Jag och min almanacka.

2010-11-30 @ 19:49:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sprang in i butiken efter jobbet idag för att köpa med mig en flaska hårmousse. En liten grej man inte klarar sig utan liksom. Påväg mot kassorna fastnade min blick vid ett litet fint bord på "kontorsavdelningen" där ett stort utbud av almanackor för 2011 var exponerade på ett försäljningsvänligt sätt. Jag stannade upp. Shit. Det satt som ett slag i magen, jag var helt oförberedd. Den årliga "leta-reda-på-nästa-årets-almanacka-tid",,, är den verkligen redan här? Jag smög mig närmare bordet. Sneglade lite gran. Vågade först inte röra. Tog sedan mod till mig och öppnade en. Bläddrade lite snabbt igenom en annan. Nej usch. Det gick en rysning genom kroppen. Såhär ska det inte vara! Att leta reda på en ny almanacka är något man planerar in som ett möte i den nuvarande almanackan. Det ska ta tid, man ska ha idéer om vad man söker och det ska ske under fullt fokus. ALL uppmärksamhet ska riktas mot den nya almanackan och känslan gentemot den.
Almanackan är helig. I alla fall för mig. Den lilla boken, som oftast är av rätt billig kvalité, är faktiskt en del av framtidens memoarer. I den finns HELA mitt liv. Jag skojjar inte. Jag planerar in allt i min lilla almanacka, jag lever med den, saknar den när jag inte har den med mig och skulle få fullständig panik om jag tappade bort den. Det skulle vara som att tappa bort mitt liv. Min morgondag.

Nåväl. Jag känner mig trygg med mitt handlande. Jag släppte snabbt tanken på att i fullaste hast och i det mest okoncentrerade skick köpa med mig en almanacka så som jag köpte med mig en flaska mousse. Ska minsann planera in en liten tur på tu man hand för mig och min lilla almanacka, så att vi kan hitta en värdig ersättare till 2011.Hittade till å med en bild på min almanacka :)


Enjoy;)

H

Jobbhelg.

2010-11-27 @ 22:10:47 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


En helg på ICA Maxi vilket innebär att jag inte hinner med särskilt mycket annat, allra minst att blogga. Har inte ens varit nere i stallet idag.. Ska se till att jag går ner å borstar lite på min älskling i morrn innan jag drar till jobbet.

För övrigt kan man ju konstatera att vintern är här. Minusgrader och snö lär vi få stå ut med ett tag framöver! Det är mysigt. Jag älskar snö, vinter och framför allt JULEN. Men, jag kan inte låta bli att drömma mig tillbaks till sommaren,, Typ spanien 2010. Åå så härligt det var!! :) Men som sagt. Sommaren är så härlig just tack vare vintern! Man hinner börja längta! ;)Vilken resa! Korta klänningar, klackar, sol, värme, party. Mmmmm me gusta!

Enjoy;)

H

Znark.

2010-11-23 @ 21:39:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag försov mig i morse. Klockan ringde 04.40 men jag kom inte upp förrän 04.50! Tur att jag tryckte på snooze och inte på stopp! ;) I alla fall, jag brukar inte gå upp sådär tidigt, det är bara när jag börjar jobba klockan 6 på morgonen.

Det har blivit lite för lite sömn för min del ...

.... FUCK! Brände just mitt dinkelvete på spisen! Jahapp... Bara att börja om från början...

... I alla fall. Lite lite sömn JA. Så därför ska jag nog lägga mig tidigt ikväll och hoppas på en lång natts sömn :)

Enjoy;)

H

Tough.

2010-11-22 @ 21:32:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är tacksam för min fina pålle som gör allt för mig. Kommer sakna honom nått så otroligt när jag åker till Chile :/
Jag kommer sakna Maysan också. Och mamma och pappa och Sofie. ´

Har insett att det bara är lite mer än 2 månader tills jag åker. Och under dessa 2 månader har jag ett fullspeckat schema med B-uppsats, julfirande och förberedelser. Jisses, vad har jag gett mig in på?

Jag är så fruktansvärt rädd men på samma gång så obeskrivligt exalterad.

Enjoy;)

H

Bula nummer 2!

2010-11-20 @ 22:10:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blev en flygtur för min del idag. AJ! Ska ta revansch i morrn på WoW-Cup! Ska hoppa runt i pyjamas och ha skoj! =) Blir spännande att se kändislagen också. Carolina Gynning till häst liksom, haha! Häftigt =) Om jag hade varit 14 hade jag lätt bett om en autograf! ;)

Ikväll ere vin, nötter (mina nya favvonötter,,, salta macadaminötter!) och Heartbreak Hotel med Mami. Btw, har börjat digga Petter. Han är grym.Enjoy;)

H

Jo, jag har körkort.

2010-11-19 @ 21:44:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hade lite bilkrångel i morse. Rykande motor, smällande avgasrör och ett samtal till pappa var vad min morgon bestod av. Som tur var var det ingen större fara, det är mest jag som är så förbannat oteknisk. Mitt intresse för bilar är typ likamed NOLL. Borde kanske ändra på det..

Annars har dagen varit helt okej. Har varit på gymmet, ridit, skrivit klart hemtentan, lagat fredagsmiddag och bakat bröd! Hurtbulle numero UNO!

Tävling båda dagarna den här helgen. Tagga! :D

Enjoy;)

H

Hur svårt kan det va?

2010-11-17 @ 16:47:34 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gjorde ett nytt försök att skänka blod idag. Åkte tidigt in till stan för att komma i tid till blodbussen vid Garnisonen och sedan kunna knata vidare till skolan och få lite plugg gjort. Men nehej, de ville minsann inte ha mitt blod den här gången heller!
Sist jag gick till blodbussen var det tydligen alldeles för tätt inpå min tatuering. Man måste vänta 6 månader efter det att man har gjort sin tatuering och för min del hade det gått ungefär 4 månader. Så vad var då problemet idag..? Jo, jag hade tydligen haft en ny "sexpartner" de senaste 3 månaderna och sådant är ju verkligen inte tillåtet. De var ingen fråga huruvida det var skyddat eller inte, nej nej sånt spelar ingen roll. Men ****** det får man tydligen inte!

Crap. Tror jag sabbade min sista chans till att fixa mitt nyårslöfte.

Enjoy;)

H

Ny vecka, nya äventyr.

2010-11-15 @ 21:17:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I morrn blir det soooooovmorgon! Ska ta en riktig lång, seg frukoststund och sen blir det till att göra ett ryck med tentan. På eftermiddagen tar jag mig en tripp till 80-talet och deltar i ett aerobicspass på friskis!Enjoy;)

H

Tired.

2010-11-11 @ 10:55:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har just tagit ett race i snön med Olympus! Fan va kul vi hade :)

Känner mig lite småseg idag. Hade lätt kunnat krypa ner under en filt och kollat på OC hela eftermiddagen. Men så blir det minsann inte. Sista rycket inför redovisningen med gänget på JMK och sen ett litet gymbesök är vad jag har planerat in för dagen.

Nu till dagens stora problem... Shoes?! Jag HATAR snöslask. Det finns ju fan inga skor som klarar sånt väder? Okej.. Graningekängor kanske, men det är ett big NO NO på dom för min del. Sååå, nu återstår converse eller mina balla bianco stövlar?Ska fundera på saken...

Enjoy;)

H

Wtf.

2010-11-09 @ 20:00:08 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Okej nu tar vi det en gång för alla, den gemensamma tunnelbaneregeln lyder:

MAN STÅR INTE STILL I VÄNSTERFILEN I RULLTRAPPAN!!

Så.

Enjoy;)

H

KM.

2010-11-07 @ 17:01:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag var det dags för klubbmästerskapen i hoppning. Olympus och jag var i galet fin form och gjorde finaste rundan. Tyvärr blev det en pinne ner så ingen placering för våran del idag, men vi är glada ändå :)

Just nu sitter jag i soffan med syster och softar lite framför Sex and the City 2. Lite senare blir det tacos-mys-middag och sen tidigt i säng, ska ju va på jobbet kl 06 i morgon bitti!Enjoy;)

H

ScrewYou.

2010-11-06 @ 20:19:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helloo.
Fredagen var grym. Började med ett stenhårt pass på rullbandet på gymmet, sen blev det effektivitet i skolan och till kvällen god middag med vin och en massa skitsnack med nära vänner.

Idag blev det jobb och ridning för hela slanten. Ska softa ner i soffan snart framför rapparen på TV, senare NUMBER 23.

SouthPark..? :)

Enjoy;)

H

Fuck.

2010-11-03 @ 22:06:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Körde första gympasset idag. Ett så kallat "jympa/medel-pass" fick bli min premiär. Hade lite småproblem med koordinationen (haha) men det gjorde inget. Jag körde på som bara den för att få ut alla aggressioner och tömma kroppen på känslorna som kokar över. När svetten började rinna fick jag ändå lite mer energi i kroppen som pumpade ut som mycket som möjligt av frustrationerna över mitt livs problem, nämligen ATLANTEN. Fuck. Shouldn't mess with the planet earth. Känns inte som ett fair game..Enjoy;)

H

Check!

2010-11-03 @ 16:19:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Under ett par månaders tid har jag intensivt arbetat med att samla på mig alla dokument om mig själv som behövs för att ansöka om visum i Chile. Allt från friskhetsintyg till registerutdrag från polisen, visste inte ens att det fanns så många dokument som intygar att jag är jag, haha!
Idag blev jag i alla fall ÄNTLIGEN klar och samlade ihop allt i ett kuvert som jag sedan la på lådan. Sweet. Nu gäller det bara att hoppas att brevet kommer fram ordentligt och sen den eviga väntan på ett godkännande alternativt ett nekande...
Håll en tumme people!


Spanien i somras, Chile till våren ;)

Enjoy;)

H

2 Nov 2010.

2010-11-02 @ 22:22:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känns som att det är dags för ett inlägg! ;) Både ris och ros har hänt på sistone.
Jag har haft en sån där period i livet då allt har känts så jävla roligt! Jag har njutit sönder mig av både skola, jobb och andra grejer. Sånna perioder ska man vara mucha agradecida för och man ska ta vara på tiden, vilket jag tycker att jag har gjort :)Just IDAG har jag gått och kännt mig lite smådeppig eftersom en del roliga tider tenderar att gå mot sitt slut, buhu. Men dagarna kommer rulla på och nya tider kommer. Det är ju snart jul till exempel! Längtar längtar längtar!!! Julen är ju en garanterat glad tid på något sätt :)

Btw, köpte gymkort idag! Jisses, outdoor Hanna goes indoor. Får se hur det går! ;)

Enjoy;)

H