:12:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godkväll på er,
Idag har jag nästan förverkligat mitt 3e nyårslöfte. Ja, jag slog på stort i år och lovade mig själv att hålla 3 löften!;) Det första var att ta körkort, det andra att tatuera mig, båda fixade. Så nu är bara det tredje kvar.. Jag har lovat mig själv att lämna blod! Jag har under ett par års tid gått och funderat på att jag skulle vilja bli blodgivare, och nu har jag tagit första steget. Blodbussen står nämligen lite då och då i närheten av skolan och när jag fick syn på den idag passade jag på att kika in efter plugget. Innan man får bli blodgivare måste man lämna ett blodprov, så att man kan se blodtyp och att blodet är friskt, och det är alltså det jag har gjort idag. Förhoppningsvis hör de inte av sig om att något är fel...
Ett litet problem för min del är att jag ganska nyligen är tatuerad. Man måste tydligen vänta minst 6 månader innan man får ge blod, så jag måste vänta till augusti. Så är det! =)

Efter det här lite annorlunda äventyret åkte jag hem och tog en ridtur. Nu sitter jag nyduschad i soffan med laxpaj i magen, hihi :)



Enjoy;)

H

lloraras

2010-05-23 @ 21:27:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fan vilken seg Söndagskväll. Men jag är glad att jag slutade 18 och inte 21 idag, gaaaaaaaaalet mycket folk på jobbet. Chuxxame! Haha.

Ska nog surfa runt på lite nödvändiga sidor nu. Och sen måla naglarna förstås.

Enjoy;)

H

What to say?

2010-05-22 @ 22:45:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubriker har aldrig varit min grej. Inte bloggtexter heller för den delen. Ibland är man bara helt tom i skallen.



Idag har jag inte gjort nått särskilt intressant som jag kan dela med mig av. Har jobbat 10 timmar så har inte hunnit med så mycket annat. Vill sitta på uteservering inne i stan med ett glas vin!! Fan vad jag ska göra det i sommar!

Enjoy;)

H

Me gusta mucho!

2010-05-21 @ 21:28:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PAELLA! Så himmelskt gott ♥



Har haft en riktigt soft kväll här hemma. I helgen väntar jobb, ska bli skitkul faktiskt! Självklart hade det varit mys att spendera hela helgen i solstolen, men lite jobb mår man bra av!;)

Enjoy;)

H

Sommarfrukost

2010-05-21 @ 15:17:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vem mer än jag älskar sommarsvalkan som råder på morgnen? Idag var det tidig frukost på altanen som gällde ♥



Har ridit, tagit en promenad med Maya och pluggat i solstolen. Nu ska jag snart åka iväg för att hämta papi.

Enjoy;)

H

Sittning

2010-05-20 @ 17:56:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej torsdag!
Njuuuuter av solen och värmen! Ni med antar jag?
Idag har jag varit i skolan och lyssnat på en föreläsning med en tysk (engelsktalande som tur var hihi) professor. Mycket intressant. Eftermiddagen har varit softish som fan, har legat på solstolen och läst lite grann. Ska nog be papi sätta upp våran hängamatta, det är ju sommar på hög nivå att ligga och läsa i den =)
Senare ikväll ska jag iväg på "sittning" med klassen/skolan. Vad jag har förstått så är det middag och sen eftersläpp, typ som studentskiva fast inte lika stort och festligt antar jag, och dessutom med studentpriser i baren ;) Jag ska i allafall bara dit på eftersläppet en kortis =) Inget partyparty mitt i veckan här inte ;)
Take it easy :)

Ber om ursäkt för att min logg är bildlös och tråkig för tillfället! Det är nämligen så att internetuppkopplingen krånglar på min dator och på den här datorn så funkar inte usb portarna så jag kan liksom inte ladda över bilder! :( I-landsproblem i guess :) Bjuder på en söt bild idag iaf!



Enjoy;)

H

Plugg i Vasaparken

2010-05-19 @ 16:01:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jisses vad mysigt det var att plugga idag! Jag hade ingen lust att ligga hemma med böckerna idag, det kan bli så långtråkigt och slutar alltid med att man plockar fram datorn eller sätter sig vid TVn istället för att göra det man ska..  Så istället gick jag upp tidigt, packade en väska med mina böcker, en filt och lite lunch och sen tog jag bussen in mot stan. Vid 10 tiden la jag ut min filt i Vasaparken och låg där fram till klockan 1! Det var superhärligt väder med sol och samtidigt lite vind som gjorde det svalt =) Dessutom var jag effektiv! Me like mucho och kommer säkerligen göra om :D

Nu ska jag proppa i mig ett REJÄLT mellanmål. Ska nämligen i väg på dubbla hoppträningar ikväll, först Romira och sen Olympus, jag lär va hemma vid 10-tiden ikväll och det lär inte finnas tid att käka nått innan dess :P

Btw, kommer bilder från dagen lite senare:D

Enjoy;)

H

Ny favorit!

2010-05-18 @ 21:40:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla som känner mig vet att jag i princip ALLTID har tuggummi i väskan. Jag är minst sagt beroende. Idag när jag skulle köpa tuggummi (okej min syster köpte åt mig♥) så såg jag att det fanns en ny Extra smak! Självklart ville jag testa den och jag kan säga att jag blev INTE missnöjd! Nya Extra MelonMint är supergod!!

Enjoy;)

H

Sommarjobb

2010-05-18 @ 16:51:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åå vad jag älskar värmen! Meeeer meeeer tack! ;)

Idag har varit en riktig arbetardag! Jag och syster har nämligen målat staket hela dagen. Vitt och fint har det blivit men det tog ett tag kan jag säga. Känner mig lite soltrött för tillfället så en paus med datorn sitter fint..:) Har dessutom just proppat i mig en banan, kaffe OCH powerbars.. Snart kommer jag hoppa runt som en duracellkanin här hemma^^

Hörs!

Enjoy;)

H