Allmänt irriterad.

2010-10-29 @ 20:38:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu får folk fan ta å skärpa sig! Jag vet att jag är småaktig och att jag verkligen inte borde bry mig om sånt som jag ändå inte kan ändra på, men just idag höll jag på att få nog.
När sommaren lider mot sitt slut och löven börjar falla av träden kommer även kylan. Man är envis och försöker in i det sista att utnyttja de nyinköpta sommarkläderna i hopp om att hösten kanske ändrar sig och försvinner igen. Men det gör den inte. Vi får acceptera de gula löven och de isiga morgnarna, hösten är ju en förhållandevis vacker årstid. Det tycker vi alla. Men hösten har även en del mindre smickrande egenskaper. Med lövgatorna kommer även förkylningarna som ett brev på posten. Konstigt nog verkar vi lika förvånade över den årliga influensatiden som vi är över de första snöflingorna. Vad att göra?!
Till alla er som sitter och snörvlar, hostar, snyter, snorar, harklar och gör en massa andra ÄCKLIGA ljud med era kroppsvärskor på bussen och i tunnelbanan, jag ger er TRE alternativ: SLUTA eller gör det ni gör TYST OCH DISKRET! Eller ännu bättre, STANNA HEMMA så slipper vi andra bli smittade!

Enjoy;)

H

Aldrig mera sprit.

2010-10-24 @ 21:14:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jo. Den tanken har man ju tänkt ett par gånger men den brukar försivnna ganska fort igen. Men i morse när jag vaknade upp kan jag lova att det var det första som jag tänkte!

Kvällen igår var soft som fan. Satt hemma hos en jobbarkompis och drack vin och garvade. Sen blev det pizza och utgång. Vet inte riktigt vad som gick snett, kanske att det blev dricka först och mat sen,, kanske borde varit tvärtom? I vilket fall. Vid halv 2 tiden var jag rätt överpackad så min käre vän fick lämna sina polare och släpa mig hem genom stan. INTE kul. Stackarn. Aja. Skönt att jag kom hem iaf:)

Känns lite skönt att det är måndag i morrn. Kan behöva ett par vita rutinmässiga vardagar! ;)

Enjoy;)

H

Snökaos.

2010-10-22 @ 10:36:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är den snart över. Ni vet den där första snökaosmorgonen då stackars SL får panik, en massa bilar kör av vägen och då vi alla kan konstatera att vintern är här. Snön har säkert försvunnit reddan i eftermiddag, men vi kan vara säkra på att den kommer igen!
Jag började i allafall denna kaosiga morgon på ett inte alls kaosigt vis. Kl. 06.25 klev jag utanför dörren iförd joggingmundering och reflexväst. Det var mörkt och helt tyst. Snöflingorna singlade ner och landade på mina sängvarma kinder. Jag tog ett par steg på marken, lyssnade, och log. Det knakade på det där mysiga sättet som det bara knakar om den perfekta nysnön. Sen bar det iväg.
Nu sitter jag i skolan. Ready for the day :)
Enjoy;)
H

Effective.

2010-10-20 @ 21:17:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yeez. Idag har man fått en del gjort :)

♦ 2 läkarbesök (för att fixa visum till Chile)
♦ Ridit
♦ Skrivit ytterligare ett brev till skolan i Chile
♦ Plöjt igenom ett OC avsnitt

Nu är det bara den dagliga dosen dator/TVmys kvar ;)

Enjoy;)

H

Mellanlandar.

2010-10-20 @ 12:49:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter för tillfället själv hemma hos mormor och morfar och softar lite. Har varit på ett läkarbesök i Täby och ska snart vidare till nästa i Vallentuna så det passade fint att stanna till här och pausa lite. Trots att mormor och morfar inte är hemma har de som vanligt lyckats skämma bort mig... En skål med morfars goda grönsakssoppa stod och väntade på mig i köket. Tack ♥

Enjoy;)

H

Estoy luchando.

2010-10-18 @ 13:07:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måste få ordning på mig själv, mina rutiner och min ångest. Nått kilo upp och lite mer balans.. 


 

Enjoy;)

H

Värme.

2010-10-17 @ 10:34:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen är den på plats!
Nu har vi både luftvärmepump och öppen spis här hemma. Jag ser fram emot en mysig vinter i vårat varma hus! Ska inviga den så snart som möjligt med en liten grillfest tror jag, äpplen och marshmallows! Yummie :)Enjoy;)

H

Pancakes

2010-10-14 @ 21:44:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår var (som jag tidigare förutspått) en rätt hektisk dag och det blev därför ingen tid till datorn. Tog bussen vid 9-tiden på morgonen och kom hem runt 22 på kvällen, då var det bums ner under duntäcket för att slumra in för natten :)
Resultatet blev givetvis att jag vaknade oförskämt tidigt i morse. På grund av hurtbulle-stämpeln det ger mig har jag ju liiiite svårt att erkänna att jag tycker det är lite mysigt.. Men det är något speciellt med att vakna utsövd riktigt tidigt på morgonen, slå på TV4 och göra sig en god frukost medan man sneglar ut i mörkret och känner tacksamhet över att vara inne i värmen..

Så ere!
Dagen har i alla fall avslutats med en riktig torsdagsmiddag med mormor och morfar. Ärtsoppa med pannkakor tackar man inte nej till! ;)Enjoy;)

H

OhMyGosh.

2010-10-12 @ 19:53:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hektiskt hektiskt. Just the way I like it and hate it!

Många bollar i luften nu men sånt är alltid skoj. I morrn lär bli en fullspäckad dag med både plugg och jobb. Tur att jag har en torsdag att längta till ;)Enjoy;)

H

Ödmjukhet.

2010-10-11 @ 20:10:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har kommit fram till att det finns en del egenskaper som är bra att ta fasta på här i livet. Eller detta är givetvis individuellt. Det har liksom att göra med hur man ser på sig själv och hur man vill vara som människa. Jag har insett att det för min ëgen del finns två egenskaper som jag dyrkar och som jag verkligen försöker leva upp till. Det första är tålamod. Det andra är ödmjukhet.
Med dessa två egenskaper som ingredienser i livet lär man sig att se glaset som halvfullt snarare än halvtomt. Alla har faktiskt en gnutta ödmjukhet i sig, men ibland gömmer den sig långt där inne och man måste liksom lirka fram den. Man kan inte lirka på andra, nej. Man måste lära sig att plocka fram sin egna ödmjukhet. Den finns där :)Enjoy;)

H

Cashew.

2010-10-07 @ 22:26:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla som känner mig vet att det finns en sak jag älskar mer än allt annat. CASHEWNÖTTER! Färska naturella cashewnötter. Vet inte riktigt hur det kom sig att jag fick detta obsession av denna härliga nöt, men i vilket fall är den helt oemotståndlig.  
Mmmmmm! Smakar allra bäst en fredagskväll med ett glas vin till ;)Enjoy;)

H

Förvirrad.

2010-10-06 @ 21:55:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är helt säker på att man inte alltid uppfattas som man tror att man uppfattas av andra. Alla har vi stött på riktiga jubelidioter här i livet. Och vem är det som aktivt lever sig in i att vara idiot egentligen? Det mesta handlar nog om missförstånd. Men det är problematiskt. Man kan till exempel inte alltid vara glad. Man kan vara trött och man kan vara grinig. Det har faktiskt ALLA rätt att vara ibland. Problemet är bara att man kan uppfattas "som en sur person", utan att man egentligen är det. För bara för att man är det ibland,,, så betyder väl inte det att det är sån man är..?
Jag blev lite ledsen på ett sånt här missförstånd idag faktiskt. Ibland är det mycket här i livet och det känns som att man kämpar för att ta sig upp ur kvicksanden. Jag vet att jag kan anstänga mig. Men samtidigt har jag lärt mig att det sim funkar bäst för mig är att inte säga för mycket. Bara vara tyst, göra det man ska och ge sig själv lite ensamtid. Men ja, då kan man lätt uppfattas som en riktig surpuppa.
Jag ber om ursäkt för detta. Men det är sån jag är och så jag fungerar. Det viktigaste är att man är lika tydlig på att släppa ut känslorna när man är glad :)Enjoy;)

H

Oh myy

2010-10-01 @ 21:51:03 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Life is what it is. Och det är så jäkla underbart när man inser det :) Take it for what it is and live it! :)Enjoy;)

H