No stress.

2010-09-27 @ 20:55:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom på mig själv med att sega mig hem från jobbet idag. Tog en avstickare till HM i behaglig takt. Sket fullständigt i vilken tid bussen gick. Helt plötsligt insåg jag hur duktig jag har blivit på att inte stressa. Me like it.Enjoy;)

H

Barney.

2010-09-23 @ 12:51:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


What happened to Frank and Barney? Did the friendship die?

H

Kallt.

2010-09-22 @ 11:17:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag fryser. Det är galet kallt i vårat hus. Solen skiner utanför och jag är bombsäker på att det är varmare där ute än vad det är inne just nu.
Jag sitter vid datorn och jobbar med en hemtenta som ska in på fredag. Jag tycker det går ganska bra, kom in i ett skrivflow (alla som pluggar och skriver uppsatser vet vad jag talar om) strax efter 9 i morse och det har hållit i sig under morgonen. Men nu känns det som att det börjar bli dags för en paus. Ut i solen och värma sig så man kan gå in till kylen en stund till sen kanske? Jisses, livet är bakv'nt ibland.


Ge mig några varma spaniennätter...

Enjoy;)

H

Gäsp.

2010-09-20 @ 23:09:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känner mig lite trött faktiskt. Borde egentligen inte göra det eftersom jag typ varit hemma hela dagen. Men en joggingtur, ett konditionspass med Olympus och en heldag med hemtentan sätter sina spår det med antar jag:) I morrn blir det mera tenta och sen ett kvällspass på jobbet.

Btw. Mami och jag plockade en massa svamp idag! Trattkantarellerna är här, ge er ut i skogen!Enjoy;)

H


Jag är så arg.

2010-09-20 @ 15:34:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledsen och besviken är jag också för den delen. Trodde aldrig att jag skulle behöva skämmas över att vara svensk och att vårat fina land skulle drabbas av något så fruktansvärt som Sverigedemokraterna. De vill ju för fan att man ska lära sig skånska i skolan?! HUR NÄRMARE HITLER KAN VI KOMMA?!!!!

Jag spottar på Sverigedemokraterna.

Enjoy (?)

H

Då sätter vi igång.

2010-09-16 @ 22:42:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fick ett mail med en lista på alla dokument som måste fixas för att få visum/uppehållstillsånd i Chile. Kan säga att det var en ganska lååååång lista. Nu kör vi!Enjoy;)

H

Hösten är här.

2010-09-13 @ 21:27:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har tagit två härliga promenader idag. Låter lite konstigt kanske eftersom det varit mulet och regnat nästan hela dagen. Men luften är frisk (nästan friskare faktiskt) även fast det regnar. Och det är något jag uppskattar och fullkomligt njuter av :)
Däremot tycker jag att de gula höstlöven kan hoppa tillbaks upp på trädkronorna och stanna några veckor till ;)Hittade en fin bild från 2008 :)

Enjoy;)

H

Mör.

2010-09-12 @ 16:25:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej på er,
var på tävling idag men det gick inge vidare. Jag vet inte vem som var tröttast efter andra klassen, jag eller Olympus? Känner mig helt mör i hela kroppen. Har tagit en varm dusch och senare ikväll får det nog bli en stund på spikmattan! Kanske ska höra med Olympus om han också vill lägga sig en stund?;)Annars? Borde kanske lägga mig och läsa lite ur kompendiehäftet, för det är ju så hiiiimla kul.

Enjoy;)

H

Nervös och förväntansfull.

2010-09-11 @ 20:58:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag har inte riktigt fattat än att jag om några månader ska åka till andra sidan jordklotet och vara borta i ett helt halvår. Känns läskigt och spännande på samma gång. Så mycket som kan gå fel, så mycket som kan bli så rätt. Men livet handlar om att chansa och att utmana sig själv. Och jag är mer förväntansfull än någonsin!!
Nu gäller det att bli klar med alla förberedelser. Men viktigast av allt, att njuta, leva och ta till vara på nuet fram tills jag åker :)

Enjoy;)

H

CHILE!!

2010-09-10 @ 22:07:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Yeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igår blev det klart! Min flygbiljett till Chile är bokad och betlad! Så jävla nice! Den 1 februari taggar jag från Sverige och kommer inte hem förrän 27 juli:)Enjoy;)

H

Panik i sushikön

2010-09-07 @ 22:30:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag kom jag att tänka på en typisk svensk grej. Jag och mamma hade beställt thaiwook och sushi-take away till middag och stod lydigt en bit ifrån disken där man beställde och väntade på våran mat. Nästa gäst, en medelålderskvinna, kliver då fram och ger sin beställning som består av sjuttioelva olika grejer med olika styrka på såserna. När kocken bakom disken ska upprepa beställning för att kolla att det blev rätt avbryter kvinnan mitt i meningen genom att i full panik skrika rakt ut "NEEEEEJ, det var TVÅ kyckling och EN biff, INTE TVÄRTOM!". Vi svenskar är helt livrädda för att få fel mat. Så ere.Enjoy;)

H

Grattis mami :)

2010-09-06 @ 22:43:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag fyller världens bästa mami år! Började med att fira i morse då jag gav henne en liten cocktailtomat med ett ljus (okej det var en tändsticka för vi hade inga små tårtljus) i som hon fick blåsa ut, hihi. Vi har aldrig varit särskilt bra på det där med tårta på morgonen i den här familjen och eftersom hon redan hade ätit frukost tror jag hon blev glad över en liten smarrig cocktailtomat ;)
Efter skolan satte jag på mig förklädet och ställde mig vid spisen. Rulltårtsbakelser och en lite hälsosammare äppelpaj med nötter fick det bli. Närmsta släktingarna kom hit och drack kaffe och surrade en stund. Verkar som att fikat var uppskattat! =)
Mami fick en resaväska och en klocka i födelsedagspresent. Haha, tycker nästan det låter som att vi vill att hon ska dra?! Men nej, så är det inte. Hon hade faktiskt önskat sig båda sakerna ;) Hon reser ju mycket i jobbet och .... ja, det är ju bra om hon inte missar planen också!


Grekland -08

Nu ska jag nog se på en film. Besitos amigos. La vida loca como siempre! ;)

Enjoy;)

H

Lovar mig själv.

2010-09-05 @ 22:20:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tänker aldrig mer be om ursäkt för att jag finns. Vad jag vill. Eller vem jag är. Livet är för kort för att leva på det viset. Estoy agradecida!Enjoy;)

H

Soy un secreto

2010-09-03 @ 20:37:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Adivina...Enjoy;)

H

I min ipod

2010-09-02 @ 22:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brukar ni också sitta och ladda ner låtar och album på måfå? Älskar när man plötsligt råkar stöta på en sån där magiskt bra låt som man bara inte kan sluta lyssna på. I love it. ♥

 
Enjoy;)

H